Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakowski centuś

Definicja faceta beznadziejnego

Polecane posty

Gość gość
Ale masz poczucie humoru prostaczko, zalosne

Gość gość
Elementem definicji beznadziejnego jest koleś chcący koniecznie być w związku. Takiemu się przewartościowały cele, bo najpierw powinna być: osoba > związek, a u nich jest związek > poszukam se osoby do niego. Krótko mówiąc: desperat. Oczywiście kobiety też tak miewają.

Gość gość
Znam takiego, zakompleksiony, ale jakoś zawsze zdobywał z takim podejściem dziewczyny, jednej kwiaty do szkoły przynosił, i jest z nią już z 3 lata.

Gość Krakowski centuś
gość dziś Elementem definicji beznadziejnego jest koleś chcący koniecznie być w związku. Dzięki. Takie komentarze są mile widziane.

Gość gość
Ty za to nie jesteś żałosna oceniając kogoś jako prostaka na podstawie żartów, które zasłyszałam od innych ludzi, przy czym wspomniałam, że nie są to żarty odpowiednie na każdą sytuację (spotkałam ludzi, którzy sypali podobne teksty niezależnie od tego gdzie i z kim). Ale jak czasem ktoś powie coś głupiego to nie ma w tym nic bardzo złego, nie ma co wiecznie być wykwintnym sztywniackim lordem z kijem w doopie.

Gość gość
"Znam takiego, zakompleksiony, ale jakoś zawsze zdobywał z takim podejściem dziewczyny, jednej kwiaty do szkoły przynosił, i jest z nią już z 3 lata." Bo to stara prawda, że ludzie są inni i jednym coś odpowiada, a innym nie. Tak jak pochwalisz czyjąś urodę, to jedni się pławią w pochwale, a inni sądzą że się podlizujesz :) Wypada mieć jakieś wyczucie jak postępować z pojedynczymi ludźmi. Może ci beznadziejni właśnie tego nie umieją ;)