Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rejestracja używanego pojazdu w kraju

Polecane posty

Gość gość

witam w tym tygodniu zamierzam zakupić samochód i mam pytanie. jeżeli kupie samochód- spisuje umowe, daje pieniądze właścicielowi on mi auto i dostaje wsysstkie dokumenty pojazdu. i teraz pytanie, jaki jest czas dozwolony na złożenie wniosku o przerejestrowanie auta ? i czy w ciągu 30 dni rozpatrywania wniosku moge jeździć samochodem?

>>>czy w ciągu 30 dni rozpatrywania wniosku moge jeździć samochodem?<<< Jakie rozpatrywanie? ? ? Zgłaszasz w urzędzie, dostajesz tablice czasowe (albo te stare, jeżeli są z tego samego miasta) i płacisz ubezpieczenie. Przynajmniej kiedyś tak było.

Gość marysia8383
Myślę, że jeśli masz aktualne OC to tak, na dowodzie tymczasowym. Warto już wcześniej wybrać atrakcyjne ubezpieczenie. Warto szukać tańszego OC, chyba że też będzie możliwość ubezpieczenia AC. Sprawdź sobie rożne towarzystwa w porównywarce http://superpolisa.pl , za darmo. Bez wychodzenia z domu można sfinalizować umowę on-line.

Gość gość
Jakieś inne porównywarki niż ta co dała marysia? zależy mi na jak najniższej cenie

Gość gość
Zobacz kalkulator cuk , dobra porównywarka.

Gość gość
Nie wiem za mnie wszystkie formalności załatwiła Firma Abak, ale to dlatego że sprowadzałam auto z niemiec =)