Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
Możesz wysłać tą odmowę z opieki społecznej że nie dostaniesz pomocy. Napisz z jakiej opieki byli u ciebie na wywiadzie. Ja to sprawdzę i pomogę tobie w uzyskaniu pomocy z OPS i innych fundacji.

Gość gość
gosciu od pieczatek wstaw,mozesz przeciez zamazac w programie graficznym dane osobowe

Gość gość
Ty od policjanta tępa blerwo,a może tak pojedź do niej i przekonaj się osobiście co?a nie tu zajmujesz się sądzeniem,czy toprawda czy jednak naciągactwo.

Gość Maria Anna86
Pani Anno Nowak pieczatki sa na odwrocie tek strony ktora pani wyslalam jest tam tez uzasadnienie.wyslalam rewers na pani meila prosze go udostepnic tutaj jak pani chce.

Gość gość
Ja, ta z zagranicy, pisałam tylko o zmijach. Narkomanka nie jestem, chora psychicznie też nie. Tylko mnie wkurza wasza zajadlosc. Żal wam kostek rosolowych które ktoś jej wyśle na czy wypadku zazdroscicie?

Gość gość
No podeszłabym ale dzieli nas jakieś 500 km.Ty pewnie już byłaś i wiesz,więc powiedz nam

Gość gość
No ale co?sprawdzi IP i co?

Gość gość
widzisz autorko oszustko na głodzie narkotykowym i sama piszesz tu jako niby twoja obronczyni i myslisz ze my wszystkie to jedna osoba czyli ze ta od policjanta i ta od pieczatek itd ze to jedna osoba i nie mozesz uwierzyc ze jednak jest wiecej osób ktore wątpią w twoją wiarygodnosć.

Gość gość
to ty masz opis szlachta baluje a plebs pracuje. sama siebie pogrążasz.

Gość gość
Aniu odemnie masz paczkę,ale po świętach kochana:)Dużo ciuchów i słodyczy bo mama moja prowadzi dwa sklepy i powiedziała że pomoże:)

Gość gość
I jajco!Oni już wiedzą jak łapać oszustów w sieci.

Gość gość
Uważaj ściero,żebym ja się do redakcji nie zwróciła o udostępnienie twojego IP,a uwierz uzyzkam je.Nawet ci wujek generał nie pomoże:D

Gość Maria Anna86
Dziekuje Kochana;* jestes cudownym czlowiekiem! Nie pisalam.nic poza tym do pani Anny Nowak dopiero weszlam na moment bo dostalam wiadomosc o tej nieszvzesnej pievzatce.byla na odwrocie karty po prostu.komus wyslac? Mozr ktos mnie odwiedzi?

Gość gość
nie dostałam znowu załącznika ;) bez tych pieczątek wydało się to mało wiarygodne.

Gość gość
To uzyZkuj:D

Gość Davaga
Ludzie nadmiar jadu zużyjcie gdzie indziej. Nie chcecie pomagać to nie róbcie tego. Lepiej Wam jak obrażacie kogoś? Czujecie się lepsi? Aż żal to czytać. Oby kiedyś życie nie spłatało Wam figla i Wy będziecie czegoś potrzebować i zostaniecie potraktowani w dokładnie taki sam sposób w jaki traktujecie autorkę. Do autorki - nie przejmuj się nikim. Życie jest jedno i nie warto tracić zdrowia na ludzi którzy nic nie znaczą :-)

Gość gość
No wiedzą,jak łapać oszustów.Już widzę jak twój wujek "łapie"tę straszną oszustkę:DJak cały komisariat śledztwo przeprowadza.Dziecko za dużo Komisarza Alexa się naoglądałaś albo co?

Gość gość
Dobrze że zmije tu piszą bo wątek się robi popularny i może ktoś pomoże. Ale żal mi autorki która musi to czytać...

Gość Maria Anna86
Ptosze sprawdzic meila pani Anno

Gość gość
23:35 idź już spać i przyjdź jutro gdy już wytrzeźwiejesz

Gość gość
Przecież ta tępa dzida dalej będzie szła w zaparte że żadnych pieczątek nie ma,nic nie dostała itp.I jak teraz wyglądasz pustaku oczerniający autorkę?

Gość gość
Albo powie ze autorka zrobila pieczatke z kartfofla hahaha tempa strzalo jakbys sie znala na kwitach tobys wiedziala ze pieczatki sa na odwrocie ale imbecylka ja nmg

Gość gość
coma_123@poczta.onet.pl wyslij mi nr konta, nie dam Ci duzo bo sama nie mam ale cos tam wysle, pozdrawiam Ola

Gość gość
A co ty zamierzasz znowu jutro tu cały dzień oczerniać autorkę i bzdury na jej temat pisać?A chcesz beknąć za to???????

Gość gość
ok, są pieczątki . nie wyglądało jasby cokolwiek miało być na odwrocie

Gość gość
TeMpa temperówka,a ty tępa ścierwa

Gość gość
Teraz się zacznie ze pieczątki podrobione.

Gość gość
Nie zapomnij wujkowi policiantowi pokazać swoich wpisów,jak obrażasz autorkę i zmyślasz na jej temat nieprawdziwe rzeczy.NIE ZAPOMNIJ .

Gość Maria Anna86
Doszedl zalacznik??? Wyslalam 3 raz Dziekuje pieknie ale pieniedzy nie moge przyjac to za wiele duzo szczescia zycze i sciskam niech dobro Cie nie opuszcza

Gość gość
ale co cię tak boli ze wyzywasz? tępa ścierwo,blerwo,mamusia patolówka tak cie w dziecinstwie wyzywała?!!!!!!!!!!!!