Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayy

Ile dostaliscie alimentow?

Polecane posty

Gość gość
13.39 ja jestem kobieta i to normalna. Mam 3 synow i wiem ile kosztuje utrzymanie. Nie pitol o lekarstwach bo dziecko co miesiac nue choruje, chyba ze taka matka jak ty nie dba o nie wtedy pewnie choroba za choroba. A dlaczego ojciec ma ci placic na wegiel , co jakbys nie miala dziecka to w zimnej budzie bys siedziala. K.u.r.w.a to ja powinnam miec 6 tys dochodu na 5 osob. Jakie wy daremne jestescie , darmozjady dorabiajace sie na dziecku. Jeszcze jedno sobie strzel i znow niech ojciec zly bedzie i do sadu o alimenty. Pomysl najnizsza krajowa za ktora najczesciej pracuja w malych miasteczkach to niecale 1400zl a ty mowisz ze tysiac na dziecko to malo. No chyba ze twoja p.i.z.d.a bedzie siedziec w domu i bedziesz zyla utrzymujac sie z bylego meza. S.U.K.I

Gość Ayy
Chodzilo mi o 1000zl alimentow (licze na 700-800) od OBOJGA rodzicow... (jesli to bylo do mnie)

Gość gość
1600zł dziecko 10 lat

Gość gość
Chodzilo mi w tym watku o mala dyskusje i pomoc. A Wy sie zrecie, jakby niewiadomo co...

Gość gośćqqq
jeszcze nie ojciec dziś gośćqqqq czytaj ze zrozumieniem xx Próbuje ale można to rozumiec dwuznacznie. A pomysł pół roku tu pół roku tu jest do bani, bo dziecko potrzebuje stabilności. Ja rodzice mieszkają w innych miastach to ma zmieniac szkołę co pół roku zastanów się co piszesz. Już nie mówiąc o przedszkolakach. Matki zajmują się dziećmi wychowują, jest to ciężka praca, il;e chętnych tatusiów znajdziesz którzy wezmą dziecko na pół roku do siebie?:) Im jest na rekę płacić i się nie wysilać, ni8ech matka pracuje nad wychowaniem i edukacją, niech im gotuje i dba o nie. :) Po zqa tym kobiety mniej zarabiają niż mężczyźni, mężczyźni mają większy wybór pracy, nawet widać to w ogłoszeniach w zwykłej gazecie. Ile ogłoszeń jest z ofertą dla mężczyzn a ile nadaje się też dla kobiety? Więc taki jest system tak to wszystko ustaliliście przede wszystkim wy mężczyźni, ponieważ jest was też więcej w sejmie i rządzie, jest was więcej na rynku pracy jako osoby kompetentne do przyjmowania rekrutantów, to wy mężczyźni ustalaliście takie prawo, to wy tutaj rządzicie, więc jak rządzicie tak macie :)