Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w starszym

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem zakochana w facecie starszym o 12 lat ja mam 20 on 32l on rownież jest we mnie zakochany dobrze sie dogadujemy itd ale troche boje sie reakacji innych jak na to beda patrzyć w sumie nie bardzo sie Tym przejmuje ale jednak są takie myśli smutas.gif

Gość MałgosiaKKK
Moja rada jest taka = najpierw się zastanów, czy w ogóle chcesz z nim być. Bo jednak skoro już Ci się nasuwają takie myśli, "co ludzie powiedzą", to później będzie tylko gorzej... więc albo masz wylane na różnicę wieku, albo ...

Gość gość
A ja uwazam (a mam 30 lat), ze taki zwiazek jest super. Im starsi bedziecie, tym roznice beda mniej widoczne.

Gość gość
a czy to prawda, że gdy facet ma młodszą o dużo :) nie oglądnie się w przyszłości za innymi, tak słyszałam :)

Gość gość195
kolezanko. to, ze facet se oglada za innymi, oznacza wlasnie, ze jest FACETEM !!!! ciesz sie z tego i badz przy nim!!! to na "ogladaniu" sie skonczy. A ty nie zwracasy uwagi na atrakcyjnych facetow bedac w zwiazku.....?

Gość gość
Też jestem tego zdania że nic w Tym złego i z tą różnicą wieku wiele takich zwiazkow jest i są bardziej szczesliwe niż te co są np w rownoległym wieku :)

Gość gość
Ja juz piec lat jestem ze starszym od siebie o 14 lat. Mamy sie dobrze i uczucie nie mija.Uzupelniamy sie doskonale. Nadal i ciagle szczesliwi, bo kochamy spedzac ze soba wolny czas. Mieszkamy razem, ale kazdy ma swoja przestrzen. Duuuzzzooo czasu jestesmy razem i dla siebie i ciagle jeszcze nam sie to nie nudzi. Jestem szczesliwa.

Gość gość
Wyobraź sobie, że za pięćdziesiąt lat różnica wieku będzie procentowo mniejsza.

Gość Gość

A weź!zakochany! -hahaha.Bosze..jednak udowadniacie że 20latki to tępe dzidy.wierza we wszystkie sciemy świata i każda uważa się za tą.."poważną i dorosłą od rówieśniczek jak na swój wiek" hahaaaahhahaahaaahaa.nie mogę.wezcie się za naukę dzieci