Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwać dziewczynę kumpla

Polecane posty

Gość gość

w zasadzie byłą. Nigdy jej nie widziałem, jedynie zdjęcia które mój kumpel mi pokazywał. Z tego co mówił jest ułożona, subtelna, nie pije, nie pali, uczy się i nie jest jakaś upierdliwa. Z wyglądu strasznie mi się podoba zresztą tak jak temu debilowi. Ale kretyn ją skrzywdził. Wystawił i jeszcze darł się na nią wyzywając od nie powiem jakich. Po tej akcji ona go pewnie nie chce znać a ten niby się otrząsnął co zrobić ale nie chce robić z siebie pantoflarza i powiedział że jej nie przeprosi. Jak ją poderwać, tak żeby nie myslała że jestem w jakiejś zmowie albo też chcę ja zranić.

Gość gość
To jest dobitny przykład na to, że koleś, widząc że laska mu się podoba, nawet jej nie znając, mógłby być z nią w związku :D WYSTARCZA wam wygląd i tyle, i że z charakteru SŁYSZAŁ że normalna boże czy naprawdę ludzie są tak dzisiaj płytcy/

Gość gość
no ale chyba na początek wystarczy nie? nie rozumie w czym problem. Spodobała mi się a słyszałem o niej dobre opinie więc chciałbym do niej po prostu zagadać i poznać. Co w tym złego?