Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co kobiecie facet?

Polecane posty

Gość gość

jak nie daje kasy to po co go miec ?

Gość gość
zeby kochal byl pomagal i byl wsparciem idioto/idiotko ! :-/ a jak lecisz na kase to powodzenia w zyciu..:-/

Gość gość
a po co facetowi kobieta? on ją potrzebuje do du/p/cenia, robienia posiłków, sprzątania , prania...wsio!

Gość gość
nie wiem w jakim swiecie zyjesz! oczywiscie seks jest potrzebny ale dla dwoja, moja siostra chodzila z chlopakiem 5 lat i nie zrobili tego,masz male poczucie wlasnej wartosci albo nie spotkałaś "mezczyne" tylko chlopczyka...

Gość gość
gość dziś zeby kochal byl pomagal i byl wsparciem idioto/idiotko ! :-/ a jak lecisz na kase to powodzenia w zyciu..:-/ x jak i w czym wy niby rzekomo pomagacie i wspieracie?

Gość gość
w roznych zlych przygnebiajcych chwilach, tym ze przytuli pomoże doradzi jak przyjaciel pomoże we wszystkim i da odczuć że jest się ważną...

Gość gość
gość dziś nie wiem w jakim swiecie zyjesz! oczywiscie seks jest potrzebny ale dla dwoja, moja siostra chodzila z chlopakiem 5 lat i nie zrobili tego,masz male poczucie wlasnej wartosci albo nie spotkałaś "mezczyne" tylko chlopczyka... x w tym swiecie co i ty. seks moze byc z kazdym, facetow chetnych nie brakuje, kobieta nie ma kompletnie zadnego problemu by znalezc faceta do seksu, wystarczy ze wyjdzie z domu i pojdzie w jakiejs miejsce typu klub, pub, dyskoteka czy umowi sie z kims z neta, zero problemu . dla seksu nie ma sensu trzymac faceta w domu, gotowac mu, sprzatac i oslugiwac, nie oplaca sie to dla kobiety

po co kobiecie facet? xx A czymże jest kobieta bez odpowiedniego mężczyzny obok? :)

Gość gość
szkoda ze w dzisiejszych czasach seks jest mylony z miloscią . tak jak piszesz zachowują sie ... moze i jestem staroswiecka ale porządną dziewczyną i szanującą sie.mozesz zyc bez faceta ale odczujesz braki na starość.nie chce cie urazic ale zrozumiesz to i bedzie kogoś brakować... :)

Gość gość
jaki wy macie kobiety pozytek z faceta? jestescie dla nich kurami domowymi i pojemnikami na sperme, spelniaie sie w tym?