Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o polskich vlogerkach

Polecane posty

Gość gość
Boogie pracuje, ale nie na pełen etat.

Gość gość
mnie ciekawe gdzie pracuje callmeblondieee, ze ja stac na luksusowe torebki, ciuchy i kosmetyki.

Gość gość
Nic :) obejrzałam każdą z wymienionych po trochu i mogę z ręką na sercu przysiąc, że widzę je pierwszy raz w życiu i nie mam zamiaru powtarzać tego doświadczenia

Gość gość
Przypomnialo mi sie, kiedys jeszcze nagrywala xbebe18 - ona akurat byla fajna. Ok, byla duza, ale nie zgrywala sie na jakas pinde z droga torebka. Pracowala w Sephorze. Ale chyba miaa dosc hejtu, nie dziwie sie, te komentarze byly obrzydliwe. A ona nie wymuszala nic od nikogo, nie zachwalala na sile, po prostu sobir byla ;/

Gość gość
Dziolchy te kosmetyki jakes zeczy oni dostaja od firm za wspolprace takie probki.Z tad to maja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Stad!!!!!!!!

Gość gość
Wszystkiego nie dostają. Nie słyszałam by któraś dostała coś z Chanel np. a to już górna półka.

Gość gość
Szusz nie pracuje.

Gość gość
Fashionelka dostahe z chanel kosmetyki do wciskania dalej.

Gość gość
up

Gość gość
up srap, do roboty, ruszcie tluste tylki i zrobcie cos same ale,ale , przeciez was nie stac, wiec dalej koczujcie na kafe, przynajmniej vlogerkom nabijacie ogladalnosc, nie znalam do tej pory ''ciasteczko'', ale dzieki wam juz ja subuje i na pewno bede tam zagladac. Psy szczekaja,a karawana jedzie dalej.

Gość gość
Hipokrytka :D

Gość gość
Kojarzę niektóre, czasami z nudów coś obejrzę, chociaż nikogo nie subskrybuję, bo w ogóle się w takie rzeczy nie bawię. Zasadniczo gdyby zniknęły wszystkie z yt to nie obeszłoby mnie to zbytnio - takie mam podejście ;) Pierwszy raz na oczy widzę natomiast ciasteczko i mam nieodparte wrażenie, że kogoś mi niesamowicie przypomina. Prezenterkę, aktorkę jakąś...no sama nie wiem, ale jakąś publiczną osobę...

Gość gość
szusz prowadzi wlasna dzialalnosc gospodarcza.

Gość gość
Szusz jak zaczynala nagrywać to używała selektywnych marek typu clarnis, estee lauder, dior, a teraz na rimmele sie przerzucila, och .

Gość gość
Pewnie liczyla na wspolprace z Diorem, a tu doopa, tylko niskopolkowe marki chcą współpracy z vlogerkami:p

Gość gość
Dobre marki nie potrzebuja pseudo tv

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
Szusz tańsze kosmetyki dostaje od firmy "kosmetyki z ameryki". Nadal używa drogich marek. Ostatnio pokazała krem pod oczy za ok. 300 zł. Do tego zakupy w Berlinie. Kupiła torebke Prada i szal LV za ok. 1600 zł. Jakieś 400 euro.

Gość gość
eee.... kafe jest lepsza do promowania blogow, vlogow itp. poza tym kafe istnieje juz od dosc dawna, mnostwo ludzi tu zaglada... widze, ze non stop sa tu poruszane tematy vlogerek i blogerek, wiec reklama jakas jest :)

Gość gość
Hm czyli sie powodzi jednak. Ciasteczko mi przypomina Shazze :D Jeszcze jest Olesaa - boze...ona ma chyba 29 a zachowuje sie jak przasna dziewucha ze wsi... ten smiech i dziubki... i nie wiem jak ktos od niej moze czerpac inspiracje urodowe.

Gość gość
Ale macie typowo polskie podejscie do zycia. To pewnie dlatego jedyne interesujace kanaly sa z uk lub usa

Gość gość
"Ale macie typowo polskie podejscie do zycia. To pewnie dlatego jedyne interesujace kanaly sa z uk lub usa " co masz na mysli? Na kanalach uk/usa dziewczyny sa ladniejsze (maja wiecej kasy na upiekszanie), zgrabne i uwaga - pokazuja co mozna z kosmetykami do makijazu zrobic a nie tylko pokazac ze ooo kupilam sobie to i to i powiedziec 2 slowa ze fajne albo niefajne.

Gość gość
Ja uwielbiam nissiax83 . Polka mieszkająca w USA. Pracuje jako kosmetyczka. Można się wiele od niej nauczyć. Reszta plecie 3 po 3. Nie wnoszą nic nowego ... takim przykładem jest aggie81irl . Polka mieszkająca w Irlandii. Ciągle tylko zakupy, zakupy i zakupy.

Gość gość
nissiax jest fajna rzeczywiscie, mozna sie cos dowiedziec. ale reszta ma te vlogi nie kosmetyczne tylko "lajfstajlowe" czyli trzeba pokazac, ze zycie uplywa na kawkach, zakupach, recenzjach, wypadach z misiaczkiem a plebs niech zazdrosci ;)

Gość gość
''Reszta plecie 3 po 3. Nie wnoszą nic nowego.... Ciągle tylko zakupy, zakupy i zakupy.'' Powiedzcie mi, czego mozna nauczyc sie WARTOSCIOWEGO od kosmetykowych, ubraniowych, zakupowych i bog wie jeszcze jakich jeszcze vlogerek, czy blogerek, ktore pokazuja tylko jak dbac o siebie sama. Widzac wiekszosc kobiet, to narcystyczne istoty, ciagle tylko kosmetyki, buciki, ciuszki itp. tak jakby inne wartosci w zyciu nie liczyly sie w ogole. Ile mozna miec podkladow, pudrow, szminek, butow? no ile? ile mozna ciagle spedzac przed lustrem, lub dbac o swoj wyglad. To takie egoistyczne, ze az zalosne.

Gość gość
O tak popieram ta Aggie jest poroniona lekko, pracuje tylko zeby wydac na jakies d**erele, nie wyjezdzaja nigdzie, dzieci nie maja i ciagle tylko haule zakupowe. Ten jej mezus tez nie lepszy. Ja natomiast bardzo lubie Maxineczke,uwielbiam ogladac jej makijaze widac ze dziewczyna jest w tym swietna. Lubie Karoline ze Stylizacje, ma bardzo ciekawe vlogi podroznicze, promuje mlodych ludzi tworzacych tzw. hand made. a takze jak juz wspomiano Niesia83, bardzo rzeczowa, duzo ciekawostek kosmetycznych.

Gość gość
Przepraszam nissiax83 mialo byc

Gość gość
ja sie od nissiax nauczylam konturowania np ;) a nie jestem jakas milosniczka makijazu i kosmetykow, chcialam tylko podstawy.