Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACECI czy bylibyscie w stanie być z kobieta która ma BRZYDKIE Cialo OTYLE?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
taka grubsza jak najbardziej moze byc ale otyła i w dodatku brzydka 🖐️

Mnóstwo otyłych lasek ma facetów, więc chyba są w stanie.

Gość gość
Cialo sie bzyka musi byc ladne ! a nie jakies brzydkie, duzo celulitu.. chyba masochista lubi brzydkie cialo ,duzo celulitu

Gość gość
Jeden lubi chude, drugi lubi grubsze wiec nie ma co gadać.

A tam, mam kumpelę, która ma 20 kilo nadwagi i jest faktycznie gruba. Ma udo jak moja talia. A jakoś zawsze miała powodzenie i nigdy nie miała problemu ze znalezieniem faceta na seks. Ani do związku. Skądś się biorą Ci faceci.

Gość gość
a jacy to faceci ?

Gość gość
Otyła z ładną buźką-tak. Otyła i do tego paskudna z twarzy-NIE. Ok, charakter też jest ważny, ale coś musi mi się w niej podobać wizualnie. Jak nie ciało, to twarz. Jeśli nie ma ani tego ani tego, to sorry, ale z******ty charakter to za mało.

Gość gość
Haze, jesli ona ma raptem 20 kg nadwagi i udo jak Twoja talia, to Ty musisz byc mocno wychudzona. 20 to wcale nie jest jakas kolosalna nadwaga. no, chyba ze ma 150 cm wzrostu, to wtedy owszem.

Gość gość
NIE Oszukumy sie cialo sie liczy!

Gość prawictwo pospolite 137
nie , dlatego , że nie oszukujmy się fizycznosc ma znaczenie

Gość gość
nie ! po co mi baba z brzydkim cialem,a im kobieta starsza tym gorsza przemiana materi.. :O

Gość gość
w Ciuchach to jeszcze jjakos wyglada, a jak sie rozbierze...:(

20 kilo nadwagi u każdego wygląda tak samo, bo nadwaga zależy od wzrostu. Ona ma 167 i waży gdzieś z 90 kilo. A ja jestem raczej krągła niż wychudzona. Co do jej facetów - większość z nich była przystojna, każdy jeden powyżej średniej. Buzię ma ładną, ale nie jakoś porywająco - okrągła, pucułowate policzki, zadarty nos. Za to oczy ma śliczne - duże i niebieskie, z długimi rzęsami. Może to jest jej sekret :) No i jest bardzo fajną osobą.

Gość prawictwo pospolite 137
nie mógłbym być z otyłą zjednego powodu , otyłe nie mają fajnych tyłków a wedlug mnie dobry tyłek moze miec tylko szczupla dziewczyna

Gość gość
Jeśli ma ładną twarz i super charakter, to dla mnie ok.

Gość gość
o fuuu

Gość gość
otyłość (mniejsza lub większa) ogółem nie jest zdrowa, sa dwie przyczyny nadwagi-otylosci ,jak kto woli 1.Choroba ktora powoduje nadwage otylosc. 2.Lenistwo,brak konsekwencji. Czesto ..My kobiety czesto mowimy ,glosimy,ze akceptujemy swoja wage taka jaka jest ,ze podobamy sie sobie z taka waga, wmawiamy sobie ,innym.. ze "kochanego cialka nigdy za wiele itp ..wink ale nie jest to tak naprawde prawda wink stosujemy to coraz nowsze diety,zabiegi,tabletki ,przerozne rzeczy wink i niezly biznes ktos kreci ... Musimy to przed soba otwarcie powiedziec,przyznac sie ,samej sobie . MAM Diete ,ale tak naprawde jem prawie wszystko co popadnie,a pozniej ... wyszukuje nowa diete,szukam najnowszych tabletek, koktajlow na odchudzanie.. ALE innym wmowie ,ze prawie nic nie jem ...i "ze kochanego cialka nigdy za wiele " badz "tylko prawdziwe kobiety maja kraglosci" ,zapominajac o tym ,ze kraglosci to nie nadwaga,otylosc.