Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co facet daje kobiecie w związku?

Polecane posty

Gość gość

Myślę, że o wiele lepiej iść do męskiej d***** niz wiązać się z facetem: mając faceta ponosi się koszty (karnet na siłkę, ciuchy, kosmetyki, tabsy), poza tym trzeba poświęcać mnóstwo czasu na wyczerpujące ćwiczenia. Trzeba codziennie sprzątać i mu gotować, a samej można podjeść chlebem ze smalcem. Nawet kasy z tego nie ma, bo większość facetów to bidoki i do roboty i tak i tak trzeba chodzić. Poza tym łysieją, rosną im mięśnie piwne, a taki słodziak z burdelu jest zawsze piękny i jędrny. Co myślicie?

Gość gość
Parowke

Gość gość
Tez się nad tym zastanawialam i prócz seksu to właśnie jest wyzysk z ich strony. Nic nie dają, nie da się z nimi rozmawiać, są ograniczeni intelektualnie, nie maja żadnej życiowej mądrości, żadnych rad, maja tylko wymagania, zatruwaja życie, obniżają samoocenę, starają się przywiązać i zrobić z ciebie niewolnice

Gość gość
opier/d/a/lanie parówki słodziakowi z burdelu jest kosztowne ale warto zapewniam warto zrobić mu loda :D

Gość gość
Jest taki wybór wibratorów i innych zabawek, że prącie stało się zbędne, a jak ktoś lubi to lepiej iść raz na jakiś czas do słodkiego młodzieńca, wyjdzie zresztą taniej niż wydatki, które trzeba ponieść na chłopa w domu i przyjemność większa.

Gość gość
Dziewczyny, nie bądźcie damskimi szowinistkami. Wystarczy, że wielu facetów to mizogini. Oczywiśie można znaleźć mężczyznę, z którym świetne się gada, który rozumie potrzeby w łóżku etc, choć zdarzają się skurczysyny. Ale czy to powód, żeby tak najeżdżać ? Po co?

Gość gość
Nie , to raczej zdarzają się wyjątkowo wrażliwi faceci , reszta to zwykle samce

Gość gość
I tak swoją drogą nie mam faceta, chodzę na siłkę, ładnie się ubieram, kosmetyki uwielbiam. Dbanie o siebie nie powinno być zależne od tego, czy z kimś jesteśmy czy nie. Ja to robię dla swojego samopoczucia, i też prewencyjnie. Jedynie tabletki faktycznie kosztują, ale to partnerzy powinni ustalić finansowanie tegoż :) można na pół się zrzucać czy coś w tym rodzaju

no to wam współczuję, że spotkałyście w życiu tylko pustych, głupich, chamskich i leniwych brudasów ciekawe, dlaczego....

Gość gość
Jak sobie wybrałyście leni śmierdzących to teraz nie narzekajcie. Ja np pracuję i utrzymuję dom i żonę, poza tym żona kupuje sobie co chcę, do jej obowiązków należy gotowanie i pranie, ale np mieszkanie sprzątamy razem, inne obowiązki również dzielimy. Więc bym nie generaluzował że wszyscy faceci to lenie. Pozdrawiam

Gość gość
Sorry za błędy ale piszę z telefonu

Gość gość
Odnoszę wrażenie, że na kafe siedzą albo hejterzy, albo niewychodzący z domów ludzie, ogladający wyglansiowanych ludzi w necie. Moim zdaniem ta kobieta jest normalną, po prostu zwyczajną kobietą. Nie wnikam w szczegóły dotyczące fryzury etc

Gość gość
wow, żale , żale , żale, a czy przy tylu zaletach i tej wielkiej "ęteligencji" nie wpadłaś na to żeby poszukać fajnego faceta, a nie dawać d... byle odpadowi co to ma same wady? To myślenie głową a nie ci... zapewne załatwiłoby większość twoich problemów

Gość gość
Nic? :D

Gość gość
Pieniądze :classic_cool:

Gość gość
Myślisz ze porządnych facetów jest na pęczki? To wyjątki, ja jednego takiego poznalam ale umarl

Gość gość
pieniądze wam qrwy dajemy!

Gość gość
ja jednego takiego poznalam ale umarl też wolałabym się zabić niż je..ać taka idiotke jak autorka

Mi osobiscie nic prócz seksu. Już dawno żaden na dłuższą metę nie zaspokoił mnie ani mentalnie ani emocjonalnie...a jedynie seksualnie.

Gość gość
kaktusss bo nie jesteś dziewicą prukwo a my wolimy dawać dziewicom poczucie bezpieczeństwa i te wszystkie emocje i motylki :) a ty to już możesz się bananem zaspokajać

Gość gość
parówe w kakałe macie p***y gópie