Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o polskich vlogerkach

Polecane posty

Gość gość
jak oglądam kretke to mam wrażenie że wiatr hula jej w głowie :D co innego Marek, widać że inteligentny facet po tym jak sie wypowiada. Pewnie kretka by nawet na niego nie spojrzała gdyby nie był z hameryki

Gość gość
Ella Eranthis to po prpstu d****** Rzewczywiscie zarabia na te luksusy i te wszystkie podroze po USA i te ciuchy i diamenty. Ella to bogaczka z USA a wiadomo jak...Najczesciej to gosci w hotelach w Las Vegas chyba chociaz ostatnio i po Nowym Orleanie.

Gość gość
Nie masz zadnego dowodu na to ze Ella to dziwka! Moze dla ciebie kazda co nie ma meza to dziwka bo nie rozumiesz ze w USA kobieta sama moze robic kariere i ubierac sie jak chce.

Gość gość
niezla reklame robicie vlogerkom :) myslicie, ze im przeszkadzaja takie ploteczki? Dzieki temu, ze o nich piszecie, one moga cieszyc sie zyciem, takim jakie maja :D Nie wazne jak ludzie mowia, wazne, ze mowia :)

Gość gość
Ella nie ma kasy czy wy tego nie widzicie Jezdzi autobusami a Nowy Orlean to bidota tam siedzi. Widac ze g.. wiecie o usa

Gość gość
No ja sie tylko zastanawiam, co mozna robic/gdzie pracowac jak przybedzie lat. Czy jako 40stki beda tez otrzymywac gratisy? Czy beda tak samo fascynujace? W sumie to nie moje zmartwienie...

Gość gość
Moze i nic sobie nie robia z plotek ale przed moderacja to jednak czytaja niepochlebne komentarze. I w sumie glupio jak sie chwalisz na cala polsce ze tak sie kochacie z misiem, masz takich super znajomych i zycie i potem cos sie chrzani.

Gość gość
kretka nie tak dawno zamieściła filmik na którym odpowiadała na pytanie i dementowała, powiedziała że nie będzie moderować komentarzy i niech sobie ludzie piszą co chcą, ostra dyskusja sie wywiazała aż komenty zablokowała na dobre :D tak wolno ją komentować

Gość gość
Taaa one wszystkie z tym moderowaniem sa dobre ahahaa Zygac sie chce od tych lizodupnych komenntow

Gość gość
To tez mnie dziwi, ze mlode pokolenie jest takie obludne (bo te fanki to sa mlode bardzo zazwyczaj). W filmiku wystepuje grube dziewcze z przylizanymi wlosami i jakims teczowym makijazem na sile robionym kosmetykami z gratisu i komentarze "wow jaka laska" "jestes piekna" "slicznota" No hm...

Gość gość
I jeszcze mnie wkurza fashionelka (przestalam wchodzic na ten blog), nie pracuje to to i ciagle jakies wyjazdy, mieszkanie bez kredytu, dziesiatki torebek za 4 tysiace sztuka, wesele z rozmachem, kosmetyki tylko Chanel a nick to nie wiem czemu taki ma bo sie ubiera w sieciowkach bez zadnego pomyslu.

Gość gość
Bo w wiekszosci to jakies emo kidsy, ktore zarabiaja jakies grosze i robia z siebie modelki z zurnala Mnie najbardziej wqrwia te zebane usuwanie niewygodnych odpowiedzi. 50$ za 100tys wyswietlen srednia

Gość gość
Jak stac je na chanel, korsa itd to chyba nie takie grosze ;)

Gość gość
ooo polecacie vlogerki :) nie slyszalam o Baszak, ani o Aniele, sub leci do nich, a Wam dzieki za polecenie, zawsze wylapuje ciekawe kanaly z tutejszych ploteczek

Gość gość
suby leca do wiesniaczek ogromna niespodzianka

Gość gość
e tam zaraz wiesniaczek, nie kazdy tak uwaza na szczescie :) w sumie co w tym zlego, ze ktos jest ze wsi? o ile jest... ja lubie wies, kazde wakacje tam spedzam... wielu ludzi narzeka na wies, a spedza tam swoje urlopy hmmm... human logic :D

Gość natalkotka786789
Ja mieszkam na wsi, cudownie jest. Przeprowadziłam się 4 lata temu i nie żałuję. Nie ma to jak świeże powietrze, sąsiedzi gościnni, cisza, spokój. Polecam dla poprawienia samopoczucia :)

Gość redcrosslight28
ja tam zawsze omijam to co mi sie nie podoba, nie bede przeciez tracic czasu na cos co nie jest w moim typie. Lubie dzial kosmetyczno/ubraniowy, wiec chetnie ogladam vlogerki te bardziej popularne i te mniej. Te wyzej wymienione znam wszystkie, fajne sa, nie doszukuje sie u nich nie wiadomo czego, w koncu wszyscy jestesmy ludzmi

Gość gość
Vlogerka Ella Eranthis to na pewno d****a!

Gość gość
Vlogerzy zarab iaja srednio 50$ za 100tys wyswetlen + jakies bonusy za wspolprace Nikt nie ma wiecej.No chyba ze ktos ma od miliona widzow w gore to moze byc wieksza stawka. Mity ozarobkach ssa kosmosu.Bardzo dobrze znam zarobki,wiec przestancie siac farmazony.

Gość gość
vlogerka kretka zaczynala kariere od pokazywania d**y na skypa tak poznala meza , vlogerka ella eranthis pokazuje d**e komu sie da ale ona jest albo chora psychicznie wiec faceci sie boja albo za duzo ma facetow, vlogerka ciasteczko nie potrafi utrzymac faceta przy sobie pomimo ze sie stara poniewaz ma nadwage i wyglada jak wies polska

Gość gość
Ogladanie ich filmikow to dla mnie strata czasu. Ogladalam PannaJoannaMakeup, ciasteczko25, kornele55 czy jak jej tam, fakt faktem nie mieszkaja w PL tylko w roznych czesciach Anglii czy w Irlandii. Ogolnie wszystko sie sprowadza do samouwielbienia siebie, wrzucania co chwile nudnych juz filmikow pt dzien ze mna czy inne badziewia, gdzie ich dzien sprowadza sie do wstania o godzinie, gdzie wiekszosc ludzi juz jest w robocie albo zasuwa w domu, potem "pracy" pt. czytanie wiadomosci od fanow :D potem sniadanie w postaci bananow ananasow i truskawek (kogo w PL by bylo stac takie sniadania jesc codziennie?, wszystkie one mieszkaja poza granicami kraju), potem zakupy czyli masa ciuchow z prajmarka (jaraj sie ludu w Polsce) itp itd. No szkoda pisac az. Lubilam np. ciasteczko ale zaczela nagrywac jakies dziwne filmiki ze swoim outfitem, gdzie przez 5-10 min kreci sie wokol wlasnej osi i usmiechaa na sama mysl jak pieknie wyglada. nie kreci mnie to. Albo kornela - w jednym z filmikow sprzed moze dwoch miesiecy mowila o ulubiencach, niekoesmetycznych bodajze. Opowiadala o jakims filmie. Mialam wrazenie, ze ledwo pamieta jego tytul. W kolko powtarzala, ze lubi filmy o tematyce wojennej, ale jak chciala opowiedziec fabule, to jej to kompletnie nie wyszlo. Padaly okreslenia w stylu: no wiecie obozy i takie tam... Boze. Nie potrafila sklecic zdania a o pudrze potrafi 10 minut nawijac..

Gość gość
Dla mnie to nudna jeste nieesia i jej zycie! nie jestem w stanie ogladac jej zycie stalo ie tak nudne tylko to gotowanie i kosmetyki albo ten beznadziejny bachor- brzydki jak cholera dzieciak pojawil sie teraz w filmikach

Gość gość
ciasteczko to naprawde skad ona jest? wstyd przynosi polsce od niej wieje taka prowincja nie dziwie sie ze facet ja zostawil

Gość gość
Ella Eranthis to ma wiecej filmow na youtubie amerykanskim

Gość gość
Ciasteczko jest z Rybnika.

Gość gość
a kretce strasznie zazdroszcze, ze ja chlop tak wzial do siebie i ja utrzymuje, a tu musisz z********ac jak masz gdzie i na nic cie nie stac

Gość gość
Boogie tez facet utrzymuje, dziwie sie tym facetom... Ale gdzie wy macie oczy z ciasteczkiem? ona jest bardzo bardzo szczupla, bez zadnej nadwagi. A ten facet nie wiem czemu ja zostawil, ale na pewno nie przez wage. Ogolnie zadbana jest, umie sie wyslowic. Ma prace caly czas.

Gość gość
Szusz gdzies pracuje?

Gość gość
A laura ogrodowczyk pracuje?