Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o polskich vlogerkach

Polecane posty

Gość gość
Dzieci ma prawo nie miec ;p Ale tak, te "urodowe" sa czesto grubasne, tyle zewymalowane, pusto w glowie bo ciagle wydaja na bzdety typu figurki jakies, czy inny kicz za 1 funta i co? kazda ma meza, narzeczonego itd. co tym facetom sie w nich podoba?

Gość gość
Lubię tylko jedną - Red Lipstic Monster. Zna się na tym co robi i to mi się podoba. Karolina ze "stylizacje" jest natomiast wg mnie fatalna. Taka przaśna, samozwańcza celebrytka. Serio kogoś interesuje co ona je, gdzie bywa i inne takie historie? Do mnie to nie przemawia. No ale ja nie byłam fanką Big Brother'a :p

Gość gość
Mialam na mysli to ze jedyne ciekawe kanaly to z usa lub uk dlatego ze tylko tam dziewczyny nie boja sie pokazac swojej osobowosci i mowic co chca. W polsce bylyby zaszczute przez prymitywnych ludzi ktorych nie ma w uk lub usa. Polska to kraj co twierdzi ze wszytko co robi kobieta poza byciem zwykla sluzaca to niby strata czasu. Dlatego polki jak wyjezdzaja natychmiast maja tyle pomyslow. A nie wygladaja lepiej dlatego ze wiecej pieniedzy ale dlatego ze lepsze jedzenie jest bo piekno zaczyna sie od srodka. Te tluste polskie diety sa powodem gorszego wygladu kobiet w polsce. Nawet jak je ona salate to tyle tluszczu sie nawdycha uslugujac mezowi w kuchni ze sle wyglada. A kanaly nie koncza sie na modzie czy kosmetykach. Na szczescie sa i inne tematy jak na przyklad kanal Ella Eranthis. Ale sa tez wyjatki...ciasteczko wyglada jak kura domowa ze wsi niezaleznie co na siebie wlozy.

Gość gość
vlogerki to d**y!

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=dupa&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ykYPVbW_McLtasDegig&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=jakn+%5Bawlacz+2&imgdii=_&imgrc=YAuf-LLNF5hbpM%253A%3BSh9u13aVzWKePM%3Bhttp%253A%252F%252Fvignette2.wikia.nocookie.net%252Fnonsensopedia%252Fimages%252F7%252F70%252FJP_II_wielki.jpg%252Frevision%252Flatest%253Fcb%253D20121115135713%3Bhttp%253A%252F%252Fnonsensopedia.wikia.com%252Fwiki%252FJan_Pawe%2525C5%252582_II%3B640%3B425

Gość gość
Hej Jestem facetem i fajna ta nissiax.Mila dziewczyna i fajne szczegolowe filmiki o NY :)

Gość gość
tak

Gość gość
fajne d**y i cycki te vlogerki

Gość gość
Nissiax i jej "poczeba":D

Gość gość
Ktora wg was ma najfajniejszego chlopaka/meza?

Gość gość
Nie każda pokazuje .... Np. Nissiax83 Krzysztof od boogiesilver jest bardzo przystojny ;)

Gość gość
c**y

Gość gość
a vlogerka Ella Eranthis nie ma faceta bo nikt by z nia psychicznie nie wytrzymal bo ona jest chora psychicznie z powodu trudnosci jedzenia ze smietnika

Gość gość
Nie wiecie, czemu Karina in Fashionland przestala prowadzic bloga??

Gość gość
Nie wiem :(

Gość gość
Szkoda, ze juz nie pisze bloga, ladna jest, skromna, lubilam ja.

Gość gość
Jedna w pierwszych vlogerek byla izabelle25d, fajnie nagrywala i nagle zniknela, zaczynala wtedy co szusz, wlasnie szusz pracuje czy tylko doi tego tomasza?

Gość gość
pamietam izebelle...podobno odeszla bo ilosc zlych komentarzy ja odepchnela

Gość gość
Szusz niby ma własną działalność, ale nikt nic nie wie. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ... Wg mnie jest tępa :D

Gość gość
Szusz niby ma własną działalność, ale nikt nic nie wie. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ... Wg mnie jest tępa :D

Gość gość
izabelle tez pamietam, kiedys ogladalam jej filmiki aczkolwiek moja ulubiona nie byla

Gość gość
hm i ci faceci tak chetnie daja im kase? tym blogerko-vlogerkom? za nic? czemu ciasteczko rozstala sie z darrenem?

Gość gość
ciasteczko to taka dziewczyna co sie narzuca facetom i za bardzo sie stara a pieknoscia nie jest wiec to taka typowa polka ze wsi dlatego darren odszedl bo sie znudzil...

Gość gość
fajne te vlogerki

Gość gość
non stop widze, gdy ciagle mowi sie urodzie vlogerek, lub jej braku. Serio? Uroda jest az tak wazna? Kazdy z nas bedzie kiedys stary, lub pod wplywem choroby lub dlugoterminowych stresow, tez straci swoj urok. Uroda jest przemijajaca, przestancie wreszcie nawijac o czyims wygladzie, bo to robi sie nudne i zalosne.

Gość gość
Akurat o wygladzie to malo kto pisze, bardziej o tym, ze same chcialyby moc sobie pozwalac na to co vlogerki. niestety ale polskie vlogerki obalaja mit o pięknych polkach, na tle innych narodowosci wypadają slabo pod katem wygladu

Gość gość
fajne dziewczyny

Gość gość
Izabela25D miała wrócić Szusz mówiła niedawno że ona się z nią skontaktowała i wszystko u niej ok ale jakoś nie wraca

Gość gość
fajne dziewczyny

Gość gość
fajowe dziewczyny