Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"żydowskie ścierwa" poszukuje pomyslu na scenariusz

Polecane posty

Gość gość

piszcie wlasne pomysly o czym moze byc taki film, byc moze go zrealizuje

Gość gość
łatwiej ci będzie napisać scenariusz o sobie -"polaczkowa szmata"

Gość gość
co za piepszony cham od szmaty!! skoro jest film polskie gowno wiec tym bardziej podoba sie pomysl zydowskiego s****wa :) a potem 3cia czesc - zlodziejska POlska, albo szumowiny komoruska

Gość gość
"biedota polaczkowa czyli rzecz o szmatach , mendach i kondoniarzach z nad Wisły"

Gość gość
gość dziś łatwiej ci będzie napisać scenariusz o sobie -"polaczkowa szmata" x fakt, temat wielokrotnie przerabiany, wystarczy skopiować z filmu ktory nie byl długo na ekranach

Gość gość
są gotowe scenariusze, trzeba trochę poszperać w archiwach :-D Np. znam taki przypadek - historyczne nazwisko (jest w podręcznikach) , potomek dyrektorem elektrowni za PRL, potomstwo wyjeżdża na inne kontynenty i od razu zakłada tam działalność gospodarczą z wkladem kilkudziesięciu milionów dolarów - :-D bardzo zdolni :-D

Gość gość
albo taki: rolnik mial dwie swinie, a ze byl prostym czlowiekiem ta nazwywal je slowami ktore sam nie rozmuial, i tak jedna to Mosze a druga Ajawaj, No i na swieta ubil te swinie, co sie dalo to przerobil na boczki, kielbasy, kaszanki a reszte nie zdarzyl wyrzucic wiec lezalo to przed domem. Przychodzi do niego sasiad i pyta "a co to lezy ci przed chalupa", a rolnik odpowiada "a to, to zydowskie s****wa" :)

Gość gość
tępe zabiedzone, brudne polaczkowe goje jesteście pastuchami Europy. brud w uszach , który macie polaczki nie pozwala wam usłyszeć jak się z was wszyscy śmieją.

Gość gość
Skąd wiesz zaglądałeś polakom do uszu jak tak to gdzie jeszcze zaglądasz?

Gość gość
jak sie pytalem dziadka "co masz do zydow?" to zawsze odpowiadal "gaz" :D i tak trzymac :D

Gość gość
śmieją sie bo tolerujemy wrogą kaste na naszym terytorium, tu masz racje

Gość gość
przyjdzie i na zydow czas; jakos dziwnie nikt nie krzyczal w internecie gdy kracono film :poskie gowno" przeciez to ponizenie naszego kraju, narodu, nas samych! wiec niby dlaczego nie traktowac tak samo zydow?? co za s****wa

Gość gość
polskie g****o to prawda czasu i prawda ekranu. kto może mieć pretensje o to , że sfilmowaną samą prawdę o polaczkach?tylko zakłamane polaczki!chcące żyć wiecznie w ułudzie

przykro mi ale to syjoniści rodem znad morza kaspijskiego piszą scenariusze. jak ktoś nie chce grać roli to go...Zwalniają:)

Gość gość
Cała Europa i nie tylko to antysemici wszędzie was nienawidzą jest pytanie dlaczego.

gosciu od "polskiego gooofna" o ile nie podkręcasz jedynie termostatu to bastuj troche bo ci zrobie powtórke z obrzezania i upiertole reszte jaka ci tam zotał

Gość gość
gość dziś polskie g****o to prawda czasu i prawda ekranu. kto może mieć pretensje o to , że sfilmowaną samą prawdę o polaczkach?tylko zakłamane polaczki!chcące żyć wiecznie w ułudzie x zadaj sobie pytanie - dlaczego ty akurat tu jesteś a polaczki wyjeżdżają za granice? Prawda o tym co tu jest jest związana z tobą a nie z polaczkami, polaczki tu nie mają nic do gadania a więc każdy filmy zrobiony o polaczkach to film o tych co tu rządzą. Był taki kraj NRD, Niemcy wschodnie, czemu twoja rodzina tam nie wyjechała?:-D

ja wiem, że pokolenie Dana chce tu sobie urządzić centrale na europe bo to miejsce strategicznie dogodne ale koorfa nie wychodż pastuchu z roli bo sie to dla ciebie źle skończy. kręć lawiruj cwaniakuj udawaj bo do konfrontacji bezpośredniej sie nie nadajecie

ucz sie od swoich starszych pobratymców w rządzie albo mediach. na pewno tez tak potrafisz;) NIe życze ci powodzenia

Gość gość
biedota brudna polaczkowa godna tylko i wyłącznie pogardy!

Gość gość
trzym pysk bo żyjesz z podatków tej polaczkowej biedoty, jakbyś wyjechała do Izraela to musiałabyś tam, ze swoim wyksztalceniem, kible czyścić :-D

Gość gość
Ludzie,czy was wypuścili z psychiatryka? jak można obrażać inne /mniejszości/nacje? kto dał wam takie prawo? zawsze bałam się takich prostaków jak wy biedni Ci ludzie-znam wielu polskich Żydów - są to cudowni ludzie wychowano mnie w szacunku do drugiego człowieka i wstyd mi jest za autora i jemu podobnych jestem Polką przez duże P,ale wstyd mi za polaczków takich jak wy niektorzy

durna jesteś. nie masz pojęcia co sie dzieje na świecie i w polsce. A ja ci tłumaczyć tego nie będę. POza tym syjoniści to nie nacja tylko skrajni nacjonaliści, rasiści i bezwzględnii manipulatorzy i mordercy. U siebie cały czas mordują palestyńczyków za zamachy hamasu, który sami stworzyli. W polsce też robią z siebie ofiary. to ich główna taktyka.

Gość gość
POza tym syjoniści to nie nacja tylko skrajni nacjonaliści, rasiści i bezwzględnii manipulatorzy i mordercy. powinni cię zamknąć za te inwektywy,ziejesz nienawiścią do bliźniego kto ciebie tak skrzywdził,że srasz we własne gniazdo????? jesteś człowiekiem za dychę!

"jestem polką przez duże P" xxx rozumiem, że masz na myśli tolerancje dla zaborcow, złodziei i dewiantów. w przełożeniu na język dla baranów to będzie. integracja europejska i wspólny rynek, neoliberalizm gospodarczy oraz prawa człowieka

Gość gość
A co się dzieje na świecie a tym bardziej w Polsce? Kim ty do cholery jesteś ,że zioniesz jadem do drugiego człowieka.P***********o cię zdrowo.

Gość gość
polactwo nie musi już nikomu udowadniać , że jest głupie. zacofane, że to ciemnogród z którym nic nie zreformujesz , pełen przemocy wobec kobiet, i nietolerancji wobec mniejszości oraz pełen antysemityzmu. tylko może to potwierdzać.

jakie kooorfa własne gniazdo? pojepało cie debilko? to gniazdo jest systematycznie demontowane przez ludzi, którzy na arenie światowej twiierdzą, że obozy koncentracyjne były polskie i jest to szantaż. bulimy im ciężką kasę bo syjoniści w rządzie łamią bezkarnie konstytucje. Weź skończ oglądać telewizje bo dyskusja z żywym trupem nie sprawia mi radochy

ja nie zieje do nikogo nienawiścią tylko mówie jakie są fakty. trudno żebym kochał kogoś kto mi robi krzywde. Skończ odwracać kota ogonem bo w twoich wypowiedziach widać jak na dłoni, że ralizujesz taktykę której sama nie wymyśliłaś. Ergo nie cwaniakuj bo w c****ja to mozesz robić ale nie mnie