Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna i niestabilna

Gdy nie wezmę leków wypisuję straszne głupstwa...

Polecane posty

Gość gość
9:59- hahaha juz zaczyna ci sie atak choroby haha noooo rzeczywiscie jestes niestabilna haha i zalosna, piszac temat wiedzialas ze cue zaatakuja to po co agresja malutka, latwo bym cie stad wymiotla ale nue mam czasu dla ciebie- nie jestes warta mego czasu:) duzo zdrowia ci zycze

gość dziś Sram na ciebie kotku.

Gość gość
Nie wymyslilas mnie bo ja jestem naprawde. Roznimy sue jedynie tym ze ja jestem zdrowa i inteligentna a ty chora tepa i agresywna, twoj temat zaraz sie skonczy bo nawet nie umiesz pociagnac dobrze tematu bo nie jestes ani fajna ani pomyslowa:)

Przepraszam, zrozum jestem chora 🌼

Gość gość
Teoj kwiatek mam w d***e, to taka twoja gra - zalosna gra

Ale dlaczego żałosna gra?

Gość gość
9:55- dlugi post autorki, a wiesz ostatecznie to cie nawet polubilam, przeczytalam wsztystkie posty i jak czytalam ten dlugi o 9:55 to sikalam ze smiechu:) umiesz rozbawic haha, juz cie lubie, lubie takie teksty na kafe:)

Gość gość
Mi tez sie agresja wlacza jak czytam agresywne teksty a jak juz mi ktos pojedzie to ja mu tak pojade ze hamulca nie ma, potrafie potrafie ale lekow nie musze brac i ty autorko tez nie musisz beac lekiw, tu kazdy jest p******y bo tu trzeba takim byc:) wmowilas sobie chorobe., to nie choroba:) to normalny stan umyslu na kafe:)

Gość gość
Ja pierniczę ta kretynka znów nawija sama ze sobą. Dawka leków powinna być zwiększona już dawno :D

Gość gość
Nie nawija sama ze soba, ja jej odpisalam:)

Gość gość
Tak jasne a ty to ona :D

Gość gość
Ja w ogole mysle,ze jestescie idiotami skoro glupie forum i teksty na nim pisane przez niewiadomo kogo moga was wytracic z rownowagi. Wszyscy jestescie chorzy,bez znajomych,bliskich i rozumu:-D Dla Was na leczenie juz nawet za pozno ale przynajmniej jestescie dobrym kontrastem dla normalnych, patrzac na "was" czlowiek nabiera wiary w siebie jak "widzi" takich osłów :-D

Gość gość
10:39- ty tez nie jestes najlepsza, przeczytaj swoj post, oceniasz ktytykujesz, jakbys byla nirmalna to by ciebie tu nie bylo

Gość gość
Moze bym byla albo byl? A moze kpie sobie z was i robie zwale w pracy z kumplami? Wierzcie lub nie ale to o czym tu piszecie,dyskutujecie i jak przezywacie jest najlepsza komedią od rana:-D Nic tak nie poprawia humoru jak to forum

Gość gość
Ja nie oceniam tylko pisze prawde, to taki psychiatryk online:-D :-D :-D Wazne,ze jestescie zwalerscy:-D

Gość gość
No i tsk trzymac, bez p***busow nie byliby fajnie a p***busem tu kazdy jest

Gość gość
gość dziś 10:39- ty tez nie jestes najlepsza, przeczytaj swoj post, oceniasz ktytykujesz, jakbys byla nirmalna to by ciebie tu nie bylo xxxx Całe szczęście, ze ty już nie masz urojeń i nie zakładasz już zidiociałych tematów w których wyzywasz koleżankę przedszkolankę i jej męża :D Ciekawe na jak długo leki pomogą? :D

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
Nachy w dół i eksponuj krocze szmato!

Gość gość
11:45 hahah sikam haha

Gość gość
teraz pisze o tym że nie kocha swojego dziecka

Od tego dziecka, to nie ja. Na ile się znam, to ona jest prawdziwa. Trepy yepane :D Kurrrrfa leki mi zmienili i nie powiedziałam psychiatrze, że mam po nich taki lekki odlot :D Ja piertolę, ale mnie wali od ściany do ściany, ale jakoś piszę nawet chyba poprawnie :D Suki yepane :D te prochy :D

Gość gość
ale jesteś yebnięta

Kurffffa ktoś podniósł mój temat :D Ja piertolę, niektórzy to debile bez wyobraźni. Matoł myśli, że ja tu siedzę, "bo życia nie mam". Kretynie z prętem zamiast kręgosłupa od d**y do tej próżni w czaszce, ty młocie zasrrrrrrrrrany! Mam rodzinę, mam znajomych, miałam nawet dziewczynę to się lizałyśmy jak kotki, kiedyś chłopaka w liceum, ale mnie wkurfffiał i mu wyjepalam w mordę, aż się nogami nakrył na klatce :D Poyeb. Mam nawet hobby, ale kurrrfffa nie mogę każdego dnia szukać zaczepki w sklepie, na ulicy. Jak się trafi jakiś patol, albo ktokolwiek, to go zgnoję centralnie i analnie na ulicy, na środku sklepu wielkopowierzchniowego :D zmieszam z błotem, napiertolę tak, że jest mały jak chujek w dżdżysty jeśienny poranek :D Ale nie ma takiej okazji codziennie, gdy tutaj można wejść w każdej chwili i nayepać kogokolwiek. Ale syf kurfffffa dziś mam w uczuciach jak chuuuuuj.

Gość gość
gość dziś ale jesteś yebnięta x Odejdź w pokoju :D

Gość gość
piszesz czasem jako prawik?

Czasem piszę, ale ja tego nie wymyśliłam. Ale lubię udawać prawików. Trochę się uspokajam i pewnie niedługo przysnę. Najlepsze akcje robiłam na tym forum, jakieś dwa, trzy lata temu. Teraz nie mam jakoś takiej fazy, chociaż jak wyżej napisałam, potrafię napiertalać z kilku nicków na raz przez kilka dni i dłużej. Omijam te tematy z Noxelią, bo sama jestem chora i wiem jak to jest i jakoś brzydzę się nią. Ale nigdy bym się nie posunęła do tego, żeby tu ujawnić jakieś swoje dane. Ona jest naprawdę zdrowo piertolnięta. Idę spać.

Gość gość żałosna
Przepraszam