Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymiana paska rozrządu w Passacie 1,9 TDI 2003

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wie jaki koszt części i robocizny trzeba przeznaczyć na wymianę paska i innych potrzebnych części. Też chyba wchodzi wymiana pompy wodnej. Jeśli by ktoś wiedział prosił bym podać te dla mnie niezbędne dane.

To zaloguj się bałwanie na portal posiadaczy VW, a nie pytaj o to na portalu dla kobiet.

Gość gość
Jestem kobietą i nie mam pojęcia o co i gdzie pytać.

Gość gość
nie wiem a sam tego nie wymienisz to proste jak /je/ba/nie/

Gość gość
a gdzie miszkasz mniej wiecej to bym ci to zrobił za 50zł

>>>Jestem kobietą i nie mam pojęcia o co i gdzie pytać.<<< W takim razie wpisz kluczowe słowa, czyli tytuł tego tematu do googla i dostaniesz wykaz stron warsztatów i hobbystów, robiących to samemu. Tutaj znajdziesz najwyżej spamera.

Gość gość
Ty Misio jesteś bardzo mądry więc zrobię tak jak mówisz. Też bym mogła zapłacić ciałem jeśli można.

Gość Bellasimma
najlepiej wymień auto 2003 rok ? toż to zabytek stanowi zagrożenie na drodze.

Gość gość
Już o tym myślałam tylko mi kasy brakuje by coś innego kupić. Nie wiem jak sobie z tym poradzę, ale będę musiała jakoś.

>>>Nie wiem jak sobie z tym poradzę, ale będę musiała jakoś.<<< Poświęć czas na przeczytanie, jak robią to hobbyści, potem przejrzyj oferty z częściami, a na koniec oferty warsztatów. Gdy będziesz wiedziała, o czym mówisz, to mechanik nie naciągnie Cię tak łatwo. A jak ten pasek zerwał się, to lepiej poszukaj innego silnika :D.

Gość gość
Misio Ty mi jedyny dobrze radzisz :) Dzięki ! Są jednak dobrzy ludzie. Nie urwał się jeszcze, ale ... różnie bywa.

Gość gość
Zależy od serwisu, warto znaleźć jakiś dobry i tam zapytać ile mogłoby to kosztować. Fajne ceny ma http://fordslawek.pl/ , zawsze jak mam problem ze swoim Mondeo to tam chodzę. Naprawiają nie tylko Fordy, Volkswageny też, więc na Twojeo Passata na pewno coś powiedzą.

Gość gość
O takie kwestie najlepiej pytać fachowców. Znajdź dobrego mechanika, który wymieni Ci to tanio. Ja zawsze chodzę do http://fordslawek.pl/ , serwis jest naprawdę w porządku. Nie jest drogo, a jakość usług bardzo wysoka.