Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"żydowskie ścierwa" poszukuje pomyslu na scenariusz

Polecane posty

Gość gość
gameover dziś psycholu,lecz się niebawem zrobisz sobie krzywdę

wkooorfia mnie to wasze przekonanie o przewadze intelektualnej nad każdym innym. wbijta se do łba, że to tylko częśc propagandy waszych własnych przywódców. i wy bekniecie za wdrażanie idei wyższości rasowej a nie ci którzy wam ją wjepali w łeb. oni zgarną siope i sie wyprowadzą na honolulu;)

"zrobisz sobie krzywde" xxx czasami w imie prawdy i wolności swojego narodu robienie sobie krzywdy jest nieuniknione:)

Gość gość
p********z jak potłuczony,nie mam wątpliwości ,że jesteś chory na umyśle,ale burak!!!!@!!!

Gość gość
a ty jesteś zakałą tego narodu ,potrafisz tylko obrażać innych,nie masz za grosz wychowania,wstyd mi za ciebie tyle lat po wojnie,a ten jak psychol wyskakuje i bredzi musisz być bardzo nieszczęśliwy w życiu,ujadasz jak wściekły pies na szczęście jesteś "uwiązany",z monitora mi nie wyskoczysz,aż strach pomyśleć jak zerwiesz się z łańcucha, chał,chał,chał na wszystkich :):):):):)

weź idź oglądać tvn 24 może sie dowiesz niebawem, że to polacy zaczeli wojne. WYPIERTALAJ!!! bo mnie wkooorfiasz łajzo niedojepana. xxx zegnam

Gość gość
szumowino nie kompromituj się,zaplujesz się , obetrzyj pianę z pyska naucz się pisać poprawnie analfabeto