Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orgazm analny

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu osoby które nigdy nie sztytowaly pochwowo a miały orgazm przy stosunku analnym?

Gość gość
nikt się nie wypowie :(

Ciekawy Temat ale musisz chwile poczekac na wypowiedzi. Opowiedz sam/a jak jest u Ciebie to osmielisz innych. Tak to dziala chcesz szczerosci od innych musisz sam/a sie na nia zdobyc. Jasno tez zdefiniuj swoja plec bo ciezko z Toba rozmawiac. Ja mialem kilka kobiet ktore w ten sposob osiagaly orgazm ale potrafily tez osiagac czysty orgazm pochwowy bez zadnej dodatkowej stymulacji lechtaczki.

Gość gość
wilka czesto w dziecinstwie ********* w duuuupe to wie o czym pisze

Gość gość
Zaczne od tego,że nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Szczytowałam jedynie dzięki łechtaczce. Ostatnio dużo czytam na temat sexu analnego bo chcemy z mężem urozmaicić nasz sex. Jest dużo wypowiedzi o orgaźmie analnym jednak wszystkie osoby wypowiadające się osiągały orgazm również pochwowo. Ciekawa jestem czy są na tym forum osoby które niegdy nie szczytowały pochwowo a jednak miały orgazm poprzez kontakt analny. ;)

Gość gość
Anal boli i nie będzie dla ciebie miły. Natomiast orgazm pochwy to mit.

Gość gość
Mam orgazmy podczas minetki,dopochwowego i analka.Podczas analka mam orgazm bo gdy czuję ciepłą sperma meża to szczytuję.Dodam,że mąż ma bardzo obfite wytrski.

Gość gość
zazdroszę bardzoooo orgazmów pochwowych :( mówią,że nie ważne jaki orgazm ale janie czuję spełnienia ,czuję że to nie to ... :(

Gość gość
Orgazm pochwowy to nie mit! Radzę zmienić partnera :P