Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna i niestabilna

Gdy nie wezmę leków wypisuję straszne głupstwa...

Polecane posty

Gdy nie wezmę leków, to wchodzę tutaj i wypisuję straszne rzeczy. Nie mogę potem uwierzyć, że mogę być tak wulgarna, chamska i głupia. Płakać mi się chce, że robię coś takiego i obrażam niewinnych ludzi. Potrafię rozmawiać z kimś kulturalnie i nagle coś mi się włącza i napadam na tę osobę. Albo prowadzę dwie rozmowy na raz z tą samą osobą, jedną normalną i drugą z innego nicka, chamską i napastliwą. Nawet sama się ze sobą kłócę. Gdy ludzie się bulwersują, to śmieję się na cały głos, takim histerycznym śmiechem. Potem sama siebie się boję. Wymyśliłam dziesiątki prowokacyjnych tematów i to nie takich, które są od razu rozpoznawane, tylko takich, które ciągną się przez wiele stron i dni, gdzie dyskutuje wiele osób. Mam wiele zarejestrowanych nicków i obsesję na punkcie prywatności i stale korzystam z tora i proxy.

Gość gość
wiemy o tym

Gość gość
Jadę po wielu znanych tutaj osobach. Tworzę postacie, którymi się posługuję, żeby zgnoić daną osobę. Potrafię prowadzić kilka rozmów i jak to nazywacie tutaj, projektów na raz. Gdy czuję się lepiej, normalnie, jestem stabilniejsza, to nie mogę uwierzyć, że potrafię spamiętać tak wiele wymyślonych historii i tak rzadko się mylę.

Gość gość
Jeden z twoich nickow to na bank oszkaa. Takiej idiotki tu jeszcze nie widziałam chamskiej :-)

Gość gość
Oszkaaa to ostra DUPA, prawdziwy WAMP:D:P

Gość gość
a kolejny nick to malooowana

Nie chcę o tym mówić, który jest mój, ale niestety te najbardziej chamskie, to generalnie moja robota. Czasem jak się nakręcę, to kłócę się ze sobą, prowadząc na raz 3, 4 i 5 nicków, na jednym topiku. Piszę bardzo szybko, więc robię to migiem.

Gość gość
No to rzeczywiscie jestes ...... Az szkoda wchodzic na kafe skoro jedyna piszaca osoba jestes ty, ze tak ci sie chce? Nie masz innych zajec? Nie pracujesz? Nie bede cie oceniac tylko napisz po co to robisz? Ludzie mysla ze odpisuja prawdziwym autorom tematow, ktorzy maja problemy a ty zasmiecasz kafe. Oj brzydko feee niegrzeczna

Gość gość
oszkaaa to stara dzivka co na żonatych polowała bo zaden kawaler jej nie chciał

Gość gość
To noxelie tez niszczylas wiele razy az sie ciela, potrafisz byc podla, ja czasem hejtuje ale nie tak popapransko jak ty

Potrafię wymyślić całą postać, poszukać w necie zdjęć, które nie są ogólnie dostępne i używać ich potem. Gdy jestem na haju, to robię się tak sprytna i wyrachowana, że potem nie mogę w to uwierzyć, że to ja! Najbardziej mnie kręci, gdy jakaś wymyślona przeze mnie postać, staje się bardzo popularna i ma liczne podszywy. Kręci mnie to niesamowicie, szczególnie wtedy, gdy nie muszę prawie już tej postaci prowadzić, bo ktoś za mnie to robi, myśląc, że robi mi na złość.

Tak, Noxelii też dokuczałam. Chyba dlatego, że ona jest chora, tak jak ja. Gdy czytam jest posty, to jakbym czytała swoje. Nie jestem tak infantylna, jak ona, chodzi mi o skutki choroby.

Gość gość
7,5/10 gratuluje pomysłu :classic_cool:

Gość gość
Ja zawsze poznam temat zmyslony, autir pisze dlugi wstep zachecajac wszystkich do wzuecia udzialu, tekst jest dlugi, ladnie napisany bez bledow, w spokojnym tonie, pozniej autor caly czas odpiwiada w spokojnym tonie bo wie ze temat wynyslil i nie musi sie emocjonowac, jestem polonista troche psychologiem i zawsze w glowie mi swita :)

Gość gość
No wlasnie, widzisz- mialam racje z noxelia ze jej dokuczasz. Nie biore udzialu w tematach z nia ale tu kazdy wie o ci chodzi dzieki tobie z nox, zawsze myslalam kto jej tak dokucza, czulam ze jedna osoba, duzo tez jest o broken...

Gość gość
a jakie leki bierzesz?

Gość gość
daj foto krocza szmato

Gość gość
A temat o matce ktora ma urodzic dziecko ktore ma tylko czesc mozgu tez wynyslilas? Bo to na bank byla prowokacja, matka spokojna, wszystkim spokijnie bez emocji pisala

Gość gość
broken to sama sobie dokucza. wyzywa ludzi bez powodu to ludzie jej odpłacają pięknym za nadobne

Ketrel tak jak Nox, między innymi. I wcale nie prawda, że każda prowokacja jest prowadzona według tej metody. To jest metoda najprostsza i już przez prawie wszystkich rozpoznawalna pani psychopolonistko.

Gość gość
09:47 moze juz czas by wziac leki?

Gość gość
No i? Nie przejmuj sie tym i tak malo kogo to obchodzi, jak nie chce czytac wylaczam i koniec. Po to miedzy innymi jest to forum,jak potrzebujesz po kims pojechac to na zdrowie:-D Zreszta sadzisz,ze ktos sie tym przejmuje? Daj spokoj niepotrzebnie sie przyznajesz tu co drugi to i tak duren

Gość gość
To jest jedna z metod i autor jest tak tepy ze nie wie ze dlugie wypowiedzi ludzie biora za prowo, ja nawet tych wypocin nie czytam:)

gość dziś Ten chyba też, albo coś bardzo podobnego. Już mnie wkurfff zaczyna brać, ale od kilku dni znów biorę leki regularnie, więc jeśli nie przerwę, albo coś się nie stanie, takiego co mnie wytrąci z jako takiego stanu stabilności, to może będę za tydzień, dwa stabilniejsza. Już tak nie raz mi się udawało. Lepiej było, gdy pracowałam, to miałam jakąś motywację, żeby regularnie brać leki. Broken też mnie maksymalnie wkurfffia, gdy jestem na haju. Tak mnie wkurfffia, że napiertalałabym ją prętem stalowym, centralnie między oczy. Gdy pojawia się ktoś podobny do mnie, a uwierzcie mi, że tutaj jest pełno ludzi zaburzonych, chorych psychicznie, to włącza mi się ten wkurfff i dostaję szału, już kurfffa czuję, jak to we mnie rośnie, ale może dziś dam radę. Broken to widać, że jest chora z kilometra, ja się na tym znam, bo dawno sama siebie zdiagnozowałam, psychiatra tylko potwierdził i dziwił się, że potrafię być tak obiektywna, ale to taki składnik mojej choroby jest, że wychodzę co jakiś czas z tego stanu i widzę jaka jestem i co robię.

Gość gość
Jest tak tepa ze sie przyzn******ardzo brak ci inteligencji autorze

Gość gość
No właśnie chj z tym. Wyp...da...laj do konfesjonalu sie spowiadac,gowno nas to obchodzi zdziro

Gość gość
Tutaj chory to jedynie nie jestem ja ,reszta z was to debile z zaburzeniami

gość dziś Napisałabym c****ertol się c/h/j/k/u (kurfffa gdy jestem w miarę normalna, to zapominam różne rzeczy, na przykład jak się wstawia wulgaryzmy, żeby ich nie gwiazdkowało), ale postaram się, kurfa pisać w miarę normalnie, proszę pani, proszę pana. Leki już wzięłam i biorę na razie regularnie, więc się nie wcinaj tutaj, między wódkę i zakąskę, ze swoją dobrą radą. Nie jesteś chory, to gooowno wiesz o tym, niestety.

Gość gość
Jestem na kafe rok, wchodze raz na dwa dni i jestem moze 15 min i zawszemyslalam kto taki idiotyczny jest, myslalam ze komus placa za wymyslanie tematow, teraz wiadomo ze jednej osobie sie nudzi haha, a temat czlowiek jest obrzydliwy sra puerdzi rzyga to ty wynyslilas ?

Nie ale wymyśliłam ciebie.