Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie o ludziach posiadających konto na Badoo?

Polecane posty

Gość gość

Tam same oszołomy i dzieci siedzą :( Takie jest moje zdanie, nikogo normalnego tam nie ma.

>>>Co uważacie o ludziach posiadających konto na Badoo?<<< Albo są to najgorsi desperaci, albo OFIARY KRADZIEŻY DANYCH OSOBOWYCH.

Gość gość
pierdolicie glupoty, sa normalni i nie normalni jak wszedzie, ja akurat poznalam tam najnormalniejszego faceta jakiego moglam sobie wymarzyc ( w realnym zyciu trafialam na lekko odklejonych) dzis jest juz moim mezem, wiec nie generalizujcie.

>>>pie**olicie glupoty, sa normalni i nie normalni jak wszedzie, ja akurat poznalam tam najnormalniejszego faceta jakiego moglam sobie wymarzyc ( w realnym zyciu trafialam na lekko odklejonych) dzis jest juz moim mezem, wiec nie generalizujcie.<<< Nie będę Ci zaprzeczał. Ja tylko wiem, jakimi metodami, pozyskiwania nowych osób na portalu, posługuje się Badoo. Są to metody podpadające pod kilka paragrafów kodeksu karnego, a właściciele badoo tylko dlatego nie siedzą od paru lat w kryminale, bo mają siedzibę w kraju niepodlegającym polskiemu prawodawstwu :(.

Gość gość
ja znam tylko debili i odpad z badoo. Długo tam miejsca nie zagrzałam. Pani która poznała tam normalnego faceta to miała farta jak na wygranej na loterii. Trafiła na ten może 1%...

>>>ja znam tylko debili i odpad z badoo. Długo tam miejsca nie zagrzałam. Pani która poznała tam normalnego faceta to miała farta jak na wygranej na loterii. Trafiła na ten może 1%...<<< Znałem kiedyś czterdziestkę, która dobrowolnie miała tam konto. Spośród wszystkich świrów wybrała jednego, który zachowywał się najlepiej (nawet z jego matkę przez telefon rozmawiała :D). Dwie godziny po przyjeździe, zaczął DUSIĆ jej matkę i gdyby nie podwójne dno ciężkiej patelni :D :D :D, to musiałbym kupić kwiatki na pogrzeb :(. Na szczęście znajoma to była DUŻA kobieta :D i patelnią posługiwała się doskonale :D :D :D.

Kobiety, czas zbroić się w patelnie z podwójnym dnem :) Ale tak swoją drogą, ludzie w akcie desperacji szukają związków w różnych miejscach. Ja nie wiem, czy to ma sens :) http://psycholog-ms.pl/

Gość gość
ja mam konto w PKO Badoo co to za bank w ogóle?!

Gość gość
ja mam konto w pko bp i jest mi z tym dobrze. nawet nie wiem co to.