Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaretka007

Szpagat! świetne doznania podczas sexu

Polecane posty

Witam, Mam pytanie drogie panie, czy ktoś z Was umie robić szpagat, jak długo czasu potrzeba, by dokonać to bez bólowo i bez większego problemu?Jestem kiepsko rozciągnięta... a wiem, że mojemu facetowi sprawiałoby to dużo przyjemności podczas sexu (proste nogi, różne wygibasy:) zgodzicie się panowie? Nawet słyszałam że kobietom jest lepiej podaczas stosunku (lepszy orgazm)

Gość gość
Tak wspaniałe doznania, w sensie penis wychodzi gardłem

Jestem facetem, teraz nie robię szpagatu, ale w przeszłości robiłem, nauka zajęła mi ok. 3-4 miesiące ćwiczeń rozciągających.

wow długo , a po takiej przerwie szpagatu mam rozumieć nie zrobisz i kolejne lekcje przed Tobą? Ja zaczęłam, będę robiła codziennie rozciąganie - zdam relacje :)

Gość gość
o szpagacie nigdy nie słyszałem , znam natomiast opowiesci o glębokich gardłach

To zależy od tego: - na jakim etapie jesteś (jaką masz kondycję) - ile czasu poświęcasz na ćwiczenia - czy ćwiczysz codziennie. Poza tym ja nie przygotowywałem się do szpagatu - to było "przy okazji".

Gość gość
To wszystko zależy od tego w jakim jesteś wieku? jakie i w jakiej ilości sporty uprawiasz/uprawiałaś? czy w przeszłości robiłaś szpagat/byłas tego bliska? Piszesz, ze jesteś słabo rozciągnieta i pewnie jesteś co najmniej po 20-tce. Jesli dodatkowo nie uprawiasz sportu i nigdy nie uprawiałaś go intensywnie w przeszłości to mało prawdopodobne, żebyś kiedykolwiek zrobiła szpagat i "rózne takie wygibasy"