Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TMOBILE? czy PLAY? która sieć?

Polecane posty

Gość gość

chce zerwać umowę z play, są mili ale strasznie kręcą i bezczelnie oszukują, nie wiem nawet czy to wszystko co robią to legalne ? ta cała sieć nadaje się do likwidacji, jak myślicie czy TMOBILE jest lepsze?

Gość gość
a dlaczego nie polecasz t mobile?

Wydzwaniają przez cały dzień i próbują ci coś wcisnąć. Raz jakaś babka do mnie dzwoniła i jej powiedziałam, że nie potrzebuje żadnych pakietów dodatkowych to i tak mi to włączyła. Ogólnie nie znam nikogo kto byłby zadowolony z ich usług.

Gość JasnowidzXXL
Mam T Mobile na kartę. Marna oferta, żadnych promocji, dla długoletnich klientów żadnej elastyczności

Gość gość
zatem jaką polecacie sieć, play to jedno wielkie oszustwo, właczaja jakies dziwne promocje, ukryte skróty kodów, które ur******* płatne usługi... nawet nie wiesz o tych skrótach , t mobile widze, że działa podobnie :/ orange odpada, nie znalazłam salonu orange, który miałby miła i kompetentną obsługę

Gość gość
a ja mam abonament w orange nie zawracja d**y nie dzwonia co chwile z jakimis gownianymi ofertami dzwonia do mnie tylko jak mi sie umowa konczy zeby przedluzyc

Gość gość
w orange jest najgorsza usługa z jaką miałam do czynienia, zarówno w salonie jak i biurze obsługi, na plusa skarzy się moja siostra.. a dokładnie na brak zasięgu

Gość gość
Obecnie najlepszą ofertę ma Virgin Mobile na kartę. Za 29zł miesięcznie masz rozmowy w całej Polsce na komórki i stacjonarne bez limitu. SMS do wszystkich sieci bez limitu. Pakiet danych 2gb na miesiąc. Nie ma umowy więc możesz w każdej chwili zrezygnować. W Playu na abonament taka sama oferta kosztuje 49,99 i musisz podpisać umowę na 15 miesięcy.

Gość gość
a ja jedynie z orange jestem zadowolona moze masz pecha do obslugi ja trafiam na milych ludzi w salonach play to syf jak mialam to rzadko kiedy byl zasieg a internet szkoda gadac t-mobile tez syf plus kiedys byl dobra siecia nie wiem jak teraz

Gość gość
sieć o nazwie "KLUCZE". wpisz sobie w google

Gość Słodka Paskuda
Ja zdecydowanie polecam Play bo w T-mobile już miałam umowę na abonament i pożałowałam jej podpisania już tego samego dnia. Potem użerałam się z nimi przez dwa lata, a i tak nie ugrałam tego co chciałam. Gdybym wtedy wiedziała o takich usługach jak https://informaticalegis.com/uslugi/prawo-telekomunikacyjne/ to bym skorzystała i może wyszłoby na moje. Ale teraz to już musztarda po obiedzie, mogę jedynie innych przestrzegać przed popełnieniem tego samego błędu.

Gość gość
orange albo plus bo nają wiekszy zasięg

Gość gość
ja polecam Ci się przenieść na karte do mobile vikings, mają jedną z lepszych ofert na rynku i płacisz tylko za to z czego korzystasz, nie naliczą dodatowych opłat jak w przypadku abonamentu