Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deviant

Coś najbardziej zwariowanego co zrobiłaś, zrobiłeś ze swoją połową?

Polecane posty

Gość Deviant

Masz coś takiego w swoich wspomnieniach?;) Chodzi mi o jakąś akcję, na przykład: wymalować pociąg czy inne streetarty, albo w nocy udać się pod komisariat i wymalować wszystkie radiowozy na różowo:P A po akcji, wstąpić do nocnego, coś na kolacjośniadanie, wspólnie zjeść, uczcić winem i zasnąć w objęciach z całusem na piersiach. I tak co noc nowej akcji moc.;)

Przecież Twój mąż to dominant. Nalegałby. Nie potrzebujesz dreszczy emocji, Broken?;)

Gość gość
zabiłem ją, we mnie tódzeż razem tego potrzebowaliśmy, i tak nie zrozumiesz :)

Broken, ale potulny jak misiaczek, jak ptaszynka i jak robaczek w jednym. :P

Mogłabyś zrobić z nim wszystko. Kusi, przyznawaj. Broken, a takie akcje z wymalowaniem suk policyjnych na różowo pewnie z lewactwem kojarzą Ci się? Pytam, bo trafiłem na Twój post odnośnie lewaków.:D

Gość gość
d**ek :)

Hm. Ale żeby taką akcję zrobić to trzeba mieć cojones. Chyba nie ma takiego mężczyzny który przy kobiecie nie łagodniałby i powoli, powoli w pantofelka...:P Gość, dlaczego d**ek? :P

Gość gość
bo ściemnia a póżno już .*

Ale żeby taką akcję zrobić to trzeba mieć cojones. x i 16 lat x Chyba nie ma takiego mężczyzny który przy kobiecie nie łagodniałby i powoli, powoli w pantofelka...jezyk.gif x phi, widziałeś kiedyś pantofelka przyciskającego Tygrysicę do ściany?

Gość, właśnie zabieram się do budzenia słońca. Jeszcze niech chwilę pokima, ale nic nie ściemnia. O co chodzi?:D

Gość gość
dewiant, dobra :D 🖐️

Ty masz 16 lat, ja mam 16 lat, przed nami ósme niebo. Czy jakoś tak. Wręcz przeciwnie, życie rozkwita po... 60?. Wyobrażasz sobie, starszą parę malującą różem? Fajnie by było.😍 "phi, widziałeś kiedyś pantofelka przyciskającego Tygrysicę do ściany? spioch.gif" no taaaak...:( ale mnie chodziło o psychikę, mentalność, że jednak większość samców psychicznie ulega. Przed poznaniem kobiety- zdobywca, agresywny, a gdy już w związku stabilnym to łagodnieje. Ale dociskanie jak było tak zostaje.

Ale dociskanie jak było tak zostaje. x czekałam na to zdanie:) no dobra, to mogę żyć z taki oswojonym panem Tygrysem:)

Masz bidulo z tymi tygrysami problem Broken, na wyginięciu.:( A lew z tygrysem to tak może?:O

Broken, wybacz.:( Ale pomolestuję Cię jeszcze. Bo no bo, tak przy okazji, niektórzy twierdzą że od małpy pochodzą. To czy to trochę nie jest zoofilia wtedy, jakby?:P No dobrze, przestaję.

Lovequ.:)🌼 Ćma będę. Przyjaźń tygrysa z ćmą, ciekawe czy kiedykolwiek? Dziś kolejna akcja? Na przykład o 3 nad ranem rowerami po pustych ulicach wspólnie śmigać, pod prąd, środkiem, jak się chce. O tej godzinie prawie pusto. ;)

Gość gość
aktów wandalizmu się nie dopuszczaliśmy, więc wychodzi na to, że nic zwariowanego nie robiliśmy

To tylko przykłady, nie oburzaj się, przykłady, które czekają na realizację.:P Masz coś niewandalicznie skandalicznego w pamięci swojej i ukochanej połowicy? Nie wstydź się.:P Dobranoc.🖐️