Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DELEGALIZACJA INSTYTUCJI MAŁŻEŃSTWA. Popieram !

Polecane posty

Gość gość

uwazam ze nalezy skasowac ten przeżytek

Gość gość
A czy ktos cie na sile zmusza do ozenku?...

Gość gość
nie, ale przeszkadza mi to ze ktoś sie żeni, chce zeby nie bylo ożenku w ogole moze zostac w kościele, religijne jak w izraelu, cywilne nalezy zlikwidowac

Gość gość
Spoleczenstwo jako ogol na to nie pozwoli. Malzenstwo jako takie jest gwarantem stabilizacji i podstawa rozwoju cywilizacji... Za mlody/a jestes zeby to zrozumiec. A skoro nikt cie nie zmusza do ozenku temat ciebie tez niedotyczy...

Gość gość
nastolatkiem juz nie jestem .... xxx Spoleczenstwo jako ogol na to nie pozwoli. xxx mysle, ze pozwoli, w Szwecji juz grupy feministyczne mowily o tym kilka lat temu, ze planują zlikwidowac malzenstwa w ciagu najblizszych 20 lat, ja to popieram

Gość gość
Dlaczego przeszkadza Ci, że KTOŚ inny się żeni? Problem tkwi pewnie w tobie.

Gość gość
Nie mam zadnych problemow, po prostu nie podoba mi sie obecny porządek swiata i tyle. To nie jest fanaberia, w wieku 12 lat przestalem akceptowac to jak jest urządzony nasz swiat

Gość gość
Prawda o feminizmie i szeroko rozumianej lewicy: http://www.grupy.banzaj.pl/W,swiecie,zydowskim,nie,Zydzi,powinni,podporz,adkowac,sie,Zydom,23,1323943,2009_12.html

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki X Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
Naiwni jak dzieci we mgle. Wiecie po co jest instytucja małżeństwa? Żeby łączyć wasze majątki/dorobki co jest korzystne dla BANKÓW - ilu jest jeszcze jeleni, ktorym opłaca się wcisnąć kredyty hipoteczne na nadmuchane cenowo mieszkania? Niewielu - a po połączeniu majątku i odpowiedzialności finansowej za kredyt już więcej i jest z kogo zedrzeć. Komu bardziej opłaca się wcisnąć chwilówkę: kawalerowi czy żonatemu?

Gość gość
a mi przeszkadza, ze takie zawistne ścierwo jak autor/ka zatruwa powietrze na ziemi

Gość gość
kasuj sobie co chcesz,leję na to