Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak będzie wyglądała Polska w 2025roku jaki będzie ustrój polityczny?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wiem czy zostać tu czy uciekać i pytanie gdzie uciec?

Gość gość
No ok. ok. Nie będzie to chyba początek odpowiedzi ale co będzie i jaki ustrój polityczny?

Gość gość
To przecież tylko 10lat! Polska jest już tylko z nazwy! Nie wiem co miał na myśli gameover.

Gość gość
Mam nadzieje, że niewolniczy socjalizm odejdzie w niepamięć wraz sierotami po PRLu.

Gość adriannai
Nie wiem ale w 1988roku oglądałam w tv naukowy program dotyczący zmian językowych na ziemi i tam mówili że w 2050roku język polski będzie już tylko językiem starszyzny(ludzi od 80 + roku życia).

Gość gość
mam nadzieję , że nadal nieprzerwanie będzie rządziła PO . samodzielnie zdecydowaną większością w Parlamencie. to jedyna ostoja i gwarancja bezpieczeństwa i dobrobytu Polski

Gość gość
18:20 twoje prawnuki się na historii w szkole będą uczyły jakim bolkiem byłeś:D Ty już tego nie dożyjesz!

Gość gość
dziś goowno mnie interesuje budżet-koryto i limuzyny coraz liczniejszych biurokratów-pasożytów, niech zdechną

Gość gość
18:28 a mnie nie interesują twoje pseudo zainteresowania. -Tylko jak nie czytałeś to nie mów o czym jest topik. Zresztą ty tego nie czytaj bo są tam obce ci pojęcia!

Gość gość
18:26 Do lekcji gimbazo!

Gość gość
18:26 zdechniesz zdechniesz już służby rządzące tego dopilnują!

Gość gość
jeżeli z Europy raz na zawsze zniknie ta jej zakała polska to zapanuje w Europie ład , pokój i dostatek na wieczność

Gość gość
dziś gostek bardziej martwi się o wpływy do budżetu niż kieszeń rabowanego podatnika, niech zdechnie wraz z setkami tysięcy pasożytów przy korycie

Gość gość
Ja piernicze co za p***b tutaj siedzi! Nie ma tutaj normalnych ludzi? 24 na dobę na każdym politycznym topiku ten sam P***b pisze żygać się chce!

Gość gość
18:35 Naucz się czytac gimazo leniwa świnio! Obyś zdechł ty leniu śmierdzący! Tam facet pisze o wszystkim co powinieneś głąbie zakuty wiedzieć ty debliu imbecylu półgłówku tępy!

Gość gość
Jemu się kur/wa nie chce czytać głąbowi je/ban/emu Przeczytał piąte przez dziesiąte i ku/rwa wszystko wie debil pierd/ol/ony tępy imbecyl!

Gość gość
To k*****a Je/ba/na jest!

Gość tabliczka mnożenia
to co będzie w roku 2020-21 to latwo obliczyć - BANKRUCTWO POLSKI. Pytanie co stanie się dalej. Jeżeli ludzie obalą ten system i od razu wprowadzą prawdziwy kapitalizm (Korwin, Centrum A. Smitha) to w 2025 juz może być lepiej a w następnych latach wzrost 10-15% PKB. Niewiadomo tylko co sie stanie jak Polska zbankrutuje :-O

Gość gość
dziś goowno mnie obchodzą wywody tępaka bez szkoły

Gość gość
Jak coś ma więcej niż 2liniki tekstu to już nie do przejścia!:D Co się dziwić że jest jak jest!?

Gość gość
18:43 wy/pie/rd/ala/j mi stąd!

Gość gość
dziś Po bankructwie może nastać wojna domowa lub dyktatura którejś z opcji politycznej, innej możliwości nie widze.

Gość gość
No właśnie co się stanie?

Gość gość tabliczka mnożenia
optuje za wojną domową, Polska takiej nigdy nie miała a jest konieczna, to widać na tym forum :-D Już trzeba o tym myśleć ;)

Gość gość
Rydzykowie przeciwko Popaprańcom czy jak? Kto z kim A ci co ani za jednymi ani z a drugimi to z kim mają walczyć?

Gość gość
Moim zdaniem powinniśmy się podzielić na tych co za dyktaturą demokratyczną i demokracją bezpośrednią przy czym ci ostatni powinni otrzymać broń i dofinansowanie z Us

Gość gość
Tak. Jestem za:) Polska powinna mieć kilkaset tysięcy obywateli i zacząć wszystko od nowa!:)

bankructwo europy i usa to główny cel banksterki. później przeniosą sie na wschód:)