Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka93

Brakuje mi faceta

Polecane posty

Gość singielka93

Dawno już nie byłam w związku, przez ostatnie 3 lata zaliczyłam mnóstwo randek i znajomości, ale nic z tego nie wychodziło. Uchodzę za szczęśliwą singielkę i jak dotąd nie przeszkadzał mi ten stan. Teraz tak sobie siedzę i myślę, że właściwie może już nadszedł czas by wreszcie się zaangażować... Tym bardziej, że właśnie rozpieprzyłam dobrze zapowiadającą się znajomość z naprawdę fajnym chłopakiem.

Gość singielka93
Odpowiedni Kandydat powinien posiadac wyższe wykształcenie, znac angielski biegle i przy najmniej 1 inny jezyk unijny w stopniu dobrym, posiadac prawo jazdy kat. B, wzrost min. 185 cm, byc sprawny fizycznie i intelektualnie. Wymagam aktualnych badań lekarskich na HIV i choroby weneryczne :)

Gość singielka93
Komentarz nade mną to podszyw. Ma ktoś podobnie? Albo może ma ktoś takie smętny dzień?

Gość gość
No ja mam podobnie, ale cóż z tego.

Gość gość
Ja mam na odwrót. Im dłużej jestem sama, tym bardziej jestem przekonana, że nie chcę być nigdy więcej w związku. Jednak jeśli ty nie masz takich samych odczuć, to myślę, że czas zacząć na nowo randkowanie ;)

Gość singielka93
No właśnie ja tak mam od 3 lat, że w zasadzie nie zależy mi by z kimś być. Chodziłam beztrosko na randki, poznawałam nowych facetów. Jedni się angażowali, inni nie. Wbiłam sobie do głowy, że musi być to coś, jakiś przysłowiowy piorun, pociąg, no i musi być to rzeczowy facet. Nie spotkałam póki co kogoś takiego, dlatego z miejsca ich skreślałam. Teraz mnie naszło, że powinnam trochę zmienić tok myślenia.

Gość singielka93
Dawno nie być w związku to pojęcie względne. Dla jednych dawno to jest miesiąc dwa miesiące i przeżywają tragedie, a ja jestem sama od 3 lat i też myślę, że chciałabym z kimś być. Chyba każdy ma prawo się tutaj wygadać.

Gość gość
Są plusy i minusy związków.Rzadko kiedy związek jest w pełni udany ja chociaż jestem w małżeństwie czasami lubię być sam,ale na dłuższą metę brakuje mi tej drugiej osoby.Najgorzej wieczorem (i nie chodzi tu o seks) tylko towarzystwo,obecność drugiej osoby

Gość gość
Ha ha ha i bardzo dobrze że tak pomyslałaś. Wy kobiety macie zbyt wysokie wymagania. A ideałów nie ma i nie będzie. Spróbuj najpierw poznac blizej faceta który Ci sie podoba a nie skreślaj od razu dlatego że ma ponizej 185 cm wzrostu czy brak mu wykształcenia

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
a co ja mam powiedzieć ? mam 29 lat i nigdy nie miałam faceta

Gość singielka93
Tu chodzi o mój charakter. Jestem trochę zołza i taka księżniczka. Aż dziw, że się do tego przyznaję :D Po prostu uważam, że to mężczyzna powinien się postarać, no i gdy coś mi się nie podoba to od razu o tym mówię. Nie delikatnie a dobitnie.

Gość gość
pani ksieżniczka nawet pupy nie wytarła :P

Gość gość
autorko jesteś idealną kandydatką na starą panne! :)

Gość singielka93
Nie wiedziałam, że kogoś tym tematem mogę urazić, tym bardziej, że wiele podobnych i błahych tematów powstało.

Gość singielka93
zresztą zdanie debilek mnie nie interesuje czy sie obrarzają czy nie

Gość gość
Niektóre podszywy mnie śmieszą :D