Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
Jesli faktycznie Alex klamie...to ma zejefajna fantazje : ) kocham ja normalnie...Olka kocham Cie stara...pisz! bazgraj dalej bo jestes mega haha!

Gość Baha35
Tvn też kłamie :D

Gość gość
Zawiesilo sie

Gość gość Kropka
Alex p*****l wszystkie te osobniki nikt nie każe im tu być Ja tam chętnie czekam na Twoje posty :-)

Gość JakaśNadziejaJednakJest
hehe, widzę, że tu paru gości krew zalewa :) :) jak fajnie, dzięki temu czuję, że jeszcze w Polsce mieszkam, hihi. x Alex79d dziś Alex, a Ty wiesz, dlaczego ona to tak do ucha Ci wyszeptała ...? :D

Gość Alex79d
Nie wiem Beznadziejka ale pierwszy raz mi szeptała do ucha, jak myślisz po co?

Gość Alex79d
Beznadziejka, zachciało sie jej ...... Drożdżówki i mowi byłam rano w polskim sklepie i nie było, a ja se mysle bo nie masz układu z panią ekspedientka jak ja hahahaha, niunia mowi weszłam mowie dzien dobry i szukam drożdżówek i nie było, ja mowie a złożysz sie ze dla mnie beda? Mowie to ci udowodnię, poszłam do sklepu wchodzę, mowie, buły sa? A pani ekspedienta mowi, sa odłożone tak jak sie umawiałyśmy, ja mowie codziennie az do odwołania pani mi odkłada dwie ok? Ma sie rozumieć, wracam mowie niuni prosze, ona jak dzieciak sie cieszy i mowi ja marże o tej bulecce, chyba sie uzależniłam, ja jej na to a wiesz w czym jest sekret tej bułeczki? Ona w czym, juz chciałam powiedziec ze w milosci, ale mowie w drożdżach..... One sa malutkie, ale zostaw w ciepłym, wilgotnym miejscu, niech rosną........nawet nie wiesz kiedy a rozkwitają, ale chyba nie zrozumiała aluzji, no jedz smacznego, niunia pyta dobra ale jak to możliwe ze ty poszłaś i kupiłaś, ja mowie bo mnie pani ekspedienta lubi, ona no tak bo tu fajna jestes, ja sie patrze i mowie nie lubi mnie tak jak myślisz, po prostu dobry klient jestem.

Gość Baha35
Alex ja mysle ze cos z tego bedzie a bylam sceptyczna.Raczej jestem realistka. Bedzie,bedzie,bedzie :)

Gość Alex79d
Niunia zeżarła bułkę i mowi musze se kupic takie naklejki kolorowe, w Tesco widziałam tobie tez kupie, za funta, ja mowie no mnie tez by sie przydały, wiecie takie przyklejane karteczki, mowie jej ale wiesz co nie wieńczy zainwestuje w ciebie kolejnego funta jak pierwsza znajdę, potem niunia poszła do sadu, a ja na przerwi obiadowej poleciałam do papiernia i kupiłam najbardziej wypasione kolorowe jak tęcza naklejki w takim super pudełeczku, piekne, dałam je mojej kochanej, z cena, a ona o jej jakie drugie, Alex, ja pieniądze to nie wszystko......., kurde ja to bym mogła na nia cała pensje wydać , w doopie z kasa kocham ja rozpieszczać, gwiazdkę z nieba bym jej dała.

Alex79d dziś bo myśli o seeeeksie i w ten sposób Cię nakręca ..... :) x też tak spróbuj jej zrobic, albo złap za rękę, oprzyj się na niej przechylając przez ramię ....działaj

Gość Alex79d
Rano zadzwonił telefon ja bezwiednie sięgam ręka po słuchawkę i w tym sama czasie niunia wyciągnęła reke po słuchawkę i sie nasze salonie musnęła, a mnie dreszcz po plecach, odebrałam ten telefon, gadam a niunia mowi, ale ty mądra jestes, ja jej co? Ona no mądra, clever. Ja mowie tylko telefon odebrałam hahahaha, niunia nia nie lubie odbierać telefonów, a wiesz ze mnie ktos pod... Do kierowniczki ze sie migam od odbierania telefonów? Wiecie u nas te odbieranie telefonów to zmora nikt nie lubi, bo nie widomo co chcą, nie raz sie wisi godzine i nie robisz swojej roboty bo a to psy a to cholera wie kto dzwoni, no wiec niunia mowimze ktos na nia doniósł, ja mowie, niech no sie dowiem kto to zgonoje świnie, co ty k****a call center jestes niech Mongoły odbierają telefony takie jak ja ty pani adwokat jestes, powinnaś mięs sekretarkę a nie osobiście odbierać, w dup.ach im psie przewróciło, niunia alex uspokój sie, nie przeklinaj, a bo sie wk****ilam mowie ze cie ktos pod.j***l i sie śmiejemy, wesoło mi z nia czasem jak w przedszkolu.

Gość Baha35
Alex ja Cie rozumiem bo tez tak bylam rozpieszczana:)Choc wtedy bylo to dla mnie nie do pojecia jak mozna oddac ostatnia zlotowke,Ostatniego grosza oddam tylko dzieciom.W zyciu jestem egoistka.To zdrowy egoizm.Dziecinstwo nauczylo mnie dbac tylko o siebie i swoja wygode-szkola przetrwania.Raczej dzielic sie nie lubie i nie umiem.

Gość Alex79d
Nie wiem Beznadziejka jeby myslala o seksie to by cos zbereźnego wyszeptala nie ze mozesz używać wszystkiego z moich szuflad. Chociaz te jej szuflady jak juz mowilam to jej tabernakurum święte miejsce biurka, wszystko co do linijki, pod katem 90stopni, posegregowane, masakra, moje szuflady to tylko dziada z baba tam brakuje taki burdel tam jest, papiery, perfumy, słuchawki, 5 tysięcy ładowarek, batoniki, podpaski, dobrze ze nie zużyte, trupa jakbym tam znalazła to bym sie nie zdziwiła zbytnio, ledwo je domykam, nieraz z kopa hahaha

Gość Alex79d
Baha ja moze nie zarabiam kokosów, ale przez to ze żyliśmy w komunie i gowno w sklepach było to teraz se nie żałuje, ide widze ze cos misie podoba i kupuje, różowe trampki, 58 okulary słoneczne, bluzkę z myszka mili, a w d***e i jak jej cos sie zache to tez kupuje, i robie to z premedytacja niech se uświadomi ze ja jej dam WSZYSTKO czego zapragnie, ja a nie szrek. Założę sie ze zaden jej partner nigdy jej tak nie adorował, tak nie szalał za nia jak ja, zwykły żuczek z wychowany na pustych gieesach społem i czekoladopodobnej, gdzie te pomarancze które jej tonami nosze to tylko od swieta były jak sie 10 godzin wysłało w kolejce

"Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez rutyny. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. dobrej nocy

Gość Alex79d
Piękne beznadziejko....

Gość gość
To tez spiewal Manaam do slow Szymborskiej

pokręcone to życie ...chyba zmienię nick na stary ... x Słonecznego dnia :)

jak dajecie radę skupić się na pracy ?

Gość gość
Ja nie daję rady.

Gość gość
Ale cisszzzaa

Gość gość
Durnego goście tu zaglądają, to nic dziwnego że cisza. A bylo tak intymnie ;)

Gość gość
Czekamy na Ole i reszte bandy : )

Gość odrodzona ona
pytanie do JakaśNadziejaJednakJest- jak wygląda ta pani, która się zauroczyłaś?

odrodzona ona dziś Jest piękna i zadbana, ale naturalnie nie wygląda jak nastolatka, bo jest dojrzałą kobietą - sporo starsza ode mnie, ale nie mogę wyjawić wieku. Jest szczupła, ale nie chuda i nie gruba, po prostu zadbana. Piękne zęby, uśmiech, iskry w oczach. Nie wiem czy o to chodziło ? Generalnie urzekła mnie osobowość i to "coś", co mnie przyciągnęło i tak trzyma - to nie jest uroda, bo pięknych kobiet widuję sporo codziennie. Jak na nią patrzę to czuję coś cudownego na cąłym ciele ...przyjemne uczucie , ale nie jest to podniecenie, to radość i szczęście, które się rozlewa po człowieku . To nie chodzi o urodę tylko o coś innego .. x odrodzona, a Twoja wybranka, jak wygląda i jak z różnicą wieku ?

Gość Alex79d
Czesc dziewczyny, cisza jak nie wiem...... Wlasnie jak gość napisał, kazdy uważa co pisze bo padalce sie zlatują , i zniechęcają człowieka pisac Beznadziejka, co sie stało zabko ze chcesz zmienic nick?

Gość Alex79d
Weszłam do biura koło 12 niunia siedzi i mowi, witam, kawe z rana miałaś, ale musiałam wylać cała wystygła, gdzie byłaś pol dnia? ja byłam na spotkaniu i jechałam tam z domu, niuni nie mowilam, no mowie na spotkaniu, ona mowi kawa była, czekała, ja mowie, niunia zobacz jak zmarzłam, zimno było cholernie, dotknij i dotknęłam jej cieplutkich rączek moimi skostniałymi dłońmi, mowie idz zrob mi kawki, zamiataj do kuchni a nie sie pytasz gdzie byłam co robiłam, ona ok i poszła bez sżemrania i zrobiła mi najwspanialsza kawe swiata bez szemrania, pyszna cieplutka, trzymałam ten kubas i rece mi sie grzały.

Gość Crazy75
Czesc dziewczyny :-) Widze, ze jakies pasozyty tu nas atakuja :-( Jest nadziejka co sie dzieje ? pomalutku nie trac nadzieji :-) Alex co tam u Ciebie nowego? Baha jestes ? Pepulek ? :-) Ps. Rebecca skrobnelam do Ciebie...