Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i zero seksu

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak zaczac normalnie zyc. Nigdy nie bylam w zadnym powaznym zwiazku, a mam juz 25 lat. Raz przespalam sie z przypadkowym kolesiem w wieku 22 lat (bylo krwawo i raczej malo fajnie). Poza tym, nie mam zadnego doswiadczenia i nie wiem skad ta blokada. Calowalam sie z okolo 30 facetami, ale na tym koncze zabawe. Okazji bylo sporo, na dodatek od wielu lat mieszkam sama. Faceci mnie lubia i nie mam problemu ze znalezieniem takiego, ktoremu bym sie spodobala.... Nie akceptuje siebie, szczerze uwazam sie za brzydka i gruba (chociaz nie jest tak zle; bo waze 62 kg przy 160cm). Nie uwazam sie za atrakcyjna i moze to mnie hamuje.... Nawet jesli laduje w lozku z facetem, ktory bardzo mi sie podoba, stopuje go i do niczego nie dochodzi, bo wstydze sie tez braku doswiadczenia. Bledne kolo....

Gość gość
Musisz najpierw zaakceptować i pokochac siebie. Głowa do góry :P

Gość gość
tylko jak to zrobic??? dopada mnie frustracja, a nawet mysli, zeby umowic sie na przypadkowy seks. chociaz pewnie bym stchorzyla. zenada

Gość gość
A skąd jesteś, chętnie ci pokaże kilka sztuczek w łóżku

Gość gość
juz nie mieszkam w Polsce :P

Gość gość
Jak nie mieszkasz w Polsce, to Azjaci też są w tym dobrzy, więc bierz pierwszego lepszego i ciesz się.