Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc11119

JAK SIĘ OŚWIADCZYĆ

Polecane posty

Gość gosc11119

W najbliższym czasie mam zamiar oświadczyć się swojej dziewczynie, bardzo się tym stresuję i nie wiem jak to wszystko zorganizować, planuje to zrobić u niej w domu przy rodzicach, problem w tym ze ja kompletnie nie wiem co mam najpierw powiedzieć jej rodzicom, czy dać jej mamie najpierw jakieś kwiaty czy od razu uklęknąć przed dziewczyną i się jej oświadczyć? i na który palec włożyć ten pierścionek no i na którą rękę? Proszę pomóżcie mi w tym, chciałbym jak najlepiej wypaść i żeby dobrze wspominać to wydarzenie :)

Gość gość
Najpierw dziewczynie! To jest podstawa! O matko... to by było straszne jakbyś najpierw jej rodziców spytał!

Gość gość
Pierscionek wkładasz na prawą dłoń drugi mały palec. Możesz powiedzieć, że skoro jesteście tu razem i są przy niej najważnejsze osoby w życiu (rodzice) chciałbyś w ich obecności o coś zapytać i wtedy klęczysz.

Gość gość
A dlaczego przy rodzicach?

Gość gość11119
Bo tak uważam że jest najlepiej wg. mnie

Gość gość
Nie wiem ale ja nie chciałabym oświadczyn przy rodzicach. Oświadczano mi się 2 razy. Ważne dla mnie były 3 rzeczy. By było kwiaty, by kleczal, i by to było szczere. Nie chciałbym wielkiej szopki. Ale każda kobieta jest inna.

Gość gość11119
Dziękuję bardzo wam za rady :)

Gość gość
dla mnie ważne było, chociaż to może głupie jak pięknie w garniturze wyglądał mój mąż klęcząc z pierścionkiem. Mama takie wspomnienie. Więc się wystrój:)

Gość gość
no oczywiscie ze tak ale to tylko jak sie wie jak 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44