Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
_:) dj crazy w balet poszła w piątek rozkręcala imprezę to zaszaleje dzisiaj :) alex pewnie chałupę sprząta tak jak gość zaproponowal . Cisza spokój zawiecha i ja ..

Gość JakaśNadziejaJednakJestbyłoBez
Tetmajer wiedział co pisał "..gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia." ...w tym tempie to do emerytury jej nie uwiodę :) sorry ... cały dzień mnie szukała, żeby na koniec nie podjąć wyzwania kontynuowania konwersacji i się wyłączyć. Teraz wiem, że ona biedna się boi - chce ale się boi, a ja nie wiem jak jej pomóc i nawet nie mam jak. Niech stanie się kolejny cud ... x chciałabym, żeby była szczęśliwa, ale do tego też trzeba odwagi .....

Gość gość
_:) forum muli i mnie mulić zaczęło . Dobrej nocy zycze :)

gość dziś no to bym postawiła na przyszłośc i zapomiała o przeszłości, ale była dla niej miła - tak mi się wydaje. x A tę moją Lady to trzeba porwać po cygańsku i ją porządnie wykochać ... mówię Wam, inaczej nici z naszej znajomości.

Gość Crazy75
Dzien dobry i dobranoc :-)

przepraszam, piszę od rzeczy - % szumi w głowie...ale fakt, że moja Lady się boi ...

Gość Crazy75
Jestnadzieja :-) dziewczyno nie doluj :-) Pomalutku ja zdobedziesz.. Ona cos do Ciebie czuje... to kwestia czasu :-)

tak wiem, ale ona swoje lata ma i się boi, ale wiem i czuję, że czuje się samotna i by chciała , ale zawsze ale ....w życiu nie byłam w żadnym normalnym związku, tylko takie "dziwolągi\" mi się przytrfaiją, ten w którym jestem tez nie jest normalny, ale to nie temat tego forum .... x pewne jest jedno "jakoś" to będzie na pewno. x dobrej nocy

Gość Crazy75
Czesc dziewczyny :-) Przekroczylysmy magiczna liczbe 30 stron i zaczyna sie upanie :-( Milego dnia Wam zycze :-)

Gość gość
Up ia chyba ci którzy się nudzą. Jeszcze sie nie zacina.

Gość Alex79d
Sie ma laski, troche posprztalalam, jak ja nienawidzę sprzątać, juz wole isc do dentysty, autentycznie, i co nasprztam sie, namęcza, a za chwile znow burdelu narobie, znam siebie zaraz cos gdzies rzucę i nie podniosę albo walne do zlewu i lezy, nasprzatalam sie i co, teraz juz za pozno, juz miałam swoja szanse przegapiłam, teraz to sto lat nie bedzie okazji, ja mam takie zaezowate szczescie,

Gość Crazy75
Hej Alex :-) Od teraz musisz sprzatac regularnie :-D i byc gotowa na ewentualna wizyte Deniski :-) Milego dnia !!!!

Gość gość
alex, czy ty nie jestes czasem borderline?

Gość Alex79d
Ale wiecie co wam powiem, jak wyrzuciłam to z siebie jej w twarz, ze ja kocham, wiecie jaka ulgę poczułam, to jest nie do opisania, dziewczyny, nie bójcie sie, ja tez myslalam ze jej w zyciu nie powiem tego, i w sumie nie wiem czy moja Lady D. Czuje cos do mnie czy nie, ale mnie autentycznie sie polepszyło, przeciez ja tu miesiącami wam wyje na tym forum, ze sie boje, ze kazdy jej numerwyciety mi a ja juz chce żyły ciąć, przeciez wiecie, kazdy jej znak analizuje, a teraz przynajmniej wiem ze ona wie, rybka albo pipka,m najgorzej jest tak po środku, ten strach paraliżujący, to in nas tak dobija, nie to ze nas odrzuca, to nie jest najgorsze, najgorszy jest ten strach, ci bedzie jak jej powiem, autentycznie wam mowie lepiej sie otworzyć jak przyjdzie czas, pomaga, owszem dalej cierpię bo jej nie mam ale jakies serce mam mniej złamane, jakby mi sie zaczęło po malutku sklejac i nie mam juz tego strachu, tyle zyskalam

Gość gość
Alex powtarzam pytanie. Czy ty nosisz szpilki, pończochy, kiecki? Czy adidasy non stop.

Gość JakaśNadziejaJednakJest
cytując klasyka "Myjcie się, dziewczyny, Nie znacie dnia ani godziny" a parafrazując, jak doświadczenie uczy : "Sprzątajcie, dziewczyny, Nie znacie dnia ani godziny" x ja też z tymi porządkami mam problemy

Alex79d dziś Masz rację - wyrzucenie tego z siebie pomaga, ale czasem wyznanie przedwczesne może wiele popsuc; u Ciebie chyba było w porę, bo uczcie jest prawdopodobnie obustronne; gorzej jak ktoś wyskoczy z takim wyznaniem jak filip z konopii a druga strona jest zdziwiona - tak się zdarza i wtedy jest kiszka. Ja bym zawsze się wzbraniała używac słów, gdy można operowac innymi narzędziami, ale oczywiście, ta chwila w końcu nadchodzi, że człowiek chce powiedziec, co mu na sercu leży ....

Gość gość
_:) Cześć wam :) crazy jak wczorajszy balet Ci minął ? :) alex bo to tak jest jak się sprząta to długo tak pięknie nie będzie :) a co do tego wyznania uczuc to z 10 kilo lżej bez kitu :) jestnadzieja kaca nie masz ? :)

nie mam - piję z głową :D

Gość Crazy75
Czesc Pepulek, Jestnadziejka :-) Balet jak to mowisz suuuuuuper :-) Potrzebowalam sie zrelaksowac :-)

Gość gość
Zauwazylyscie, ze Alex ignoruje pytania i komentarze , ktore sa nie po jej mysli? :P

Gość Alex79d
Ok, juz odpisuje, nie ignoruje nikogo, tylko ze wiecie ja teraz jednym tematem zyje, ok Przepraszam jesli ktos sie poczuł urażony 1. Nie nosze pończoch, sukienek, ani spódnic, szpilek tez nie nisże, preferuje style casual, co nie znaczy ze dres ze mnie jakis, ubieram sie stosownie do sytuacji, hahahaha, do pracy musze sie hamować, dress code. 2. Border linę- czemu nie niunia ma tyle chorób i zaburzeń ze ja tez bym chciała cos miec z deklem. Nas to nikt nigdy nie diagnozował, taka prawda, w Polsce kazdy jest uważany za wariata kto mysli inaczej. 3 . Chyba se jakas Ukrainkę wynajmę do sprzątania chaty, ja nie mam na to czasu, kiedy mam sprzątać, wstaje o 6rano gnam do roboty w domu jestem o 19 zmęczona jak koń po westernie, zeżre cos, popisze z wami, czasem jakis drink na sen i tak w koło, nie ma mi kto pomoc bo sama jestem dzieci ani meza nie mam, moze to i dobrze bo syf mniejszy, w weekendy tylko sprzątam, z reszta wiecie co to nie o bałagan chodzi, ja wam za raz opisze

gość dziś Może nie ma potrzeby odpowiadac na pytania, które nie są zwiazane z tematem, nie przez złośliwośc, tylko teraz omawiamy problemy sercowo-łóżkowe, a nie stylizacje modowe :) x Ja Ci odpowiem za siebie tak - ja nie lubię kiecek, makijażu, szpilek etc. Ale też nie noszę dresów i adidasów. Lubię eleganckie buty na płaskim obcasie, eleganckie ubranie do pracy, kobiece, ale bez spódnic - na pewno trudno mnie pomylic na ulicy z facetem lub stereotpowym typem "lesby". Buty na podwyższonym tylko na specjalne okazje. Wahania nastrojów mam, owszem - jestem bardzo emocjonalna, szczególnie teraz mam dołki i górki ... x pytanie nie było do mnie ,ale masz odpowiedź - do pracy magisterskiej :P

Gość gość
Do lozka to jeszcze dluuuuuuuuuuuuuuuga i wyboista droga, nie schelbiajcie sobie, Beznadzieja :D

Gość gość
_:) więc do tej " pracy magisterskiej " też mam tak samo jak Alex i jestnadzieja :)

Gość Alex79d
Bo to na prawde było tak, nie pisałam wam bo sie wstydziłam, a moze pisałam, nie pamietam, jakis czas temu, koło tygodnia moze 10 dni zaczęłam z niunia po francusku rozmawiać, bo ona sie uczyła troche, a ja ni w ząb, mowie jej jedno zdanie znam: i zapytałam ja napisze jak sie mowi: wule wu kusze avet mła sesuar, czyli chy chcesz ze mna spac dzis w nocy, ona sie uśmiechnęła i odpowiedziała, jedno słowo, ja sie ptam co to znaczyło a ona odpowiedziała czwartek, mysle se z d**y ta odpowiedz, i nie drążyliśmy tematu, potem skojarzyłam ze impreza była w czwartek, ale se mysle ta pewnie kolejna zagrywka z jej strony, potem jak ona wyjechała z to oferta odwiezienia mie do domu i ze jej gmon w tyrce na noc, to ja nie nie wiem co mi sie stało, Ala mało nie zemdlałam, to co tak pragnęłam stało sie realne, mnie zatkało, tchu nie mogłam złapać i spanikowałam, bo ja tak bardzo jej pragne ze az sie tego boje, przediez ja nigdy z kobieta nic, ja nawet nie wiem czy ona by zadowolona była, z chłopem prosze bardzo wiem co i jak co z czym sie je, ja po prostu stchórzyłam i dlatego z tego stresu tak sie nawalilam, bo cały czas jakies gierki ze mna prowadziła az tu nagle do domu cie odwiozę, a potem bym jej zaraportował kawe i weszłaby do mnie i co zdjecia rodzinne miałabym jej pokazywać, wiadomo co by było, na mnie to spadło jak grom z jasnego nieba, nie umiem inaczej opisać, to tak ja dziewica co wie ze ma cnotę starcic, chce a sie boi, pozatym nawet nog nie miałam za dobrze wydepilowanych. Kurde meryl by sie przydała....... Dawno jej nie bylo

Gość gość
czyli, mowiac krotko, jestescie malo kobiece. bez makijazu, bez szpilek, sukienek, spodniczek itp, takie jestescie ''jakby kobiety''. moim zdaniem (autopsja + doswiadczenia otoczenia) kobiety biseksualne pociagaja bardzo kobiece i seksowne kobiety i bardzo mescy mezczyzni