Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o polskich vlogerkach

Polecane posty

Gość MonikaWe
O właśnie przed chwilą pisałam dziewczynom :) Znam Great Lengths i gorąco polecam. Szybko możesz mieć gęste włosy i to na długi czas ;)

Gość gość
Czytajac te wszystkie komentarze tylko jedno nasuwa mi sie na mysl. Typowa zazdrosc, obsmarowac kogos innego zeby poczuc sie lepiej a tak naprawde zazdroscicie im i tyle. Kazdy by chcial miec takie zycie i nie piszcie ze nie i ze to tak im latwo przyszlo. Jaki problem to samo zrobic, ale nie, zaraz ktos napisze ze ja nie bede sie tak ponizal bo ja mam ciekawsze rzeczy do robienia ale prawda jest taka ze wasze zycie jest prawdopodobnie jeszcze nudniejsze niz zycie np Aggie czy Szusz. Taka prawda.

Gość gość
Wymyta ta od kota znowu skasowała wątek. Ale będą następne.

Gość gość
Do 11:02 Że co nie oceniaj kto tu ma jakie życie. Po drugie każdy wybiera sobie sam jakie ma życie. A Paniom wyżej wymienionym to ostatnia rzecz do zazdrość ja osobiście bardziej współczuję. Pisanie obiektywnych komentarz boli a takie są przez te youtuberki kasowane.

Gość gość
Weronice rodzice nie kupili torebki z Balenciagi, tylko ona sama, ze swoich pieniędzy. Uwierz, jestem najbliższym możliwym źródłem i wiem co pisze :)

Gość gość
wszystkie pokazuja to samo. planuja. terminuja, perfumuja, kupuja, zachwalaja. Szkoda czasu. "Za pieniadze ksiadz sie modli, za pieniadze .... " Zycze im sukcesow w pracy, bo youtube to praca.

Gość gość
Co myślicie o Nissiax83 i Florencebeauty??

Gość gość
Nissiax83 usunęła bloga i usuwa filmiki na YT. PEWNIE JUŻ NIC NIE NAgra Znimnie bez słowa i braku szacunku do widzi jak One wszystkie chociaż zadziała się że jak przestanie nagrywać to poinformuje widzów.

Gość gość22222
czy ja wiem, czy one mają naturalne swoje włosy? WYglądają ładnie, ale to zawsze może być efekt zabiegów i przedłużania włosów. Teraz w modzie jest przecież przedłużanie metodą great lengths więc nie poznasz, czy to efekt naturalny czy przedłużenie. co w sumie dla tych przedłużających można pwiedzieć na plus idzie :P

Gość gość
polskie vlogerki zyja sobie jak paczki w masle, maselko jelczeje a....;));)) Krecic vlogaski, zawsze znajda sie na nie odbiorcy. Swiat jest duzy.

Gość gość
dobrze napisane.

Gość gość
sa takie jak ich subskrybentki, firmy przesylajace im towary do reklamy czy firmy z ktorymi maja umowy. Nasza sklonnosc do zagladania w obce garnki, zapewnia im plywanie w tluszczyku. Bez nas, glupich ogladaczek czyli ich widzek zwanych konsumentkami tych prymitywnych produkcji typu lajfstajle, czy rodzina, nie byloby tych boogi, szuszy, faktorii i wielu, wielu innych. Widzki, do subskrybcji i do ogladania, firmy do wysylania bubli. Bugi ma nowe cukieraski, jej Vanilka zbiera ksiazki, Szusza i faktoria kupily torebki a reszta tez cos tam dostala i chce Wam pokazac. Kasa musi dzwonic, z czegos musimy zyc.

Gość gość
Dobrze napisane. Glupich, ktore to ogladaja nie brakuje.