Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
_:) baha .. On poprostu wie że Ty mu odpiszesz więc dlatego do Ciebie pisze i pisze a Ty odpisujesz bo chcesz mieć święty spokój . Powiem tak jesli nadal będziesz z nim utrzymywac kontakt nawet jesli raz w miesiącu odpiszesz mu ma e-mail to to będzie trwało i trwało . Musisz to zakończyć jesli chcesz żeby się od Ciebie odczepil .

Gość Baha35
Bac sie nie boje raczej nie umiem go odepchnac z zalu,Nie umiem byc zimna suka:(

Gość gość
_:) musisz się nauczyć .

Gość Alex79
Dzięki kochane za rady ide w kime, jakos to bedzie. Kiedys to do niej wróci bo jak sie świadomi krzywdzi innych szczególnie tych co kochają to potem to wraca, Baha a tu po prostu mu powoedz ze nie bedzie maki z tego chleba pocierpi ale z czasem zrozumie. Ja keidys tez dojdę do takiego miejsca kiedy powiem sobie dosc. Mysle ze to juz blizej jak dalej, aha nie bede juz pisac d na koncu nicku, moze pomoze

Gość Baha35
Alex po prostu mu to mowilam iles razy.Naprawde

Gość gość
_:) takiemu nie przetłumaczysz .. Miłego dnia wszystkim :)

Gość Baha35
Dokladnie takiemu sie nie przetlumaczy.Metoda zdartej plyty Cudownego dnia Kochani:)

Gość BezNadzieja22222
Cześć Wszystkim 🖐️ x Alex, głowa do góry :)

Gość Crazy75
Miłego dnia Wszystkim! :-) Aleź, Baha.... nie dołujcie w końcu się jakoś ułoży,... choć, Alex nie ładnie się wczoraj zachowałaś, rozumiem.. żal, rozdrażnienie, ale nie możesz się tak zachowywać.... Baha to cholernie trudne co się dzieje u Ciebie i niestety znam to ...ale musisz przestać odpowiadać na maile i sms-y on Ci nigdy nie da spokoju, ponieważ w swojej "chorej" wyobraźni traktuje każdą Twoją odpowiedź jako potencjalną szansę dla siebie! Beznadziejka jak widzę nadal szczęśliwa i dobrze:-) jedna z moich perełek muzycznych :-) https://www.youtube.com/watch?v=muDZD3wgoHI

Gość BezNadzieja22222
Crazy75 dziś tak , szczęśliwa, ale z tego wszystkiego brak skupienia na czymkolwiek ... o niczym nie mogę myśleć jasno.

Gość Crazy75
Beznadziejka....:-) znam ten stan jestem w nim ostatnie 2 tygodnie :-) i wiesz co? Nie zamieniłabym tego na nic innego !!!!! Miłość to kompletne szaleństwo.... ale jakie śliczne:-) Miłego pobytu w krainie szczęśliwości :-P

Gość gość
_:) beznadzieja ładna róża a ile brokatu :) Ty jej to wyslalas czy ona Tobie ?

Gość Crazy75
Beznadziejka :-) jeśli Ty dostałaś taką różę, to powiem ma klasę Twoja Pani :-) Wiadomo, że takie róże daje się jako symbol miłości :-) Nawet jeśli tyle zachodu kosztuje kontakt z Twoją Panią to myślę, że warto :-)

Gość BezNadzieja22222
to ja jej wysłałam za te delfiny :) po prostu zastanawiam się, czy jest szansa, że odczytała moje myśli ...bo chciałam wyrazić i miłość i pożądanie jednocześnie - wilgotne płatki róż, miałam nadzieję, że się będą kojarzyć z ..... :) x o tych delifnach czytałam trochę i okazuje się (jaka ignorantka ze mnie), że delfiny uprawiają miłość dla przyjemności i prawie wszystkie są biseksualne .. więc może o to jej chodziło :) . Mnie do tej pory ta tematyka nie interesowała, więc z symboli domniemanych, stosowanych i oficjalnych jestem cieniaasem, ale widzę, że muszę się podciągnąć ...hehe

Gość BezNadzieja22222
ale mnie zażyła wtedy tymi delfinami, a myślałam, że to ja taka bystra jestem - tylko, że ja wolę pisać i tak pisałam, że albo ją przestraszyłam, albo nie odpisywała, albo pytała, żebym wyjaśniła (haha, że niby nie wie o co chodzi), no i dostałam delfiny i teraz ja miałam zagwozdkę - serduszko rozumiem, ale delfiny :) ....

Gość Crazy75
Powiem Ci Beznadziejko, że ta rosa na tych płatkach skojarzyła mi się właśnie z tym co chciałaś przekazać, ale nie chciałam wyjść na taką co ma kosmate myśli, choć najwyraźniej mam :-) Powodzenia! Mam nadzieję, że dostaniesz równie miłe zdjęcie w odpowiedzi :-)

Gość BezNadzieja22222
no to git! ja to kosmatych myśli mam pod dostatkiem, hehe, mogłabym na bazarze handlować i forsę w portfel chować :) wiem, że moja róża się jej spodobała i dla mnie to wystarczy. Ona jest bardzo ciepłą i inteligentną osobą, także emocjonalnie, ale sama nie szaleje tak jak ja, na razie ...obiecałam też, że jej coś wyślę pocztą, ale już tym razem, żadnych sprośności z mojej strony, bo wyjdzie, że tylko jedno mi w głowie, hehe

Gość Crazy75
Heheheh:-) ja też nie narzekam na ich brak :-) Wymyśliłaś już co jej wyślesz? Czy to tajemnica ?

Gość BezNadzieja22222
małego Anioła Stróża ...z przesłaniem, żeby chronił i się opiekował :) nie jest to nic drogiego, ale ręczna robota, oczywiście czyjaś, bo ja nie mam talentu do takich rzeczy..

Gość Carazy75
Śliczny prezent i dobrze, ze nie drogi, bo stawia się wtedy osobę w kłopotliwej sytuacji :-) Wysłałaś już? czy dopiero się przymierzasz? Ps. Ja swojej namalowałam baletnice .... to miał być przekaz jaka jest piękna i chyba zrozumiała :-)

Gość BezNadzieja22222
ach, to Ty szalona artystka jesteś :) ja piszę wiersze, ale na razie nie będę przesadzać, więc sobie podaruję moje poezje. Chociaż, kiedyś jak gdzieś znajdę ten wiersz Tetmajera w przekładzie na angielski to jej może wyślę ...

Gość Crazy75
Ty również dusza artystyczna :-) Zawsze możesz jedno zdanie swoje do aniołka załączyć jako przesłanie..... Poezja jest piękna:-) Ten wiersz Tetmajera cudowny!!!! Podeślij całość bo nie pamiętam tytułu, może uda się to przetłumaczyć :-P

Gość BezNadzieja22222
http://forum.mlingua.pl/showthread.php?t=16226 tutaj i nawet ktoś tłumaczenie zrobił, ale niestety nie oddaje ono klimatu. Tłumaczenia poezji chyba należą do najtrudniejszych, bo nie chodzi tutaj tylko o poprawność gramatyczną.

Gość Crazy75
Dzięki :-) Prawda to tak naprawdę napisanie wiersza od nowa w danym języku :-) Masz rację :-)to tłumaczenie jest dosłowne, ale nie oddaje tego co czujesz jak czytasz po Polsku... Brak emocji i ekspresji.... Ojjj chyba się za bardzo rozpisuje :-)

Gość gość
Pytanie konkretne i serio. Prosze o odpowiedz. Wy tak piszecie na tym forum w godzinach pracy ?

Gość BezNadzieja22222
Różne ludzie mają godziny pracy, szczególnie wolne zawody :P

Gość Crazy75
Wolny zawód pozwala pracować kiedy się chce :-)

Gość Crazy75
Beznadziejka... znalazłam ciekawy blog z dużą ilością poezji.. i wiesz nie wiem czemu skojarzył mi się z Twoją osobą :-) W wolnej chwili rzuć okiem : http://motyle.crazylife.pl/?cat=1

Gość gość
I zawiecha po 20 stronach