Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roczniak gada przez sen

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze roczniaki mowia przez sen? Synek spi i slysze za chwile gada sobie nie jedno baa tylko nawija babaaa buee yueee...slodkie to ale zastanawiam się czy to jest normalne.Dodam ze rowniez strasznie się wierci siada przez sen kladzie sie z powrotem znowy podnosi i tak sie kreci ze czasem lozka braknie.Wasze dzieci tez tak maja?

Gość gość
co to jest roczniak? brzmi jak nazwa jakiego chwasta albo robala

Gość PSYCHOLOG DZIECIĘCY
do neurologa i zrobić EEGwczasie snu. KONIECZNIE!!!

Gość gość
Tak moj tez rozmawia przez sen..i wierci sie...slodko to brzmi..ale nie wiem czy to grozne

Gość gość
Roczniak to dziecko ktore ma rok.Jak sie nie znasz to nie wlaz na forum dla mam.

Gość gość
Ale debile tu siedzą :/ dużo dzieci gada przez sen,niespokojnie śpi może to pasożyty albo poprostu w ten sposób przeżywają nadmiar bodźców w ciągu dnia ja p*****le od razu neirolog i eeg idzcie sie leczyc kretynki na nogi bo na glowe juz za pozno

Gość gość
a dwulatek, trzylatek też są debilnymi słowami. Tak! Mówi się roczniak!

Gość gość
Idz stad dziecko ok pograj w gry najlepiej debilne

Gość Jedynaczka4
Nie jest grozne,niektóre małe dzieci tak mają.Może masz duszno w pokoju w którym śpi dzieciątko? Nie przejmuj się durnymi postami.Niektórym psychiatra by się przydał.Pozdrawiam.

Gość gość
Tu autorka.Dzieki.No wiadomo ze glupoty ignoruje weekend jest gimby siedza na necie.Duszno nie jest zawsze wietrzone przed snem.Ciekawi mnie po prostu czy to normalne takie monologi.Na najblizszej wizycie zapytam pediatry.

Gość gość
a ty idz do swojego bachora na ktorego mowisz idiotyczna nazwa

Gość gość
Oczywiście, że to jest normalne... poczekaj aż zacznie "normalnie" mówic, to czasem idzie się uśmiac, albo człowiek się zastanawia o czym to też dziecko mówiło... mój ma 26 miesięcy i też gada.. a że mówi normalnie, to można sobie posłuchać.. ja mam bardzo płytki sen, słyszę jak dziecko coś gada z drugiego pokoju, jak kot stuka w szybę, bo chce wyjść itp... zdarza się, że i mąż wypowie przez sen zdanie czy dwa... ;) to jest ciekawe...

Gość gość
Moj M kiedyś robaków szukał przez sen, nie wiem jakich nie łowi ani nic z tych rzeczy :D Dziecko widocznie ma bardzo rozwinięte zmysły i dużo śni, są ludzie którzy maja sny codziennie np ja:) A są tacy którzy maja dosłownie raz w roku góra. Spokojnie się nie martw, nie wygląda to na schizofrenie :)

Gość gość
Normalnie, moja córka ma trzy lata i też gada przez sen, mąż ma 37 i to samo : D

Gość gość
Moja córka zachowuje się tak samo. Tez wierci się, siada, kładzie, czasami coś mówi. Wierci się, głównie gdy jej za ciepło a nie potrafi jeszcze raczkami zdjąć kołdry, ale czasami tez gdy jej się coś śni.