slomka14 0 Napisano Marzec 22, 2015 Witam.Napewno macie jakieś sprawdzone sposoby na "odwyk słodyczowy",będę wdzieczna jeżeli ktoś zechce się ze mną podzielić swoją wiedzą:)Zwyczajnie sobie nie radzę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2015 Na poczatku jest bardzo ciezko, silna wola przede wszystkim. Nie kupuj slodyczy, zamien je na duze ilosci owocow, a pozniej jakos bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomka14 0 Napisano Marzec 22, 2015 Jeszcze taki problem...pracuje w sklepie....w malej miejscowosci...wszystko mam pod nosem i zawsze po cos siegam...to jest najorsze bo w domu to daje rade bo nie mam ale w pracy tragedia...i co wy na to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2015 początek: DUŻO silnej woli i omijanie działu ze słodyczami szerokim łukiem potem: już nie będziesz nawet zwracała uwagi na ten dział:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2015 proponuje na poczatek zaczac jesc takie batony musli gdzie jest tylko polewa czekoladowa smaczne sa takie batony lepiej zjesc takiego niz czekolade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomka14 0 Napisano Marzec 22, 2015 To jest okropne tyle razy juz próbowałam...tydzien wytrzymuje potem wszystko wraca....kurde tymi słodyczami rujnuje sobie zdrowie...co tego ze ja to wszystko wiem jak nie potrafie sobie odmowic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 nie rezygnować :) jeść, ale mniej i rzadziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach