Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam jescze

Polecane posty

Gość gość

Mialam remont w mieszkaniu a raczej w kiblu budowniczy powiedzili mi ze jak bd mi sie chcialo to mam im powiedziec oni wyjda a jak sie zatwie to wejda. Ja powiedzialam ze okk Po 3 godzinach chcialo mi sie siku (tak lekko) Aale po kolejnej 1 h juz chialam mocno ( mam problem robic kupe jak ktos jest w domu ale z sikaniem nje mam problemu) Ja powiedzialm ze mi sie chce oni wyszli ja sie wysikalaam i poszlam dalej ogl tv jak kazda osoba robie tez kupe ale ja mam zawsze problwm (zatwardzenie) jem owoce ale to nic pomaga no coz . czulam ze mi sie chce kupe ale wiedzialm ze bd to zatwardzenie mam takie dolegliwosci o ktorych nie bd mowila ( poprostu wiem kiedy bd zatwardzenie sraczka itp) mija 1h byla godz 20:00 spytalam sie ile to bd jeszcze trwalao oni powiedzieli ze jakies max 2 h ja powiedzialam ze ok a w glebi zadka cxulam ze tam sie juz robi zamieeszanie wymyspalam jak sie zalatwic zeby oni nie widzieli pomyslalam ze wezme siatke jednorazowa i pojde do sypialni sie wystac bo czym dluzej sie nie zalatwialam tym bd trudniej wypxhnac kupso z d**y. Wzielam siatke xo sypialni ale pomyslalam ze bd slychm jak sapie jecze mowie Dam rade! Ale po 1,5 h juz czulam ze nie bd latwo. Mowie do sb jescze 30min dam rade przeluczylam sie zdecydowalam ze przeprosze ich i powiem ze musze znowu. Podeszlam powiedzialm ze musze skozystac. Oni ok. Weszlam zdjelam gacie wlozylam papir do srodka muszli i usiadlam staralam sie przec cicho zeby nie slyszeli ale jak raz sie zapimnialam i tam zawylam z bolu (bo jak ma sie zatwardzenie to boli pocisz sie z wysilku czyli z parcia) ;( siedzialm z 40 min jeden budowniczy podszedl do dzwi zapukal i powiedzial ze moze przyjda jutro ja powiedialam ze przepraszam i dobrze brzyjdzcie jutro bylo mi wstyd ale co jak wyszli poczulam ulge moglam sie drzec do woli soedzialm jescze z 1 h wkoncu poszlo to gowbo bylo tak twarxe jak kamien na drugi dzien jak przyszli powiedzueli ze jeszcze nigdy nie slyzzeli takiego parcia ja ze wstydu zrobilam sie czerwona i nie wczodzilam do lazienki jak obi byli to bylo najgorsza wpadka :O :O :-! :-)

Gość gość
Anonimowe wyznania na fb XD