Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Aby facet tylko udawał uczucie, zerwał i już w ogóle się nie odezwał do kobiety, czy to możliwe aby jemu wcale, a wcale nawet w niewielkim stopniu nie zależało???????

Gość gość
Oczywiscie, ze mozliwe. Facetowi moglo zalezec np tylko na seksie albo pieniadzach kobiety. Znudzil sie i poszedl dalej. Dlaczego cie to dziwi?

Gość gość
Może nie tyle dziwi co strasznie irytuje, bo jak można być aż tak obłudnym, ja nie wymagam miłości do grobowej deski, ale w taką znieczulice to naprawdę nie uwierze:-(

Gość gość
Wiesz czaami jest tak, ze facetowi jednak zależy, ale z jakiś powodów nie moze z tobą być, niewiem.

Gość gość
Ale jak udawal? Mowil, ze kocha czy pokazywal, ze kocha?

Gość gość
Pokazywał, byłam pewna że coś domnie czuje, że nie jestem mu obojętna, ale czy ktoś komu niby zależy zostawia bez słowa????

Gość gość
Stary Satyr dziś Uważam, że to jest absolutnie niemożliwe. Takie rzeczy się nie zdarzają. xxxxxxxxxxxxxxx Ale co jest niemożliwe, to że udawał uczucie, czy to ze ktoś komu zależy nie zostawia drugiej osoby??????

Gość gość
Pokazywal - a moze ty zle interpretowalas jego zachowanie, moze on cie traktowal jak kolezanke?

Gość gość
Ten problem mnie bardzo nurtuje, dlatego pytam, być może ktoś przeżył coś podobnego.

Gość gość
gość dziś Pokazywal - a moze ty zle interpretowalas jego zachowanie, moze on cie traktowal jak kolezanke? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie nie nie, on sam zaproponował mi związek, dazył do tego, to naprawdę było widać z jego strony.

Czy on zerwał i nie odzywa się a ona została w ciąży? Jeśli nie to nie uznajemy tego za poważny problem.

Gość gość
Start masz rację :D koniec tematu jeśliś nie brzuchato ! :D

Gość gość
Nikt nie jest w ciaży, chce tylko zrozumieć mechanizm działania dojrzałego (niby) faceta, po choelere robił ta cała szopke, skoro w tak perfidny sposób zostawił.

Gość gość
Stary miało BYć :)

Gość gość
a ile sie spotykaliscie i niby jaki to perfidny sposob?

Gość gość
3 miesiace, wiem że to nie długo, ale to mi wystarczyło aby sie tak bardzo zakochać, a jak można nazwać sytuacje kiedy facet z dnia na dzień przestaje się odzywać, odpisywać na smsy, a kobieta siedzi i zastanawia sie co takiego zrobiła, o co moze chodzić, to nie jest normalne zachowanie ze strony faceta, to jest jakaś dziwna wersja zabawy w kotka i myszke.

"po choelere robił ta cała szopke, skoro w tak perfidny sposób zostawił" A po co kobiety się malują, noszą krótkie spódniczki i pantofle na wysokich obcasach?

Gość gość
Pytanie numer jeden -ile masz lat?

Gość gość
Moze i to nie jest normalne zachowanie, ale niestety wielu facetow tak robi. Poprostu nie szanuja tej kobiety na tyle, zeby jej cos wyjasnic. Moze byc tez tak, ze wie, ze bedziesz skomlala o uczucie i nie chce na to patrzec. No nie wiem..., ale nie jestes w tym sama. A ile facet ma lat? Moze jakis gnojek?

Gość gość
A najlepsze w tej całej sytuacji było to, że jak w końcu udało mi sie do niego dodzwonić, to usłyszałam stwierdzenie, które mnie powaliło w tamtym momencie ,, JA TAKI NIE JESTEM'' jak ja mam to zrozumieć, poczułam się jak idiotka, skoro taki nie jest to ja się pytam jaki jest???? czy tak się zacowuje normalny facet z odrobiną klasy??? chyba nie.

Czy chcesz przez to powiedzieć, że facet z odrobiną klasy nigdy nie ma dość żadnej dziewczyny? Czy dziewczyna z klasą wydzwania natrętnie do faceta, któremu na niej nie zależy?

Gość gość
On ma 40 lat, wydawało mi się, że faceci w tym wieku sa nieco dojrzalsi, niejeden 25 latek lepiej by sie zachował w takiej sytuacji.

Gość gość
Stary Satyr dziś Czy chcesz przez to powiedzieć, że facet z odrobiną klasy nigdy nie ma dość żadnej dziewczyny? Czy dziewczyna z klasą wydzwania natrętnie do faceta, któremu na niej nie zależy? xxxxxxxxxxxxxxxx Nie miałam tego na myśli, źle mnie zrozumiałeś, oczywiście że facet może mieć dość dziewczyny, ma do tego świete prawo i ja nie mam do niego żadnych pretensji, boli mnie tylko to że nie potrafił się rozstać jak człowiek, spotkać się, porozmawiać, może byłoby cieżko, ale napewno bym zrozumiała, w końcu na siłe nikogo sie nie zatrzyma.

Faceci w tym wieku chcą po raz ostatni spróbować wielu rzeczy. Niektórzy kupują czrwone samochody, niektórzy rwą młode kobiety inni skaczą na bungee. A niektórzy wszystko na raz. Ale my to robimy dla sprawdzenie siebie a nie dlatego, że chcemy budować nowy dom, i bawić się znowu w przewijanie pieluch. Przejedziesz się ze mną moim sportowym, czerwonym kabrioletem?

Gość gość
Moze i na poczatku mu zalezalo (ale co to zmieni?), ale jak cie lepiej poznal to stwierdzil. ze to jednak nie TO. Wiec po co tu gdybac, czy mu zalezalo czy nie....najwaznejsze, ze w tej chwili mu nie zalezy.

Gość gość
A Ty masz ile?

Gość gość
Poprostu uważam że nie zasłużyłam na takie traktowanie, kazdy ma prawo wiedzieć dlaczego druga osoba odchodzi, tym bardzie nagle, kiedy dzisiaj jest wszystko w jak najlepszym porządku, a jutro nagle zapada sie pod ziemie. Wybaczcie ale dla mnie takie zachowanie u osoby dorosłej po przejściach jest naprawdę nie zrozumiałe.

Gość gość
No to widac stary kawaler ktory nie potrafi sie odnalezc w zwiazku.