Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak będzie wyglądała Polska w 2025roku jaki będzie ustrój polityczny?

Polecane posty

Gość gość
Polska powinna podzielić obszar światopoglądowo i nastałby spokój. Coś na kształt byłych Niemiec, po jednej stronie RFN po drugiej stronie NRD. Lub Korea Północna i Korea Południowa.

Gość gość
gość dziś Rydzykowie przeciwko Popaprańcom czy jak? Kto z kim A ci co ani za jednymi ani z a drugimi to z kim mają walczyć? x podzial jest prosty - nowa arystokracja czyli postkomuchy i reszta. To konflikt klasowy - komuchy wyrznęły dawną arystokracje i stały sie nową arystokracją. Kryterium podziału - MAJĄTEK. Jak ktoś bogaty to wróg, proste kryterium

aby uniknąc chaosu spowodowanego bankructwem wpowadza stan wojenny...poprzez wywołanie wojny:) powstanie kilka państw z rezimami faszystowskimi, to samo stanie sie w rosji. tak oto wprowadzą na całym świecie faszyzm dzieki wojnie:)

Gość gość
w polsce nie było stanu wojennego nigdy-o bohse co za matołki tutaj siedzą

Gość gość
Nie dorastacie Panu Grzegorzowi do zrogowaciałego naskórka pięt!!!

Gość gość
z faszyzmem nie ma żadnego problemu, już go mamy pod fasadową przykrywką demokracji, oni tylko muszą ujawnić prawdziwe oblicze

oczywiście jeden faszyzm będzie sie nazywał inaczej niż drugi faszyzm i będą sie strasznie nienawidziły:D to będzie motorem wdrażania roznorakich innowacji biotechnologicznych. druga sprawa co do wojny. obecbie z tego co wiem satelity używane w systemie gps należą formalnie do USA. dlaczego USA nie nie wylączy tego systemu dla rosji? żadna wojna nie jest konieczna. tzn jest konieczna ale akurat z innych powodów niz jakiś konflikt "mocarstw"

Gość gość
W dodatku tego naskórka który sobie usunął rok temu i jego dalsze losy znacie! Nie dorastacie tam!

przy okazji rządów wojennych pousuwa sie ludzi, którzy są do usunięcia. mozna to zrobić na kilka sposobów. poza tym wojna to fantastyczna pora na wdrażanie różnych projektów, których w innych okolicznosciach nie dałoby się wdrożyć:)

jeżeli ta wojna miałaby być "prawdziwa" to zaczełaby się od zestrzeliwania satelitów szpiegowskich i innych. nie znam sie na tym ale to dosyć oczywiste. czytałem równiez, że wraz ze spadkiem cen ropy, który przypisuje sie wojnie ekonomicznej usa z rosją spada również cena złota, które szerokim strumieniem płynie na wschód. po co? i dlaczego USA na to pozwala?

Gość gość
im bliżej bankructwa tym szybciej nastanie wojna rozwiązująca wiele nagromadzonych od lat problemów dla władzy, nadchodzą dni oczyszczenia

tak sobie spekuluje że przy obecnym wydrenowaniu zachodu z realnych pieniędzy i jego zadłużeniu (które oczywiście służyło równiez zabezpieczeniu pozycji politycznej w nadchodzącym kryzysie min) wprowadzenie faszyzmu opartego o "wojne" to od dawna planowane posunięcie. i nic co sie stanie nie będzie przypadkiem. słyszałem o minium 20 mln ofiar przewidzianych dla europy. to nie wojna tylko biznesplan

a opowiadanie sie po którejkolwiek ze stron przyspiesza tylkok wdrażanie go w zycie. podobnie sytuacja ma się ze sztucznie wywołanym konfliktem USA - islam.

Gość gość
rosja wypowiada wojne Danii

Gość gość
Gamover Złoto może i staniało ale wciąż utrzymuje się w konsolidacji cenowej od roku 2013

no tak lale przy takim popycie stała cena złota to wręcz prezent od zachodu:)

Gość gość tabliczka mnożenia
to że USA chca wojny to widać golym okiem a "polskie" władze też na to liczą bo wiedzą że kryzys w Polsce to kwestia kilku lat :-O Ale nie sądzę ze Rosja da sie sprowokować, dla Rosji (a Putin też zna tabliczke mnożenia) lepiej będzie poczekać kilka lat i niektóre kraje z Europy wschodniej same przyjdą do dawnego wielkiego brata :)

no i najważniejsze w tym wszystkim różne rococo w stylu shyldowie, felerowie (a może nawet ten rocco z p****li) już od dłuższego czasu sie urządzają na wschodzie:) po prostu. wschód stanie się "kapitalistycznym rajem" a zachód faszystowską utopią. Taka jest kolej rzeczy. z usa i zachodniej półkuli dużo więcej sie już nie da wycisnąć. pozostaje jeszcze ameryka południowa i afryka ale nie będę spekulował

Gość gość
nie sledze tego zbyt szczegółowo ale jeżeli jest tak jak piszesz to może za 5-6 lat wrócimy do wielkiego brata :-D Problem w tym że Rosjanie muszą zreformować gospodarke na wzór chiński, w przeciwnym przypadku będą od nas więcej doić niz dawać

co do polski to ponoc miały juz u nas miejsce obrady knestetu:) ochraniane przez mosad. izrael zdaje sie zgodnie ze swoimi planami szykuje ewakuacje. w końcu sam wspiera terrorystów i państwo islamskie. to będzie zdaje sie "trzecia siła" oczywiście też pod kontrolą "partnerów biznesowych" ja mam szczerze mówiąc już dosyć tego. wszedzie wciskają ciemnote. nawet tam gdzie mówią częściowo prawde. Nie ufam nikomu. co do wojny to moja jedyna nadzieja z nią związana wiąze się z ułatwionym sprzątaniem śmieci:)

dobrą rolę trzeba odegrać do końca a większośc aktorów gra obecnie role dramatyczne:) warto byłoby w imie sztuki wzbogacić scenariusz o tragiczną śmierć.

niestety moje możliwości pozwalają jedynie na zajecie sie aktorami drugoplanowymi i statystami. pociesza mnie jedynie, że brak jakości przechodzi w ilość. może np uda mi sie odnaleźć shatyna:)

Gość gość
no tak ale Izrael i jego interesy są w pakiecie razem z USA, dodałbym do tej "oferty" jeszcze Watykan :-D Coraz bardziej widać ze z USA nam nie po drodze a w związku z tym z UE również Może jak będzie ten kryzys sprawy sie ułożą dla nas pozytywnie, sytuacja będzie "płynna" i wszystko sie może zdarzyć :) ps. glosuje na Korwina, ty?

ja nie głosuje. Nie zgadzam sie na to żeby ktoś podejmował za mnie decyzje wszystko jedno czy wspólnie czy osobno.

Gość gość
ja nie glosowalem 7 lat, dopiero jak Korwin wszedł do europarlamentu zacząłem glsować na jego partie:classic_cool:

poza tym na przykładzie obamy widać, że "opozycje" można sobie hodować przez dość długi czas. jakoś nie widze mozliwości, żeby k***in to była samosiejka:D

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)