Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Go艣膰 Alex79d
Ja to ze stonki najbardziej preferuje w贸dk臋 do konsumpcji w przyst臋pnej cenie i kabanosy 偶urawinowe, i sok tymbark na popite

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
_:) zawiecha ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja NIGDY nie obejrza艂am si臋 za niekobieca kobieta (jakkolwiek dziwnie to brzmi). Mo偶e zadeklarowane les takie lubi膮 - ale po przepytaniu znajomych bi - one wola mie膰 pi臋kna kobiet臋 przy sobie skoro maj膮 dla niej zostawi膰 faceta. W og贸le kto u偶ywa stwierdzenia "HWDP" 偶eby opisa膰 偶e jej facet jest policjantem..... Eh Alex, zmadrzej troszk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
_:) orzeszki jeszcze sa z******te w skorupce cebulowej i paprykowej :) dobre tylko p贸藕niej morda boli od tego chrupania heh .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
_:) HWDP Ho艂d Wam Dzielni Policjanci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
_:) a co do tych pi臋knych .. Wolisz mie膰 pi臋kna 偶eby wali艂a Ci臋 po rogach k艂ama艂a na ka偶dym kroku ? Pi臋kna 偶eby co 偶eby si臋 pokaza膰 jaka to 艂adna dupa si臋 trafi艂a ? Bo ja wole mie膰 taka kt贸ra ma 艂adnie pouk艂adane w g艂owie . Zreszto uroda przemija ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Crazy75
Sama jestem kobieca i mam bardzo kobiece ksztalty ... Kobiety, ktore mi sie podobaja sa zawsze baaardzo kobiece, ale przedewszystkim inteligentne zawsze najpierw porywa mnie osobowosc a jesli idzie to w parze z chemia to juz idealny uklad i taki mi sie wlasnie udal :-) Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko bede troche w rozjazdach wiec zadziej Was bede odwiedzac :-( Dbajcie o siebie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 z biedrony na ca艂e 17 z艂 si臋 wykosztowalam.:-D Masakra. I wszystko rodzinka wpieprzy. Tak poza tym start o prace. Ksi臋gowo艣膰. Nudy do szescianu. Panie spraw, aby si臋 nie uda艂o:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
_:) crazy :) b臋d臋 t臋skni膰 dbaj o siebie :) mi艂ych woja偶y :) go艣膰 od biedro .. Zaszala艂a艣 hahaha . Jak nie chcesz tam pracowa膰 to czemu idziesz ? Ksi臋gowo艣膰 mo偶e nudne ale jakie odpowiedzialne zobacz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rebecca12666
dziewczyny serce mi peklo na milion kawalkow. Nie mog臋 spac, jesc, pic. Spodziewalam si臋 takiego scenariusza ale jednak nadziaj trzymala przy zyciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rebecco kochana co jest? Napisz prosz臋. Odezwa艂a艣 sie do niej prywatnie w weekend?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Matko nasza za艂o偶ycielko, wywal to z siebie, pomo偶emy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
_:) Rebecca ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny czy kt贸ras z Was ma dzieci?Pytam z ciekawo艣ci.Jesli nie to czy by艣cie chcia艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 20: 13 ja wiem 偶e osobi艣cie w tych klimatach homo nie robi臋, ale zwi膮zki m臋sko-m臋skie i kobieco-kobiece zawsze mnie interesowa艂y nooo, ale c贸偶 gdzie艣 trzeba pracowa膰, ksi臋gowo艣膰, nuuuuuuuda, nuda w艂a艣nie podziwi艂am wcze艣niej pisanie w pracy bezkarne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrodzona ona
hej, Rebecca co jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jasne, czyli 艂adna b臋dzie po rogach wali膰 a pasztet b臋dzie wierny jak pies..... Same wcze艣niej pisalyscie jakie to laski z was s膮. Numery zbieracie od obcych jak gwiazdy filmowe hehe. czyli wy z tych kt贸re zdradzaj膮, bo a偶 tak pi臋kne s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do pana to co艣 dla mnie:-) bezkarne picie:-) a gdzie to? dawaj namiary og贸lne, tylko nie pisz, 偶e wsch贸d Polski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rebecca, napisz chociaz po krotce, wszystkie sie tu martwimy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrodzona ona
dlaczego? swiat si臋 zawali艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
E tam sko艅czy艂a, dala ci kosza?

Udost臋pnij ten post

Chuj bombki strzeli艂 choinki nie bedzie . Okaza艂o sie ze to uczucie jednostronne, nie matrwcie sie pozbieram sie niebawem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrodzona ona
nie b臋dziesz czeka膰 ju偶 na jej spojrzenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale co sie stali, dlaczego masz t臋 pewno艣膰?

Udost臋pnij ten post

21:06 A powiedz po co siedzie膰 na w膮tku, na kt贸rym wszystkie laski krytykujesz i jeszcze piszesz takie bzdury, 偶e mamy sk艂onno艣膰 do zdrady. Rebecca g艂owa do g贸ry, zawsze po czym艣 z艂ym przychodzi co艣 dobrego!

Udost臋pnij ten post