Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość JakaśNadziejaJednakJest
gość dziś co to znaczy "pomyliłam się" - tzn. dałaś jej jakiś sygnał, a ona olała , nie odpowiedziała czy dałą odpowieź odmowną ?

Gość gość
i różnica w postrzeganiu jakich spraw?

Gość gość
to moze wyjasnij jej ten status quo zamiast sie zloscic ze nie rozumie.

Gość gość
Nie ma takiej zaleznosci, jest nieco inna relacja ale nikt nie jest szefem czy podwladnym. Nasza znajomosc jakosc nie potrafi wyjsc na grunt prywatny oficjalnie, chociaz obie sie szukamy. Jedna za druga czasami pol miasta przejedzie, zeby sie posledzic

Gość gość
Ona rozumie i ja tez rozumiem, dlaczego ona sie zlosci. Moja piekna...jest moja pierwsza kobieca miloscia. .. i ta jedyna pozostanie na zawsze. Matko, poryczalam sie

Gość gość
nie rycz, wytlumacz nam

gość dziś możesz to wytłumaczyć-dlaczego Twoim zdaniem ona się złości ? Ty się nie złościsz ?

Gość gość
Zakochana w Muzie co u Ciebie? Beznadziejka przypomniała nam Ciebie ostatnio i co?

Ja też ryczę czasem z byle powodu ...niektóre tak głupie, że wstyd się przyznac, ale wszystkie powody są przez nią ...

Gość gość
Ale co mam tlumaczyc, jest z jej strony uzasadniona zazdrosc, bo jestem w stalym zwiazku i nigdy tego nie krylam, a kazde slowo w tym temacie oznacza focha i wycofanie. Wiem jestem glupia jak but. Tyle,ze ja w tym swoim zwiazku jestem samotna jak palec... Gdyby tak nie bylo pewnie bym sie w niej nie zakochala

Gość Alex79d
Ja byłam na koncercie, w pubie, kolezanka z pracy gra w zespole rockowym na gitarże basowej, rozerwalam sie troche, dopiero do domu wrocilam lekko,wstawiona,wmieszać teraz w czwartki najlepiej mi idzie picie, przynajmniej nie myslalam co dalej robic, bo nie wiem co mam robic. Niby było duuuuuuzo lepiej a dzis sie czuje jakbym zrobiła kilka kroków w tył przez własna głupotę, nie bede niuni serwować drożdżówek. Nie wiem co ona chciała powiedziec ze straci kontrole, moze miała na mysle ze mi powie odwal sie babo.

Gość gość
Tez zapijalam smutki a teraz ratujcie moja glowe... Musze sie w koncu ogarnac, bo albo na odwyk albo do psychiatryka trafie

Witajcie Dziewczyny i Obserwatorzy ..... mi się nie udało wczoraj wypić zbyt dużo, za to poszłam spać wcześniej niż zwykle - ale jak zawsze , budzę się i kładę spać z tą samą myślą..... Udanego Piąteczku....

Gość gość
Up

Gość alex79d
czesc dziewczyny, u mnie lepiej jak wczoraj przynajmniej sie z nia nie poklucilam, weszlam do biura, kawy jeszcze nie bylo, weszlam do biura bardzo wczesnie, byla tylko niunia I inna kolzanka Fiona, mialam nadzieje, ze bede na tyle wczesnie za bede tylko z nia, ja wczoraj poszlam tak calkiem sponbtanicznie na koncert, wlascie to za duze slowo, do pubu, bo na basie gra nasza wspolna koleznaka z biura, ja ja ucze polskiego, I Fiona byla na tym koncercie tez. , jakl weszlam to Fiona na glos opwowadala niuni o tym koncercie, ze bylysmy tam bo Ewa grala, i Fiona mowi, o Alex, z***biscie bylo nie wlasnie opowiadam Danise ze bylysmy wczoraj w pubie, jak sie czujesz do mnie, kaca nie masz, Niunia patrzyn na mnie, dziwnym wzrokiem. ja se mysle Fiona zamnij sie juz, a ona dalej ciagnie, a pamietasz te dziwczyne co stala obok Ciebie, ta co Ci mowilam ze ostanio sie okreslila ze jest les, i ona byla w takim jakby big brother, mowi Denise kojarzysz i tu pada imie tej laski, ja tam nie wiem o kogo chodzi, Denise mowi do Fiony tak, kojarze, a Fiona mowi, no Alex nie a stala caly concert obok niej, ja moiwe, Fiona, rozne swiry tam byly, nie wylaczajac mnie, se mysle super terazniunia pomysli ze sie szlajam nie wiadomom gdzie, a Fiona mowi no z***biscie bylo, o 11 w nocy sie skoczylo, a Niunia mowi az Alex dziwne ze jestes tak wczesnie w pracy, i z lozka sie zwloklas skoro sie tak dobrze bawlas.....ja se mysle kurde ekstra. ale zmienia temat, sluchaj a gdzie moja kawa, niunia no w kuchni czekalam az przyjdziesz ja mowie no to idz rob tej kawy bo pic moi sie chce i poszal zrobila mi najlepsza kawe swiata

Gość gość
Up

Gość alex79d
ale potem bylo juz lepiej, ja moiwe Fiona ale ten concert to dziwny byl ja jak ide sluchac punk rocka, choc to nie moj styl to lubie pogo, poskakac, poszalec a tam wszyscy tacy staecznie byli, a niunia mowie, bo to Anglia musisz przywyknac, tu wszyscy sa opanowani, chlodni, nudni, ja mowie flegmnatyczni, nie tak jak ty moja wariacie, spontaniczma, bezposrednia, bezczelna, nieokiuleznana, wulkan. mowie dzikuje biore to za complement hahahaha, niunia w smiech, mysle, o juz lepiej jest mowie jej sluchaj wczoraj to tak wyszlo dziwnie , mowie bo raz chcesz drozdzowki, raz nie chcesz ja sama juz niewiem, mowie jej wez sie okresl z tymi drozdzokwami co?, ja nie chce zebys utyla czy cos, a niunia patrzy na mnie i mowi przeciez ja kocham te drozdzowki, ja mowie wez ty mi jakis jasne sygnaly wysylaj prosze bo juz nie wiem o co ci chodzi chwilami z tymi drozdzowkami,, zaczela sie smiac, mowi, jak idziesz do polskiego sklepu to kup mi ze 3 na dzis jutro i niedziele bede miec. poszlam. kupilam polozylam se na biurku ona az sie slini wyciaga lapki, ja mowie, gdzie z lapami, nie ma jeszcze, hahaha

Alex, Wy pracujecie 1 maja w UK ?

Gość alex79d
a jak tyramy ;-( dzis, ale poniedzialek wolny tzw Bank holiday ale widzisz jak tyram hahahaha, pisze na forum

Gość alex79d
mowie do niuni, sluchaj bo moze ty myslisz ze ja ci tylko umiem drozdzowki i pomarancze serwowac, co? bo to moze tak wygladac, wiec dzis mam dla odmiany mango dla ciebie, ona mango tango, mango tango, malo sie nie posikala, ze szczescia na widok tego mango. mowi te mango sobie wezme do domu wziela je do reki powachala, i mowi, jak je bede jesc to bede myslec o Tobie, jaspojrzalm na nia i mowie, lepsze to niz nic, niunika sie usmiechnela szeroko, puscila oko do mine i poszal do sadu......... wiec widzicie same, macanie jeza. ostroznie na odleglosc, mozolnie, o tyle lepiej ze znow zartujemy, smiejemy sie i atmo lepsza jak wczoraj. niunia w sadzie teraz. ps, nie wiem czy wam pisalam, ale sie dowiedzialam ze szrek ma corke 16 letnia i bedzie ona u nich na caly weekend i niunia bedzie jej za macoche robic. juz se wyobrazm 16 lenia panienka ktorej tatus zyje z jakas baba, nie nia i jej matka, ta lala schrzani niuni weekend na bank. ;-( a moze miec mnie ja tam nie mam gogonw ani bagazu przeszlosci. chyba musze nuini to dobitnie uswiadomic

Alex, im mniej ona będzie zadowolona, tym bardziej będzie chciała sobie pofolgować i teraz przynajmniej wie, że ma z kim :) . Fajnie wyszło z tym pubem, niech wie, że nie siedzisz w chałupie i nie płaczesz z tęsknoty ;). I nie wiadomo jeszcze, może kiedyś sama się na Ciebie rzuci ;) ...w dobrą stronę idzie, hehe

Gość gość
no taka alex do pofolgowania moze i sie nadaje, na pewno nie do stalego zwiazku

Gość gość
up

gość dziś Mam nadzieję, że masz na myśli "związek" oparty na wzajemnej miłości, szacunku, a nie na wygodzie, dzieciach i kredytach. Niestety wiele dzisiejszych związków to tylko parodie związków - bez czułośc****artnerzy nawet nie sypiają ze sobą i gdyby nie wspólne rozliczenia, dzieci tudzież wygoda i opinia rodziny, to by dawno się z tego "związku" (khy khy) wypisali.

Gość gość
Up

Gość gość
Debil w akcji :D

Gość gość
.

Gość gość
Up