Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

utknal mi tampon wlasnej roboty

Polecane posty

Gość gość
nic Ci się nie wrasta. Ona powinna wypłynąć razem z krwią, spróbuj w kilku pozycjach ją wyciągnąć, pokombinuj. Dużo tej waty wogóle tam napchałaś..? ;) wata tak ma, że od wilgoci się tak.. "rozłazi". Powinna razem z krwią wypłynąć. Jak masz obfite miesiączki to powinno być ok. Na wszelki wypadek zapisz się do gina, żebyś potem lipy nie miała jakby jednak się okazało, że coś zostało. Zakażenia możesz dostać.

Gość gość
gość plissssss ! jeszcze ! za chwilę pęknę ze śmiechu ! a miałam taki podły nastrój, nie ma to jak głupota :-D

Gość gośćautorka
nie wiem ile,chyba ok 300gram.

Gość gośćautorka
no tak waty sporo było bo zbiłam ja w taka kulke podluzna i powiazalam sznureczkiem cos al a welna. I jak ciaglam za sznurek to sie to wszystko rozlazlo :( probuje jeszcze ale juz w pokoju na lozku bo ojciec do wuce poszedl s ja sie wtydzilam powiedziec co sie stalo. U lekarza tez wstyd bedzie :( probuje teraz pinceta zlapac

Gość gość
uwazaj bo w ciąże mozna od tego zajsc :O

Gość gośćautorka
no to super,wata nie chce wyjsc,sznurek sie rozwalil a i psa nie ma teraz na czym uwiazac:O

Gość kryptoreklama
Witamy czytelników forum, polecamy, zgodnie z tematem coś naprawdę EKO :) Tampony Honour Your Flow. Zrobione z bambusa, są prawie-dokładną kopią konwencjonalnych tamponów – tyle że, podobnie do Nayi, po użyciu należy zamoczyć je w wodzie i wyprać. Wąski pasek materiału ze sznureczkiem po zwinięciu (wedle własnego uznania) staje się tamponem. x nną opcją są Tampony-Gąbki. To najbardziej naturalna forma ochrony w czasie miesiączki. Zbierane z dna morza Śródziemnego, suszone i dezynfekowane olejkiem herbacianym gąbki aplikuje się jak zwykły tamon, uprzednio zwilżając je bieżącą wodą. Tampon-gąbka różni się od zwykłego tamponu wyglądem, a od materiałowego sposobem na utrzymywanie go w czystości. Napełnioną gąbkę wyciska się do zlewu, opłukuje wodą i zakłada ponownie. Choć tampon gąbka różni się od zwykłych i materiałowych tamponów wyglądem, a od tych drugich trwałością (zużywa się po około 6-12 miesiącach) nie ustępuje im jeśli chodzi o skuteczność. x Eko-menstruacja to jednak nie tylko ekologiczne wersje tamponów i podpasek. Kubeczek menstruacyjny Mooncup to sposób na zupełną zmianę w przeżywaniu menstruacji (aż ciśnie się na usta: prawdziwą, wiosenną, zieloną rewolucję). Wiele kobiet Mooncup przeraża. Bo jest duży, bo jest wielorazowy, bo nie absorbuje krwi miesiączkowej, tylko ją zbiera. Kobiety obawiają się zakładania i opróżniania go, mają wątpliwości co do szczelności kubeczka i jego higieniczności. Jednak korzyści z kubeczka jest tak wiele i tak różnych, że warto rozważyć jego zakup. x Zapraszam http://www.ekorodzice.pl/kubeczki-menstruacyjne-wielorazowe-podpaski-i-tampony-ekomenstruacja,51,58,1064,strona,2.html

Gość gość
:D

Gość gośćautorka
Fajne sa te tampony do prania. Szkoda ze ja nie mam. Musze teraz spac na reczniku starym a wata dalej nie wyszla. Moze rano jak sie obudze to wyplynie reszta

Gość gość
hhahahahahahaha :-D

Gość gość
u lekarza to będziesz miała wstyd jak zakażenia dostaniesz i zacznie Ci jechaać z cipki... z powodu Twojego "rekodzieła" trzeba było myśleć wcześniej, tą watę parę razy złożyć, w majtki włożyć i do rana przetrwać. Trudno, zapaćkałabyś pewnie pościel, ale i wstyd teraz byłby mniejszy i problemu by nie było. Zapisz się do gina na najbliższy termin, w cipce nie gmeraj już bo możesz się pokaleczyć tą pęsetą i obserwuj jak się sytuacja rozwija. Możliwe, że ta wata sama Ci wyleci. Ale nawet jak wyciągniesz to przecież nie będziesz mieć pewności, że wybrałaś wszystko. Zostaw to na dziś, jutro zapisz się do gina, o wstydzie to trzeba było myśleć jak sobie watkę aplikowałaś :P lekarz się pośmieje, może pomarudzi, ale POMOŻE. A tutaj więcej pomocy raczej nie uzyskasz.

Gość gość
Karol "bestia z Wadowic" Wojtyła

Gość gośćautorka
masz racje gosc bo ja ta pinceta to sie tylko poszczypalam w srodku :( jutro zadzwonie do miasta do ginekologa, oby szybko mnie przyjal bo czasem to i z miesiac sie u nas czeka podobno

Gość gośćautorka
uuu po kłopocie,dobrze że sąsiad przyszedł z kolegami i mi wyciągneli kombinerkami

Gość gośćautorka
potszywanie sie bylo o 1:O9

Gość gośćautorka
osoba dodająca komentarz o dziś podszywa się pod emnie

Gość gość
a tak wogóle to uszy do góry, będzie dobrze, zaliczysz wizytę u lekarza a potem będziesz się tylko śmiać z tej "wacianej" przygody ;) trzymam kciuki bo choć durnowaty ten pomysł to wiem po sobie, że różne inne się w życiu miało i człowiek tylko fuksem takich wstydów nie musiał przechodzić :P Miłej nocki! ;)

Gość gość
:o jak mi się nagle tamponu kończą a nie mam jak kupić to sobie robię prowizoryczną podpaske z pap. toaletowego ,w życiu bym nie pomyślała zeby zrobić hand made tampona :o no ale cóż pewnie siedząc dalej na kafeteri jeszcze nie jedno mnie w życiu zaskoczył

Gość gośćautorka
wata cukrowa to sie chociaz rozpuszcza,ze tez nie pomyslalam :O

Gość gośćautorka
nie

Gość gośćautorka
kolejny podszyw mojego podszywu :O

Gość gośćautorka
dobranoc :) dzieki za rady

Gość gośćautorka
polecicie jakis fajny model wibratora

Gość gość
ja ty lubisz takie ekstrema to polecam wiertarke udarową,dobrze wibruje 🖐️

Gość gośćautorka
dziś dziś to fejki!!!

Gość gość
:-D

Gość gość
jak bedziesz u gina to zapytaj czy przez ta akcje z watą nie nabawiłaś się koprofilii...

Gość gośćautorka
przez to akcje to zaszlam w ciaze

Gość gość
dobrze,ze to o tampon chodzi a nie o prezerwatywe handmade haha