Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

premium appetite opinie

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie opinie na temat tego urządzenia???

Gość gość
Ja korzystam, od maja zeszłego roku, sprawdza się w domu i na działce. Jedno urządzenie, które zastępuje mi całą kuchnię :) Odpada zmywanie i zyskuję sporo czasu :) Pozdrawiam Ala

Gość gość
Dużo czytałam o premium i o oszczędnościach jakie można uzyskać ale ja uważam, że największą zaleta tego urządzenia jest bardzo zdrowe jedzenie.

Gość gość
Premium Appetite to zupełnie inne gotowanie. Bardzo szybko przyrządzamy dowolną potrawę. Np : mięso czerwone w postaci karkówki przygotujesz w ciągu nawet 1 minuty. To samo z mięsem białym - piersi z kurczaka, udka, itp Całego kuraka można też zrobić ale do tego służy załączona w zestawie brytfanna o pojemności 4,7 litra. Na całego kurczaka ew dużą porcję mięsa (szynka, karkówka,) schodzi ok 20 min. Pamiętać jedynie trzeba o tym by przed włożeniem do brytfanny zamknąć pory w mięsie "wkładając" je między płyty. Po tym zabiegu do środka i po 20 minutach jest gotowe. Zaletą tego jest to ze mięso z tego urządzonka nie jest suche - tak jak to często jest w przypadku np faszerowanego indyka czy karczku pieczonego w piekarniku i odgrzewanego na drugi dzień. Mięso po 2 i 3 razie nadal jest soczyste bo nic z niego nie ucieka w tzw. powietrze. Pomijam fakt tego iż w piekarniku który ciągnie 3 razy więcej energii czas oczekiwania jest trzy a nawet czterokrotnie dłuższy. Wiadomo że nikt co dziennie nie będzie piekł dużych porcji mięsa ale z mojego doświadczenia wiem iż na obiad mięsko każdy z nas lubi zjeść. A w przypadku rodziny 2+2 upieczenie mięsa (dowolnego) po uprzednim przygotowaniu (przygotować jak zawsze trzeba ;() trwa ok 2 do 3 minut. Po tym tylko przetrzeć ręcznikiem papierowym i z głowy. Odchodzi kasa na środki czystości i energię plus woda.

Gość gość
Mój pierwszy chleb w karierze :) Podam przepis na premium apetita bo warto jeść zdrowo a to bardzo zdrowy wyrób. SKŁADNIKI: • 500 g mąki żytniej • 500 g maki pszennej razowej • 1 szklanka otrąb pszennych • 1 łyżka soli • 3 opakowania drożdży instant lub 100 g świeżych • 1 łyżka cukru • po łyżce: ziaren słonecznika, posiekanych orzechów laskowych, ziół prowansalskich i majeranku • 1 łyżka masła do brytfanny • 1 łyżka mąki do posypania Pieczemy w brytfannie TEMPERATURA: ok. 200°C CZAS: ok. 30 minut PRZYGOTOWANIE: Naszykować litr ciepłej wody. Świeże drożdże rozczynić z cukrem oraz połową szklanki wody. Odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. W przypadku drożdży instant czynność ta nie jest wymagana. Wszystkie mąki wymieszać z pozostałymi składnikami, dodać rozczyn, dokładnie wyrobić ciasto. Przełożyć je do wysmarowanej masłem brytfanny, posypać mąką i ponownie odstawić do wyrośnięcia. Rozgrzać premiuma do 200◦C . Piec ok. 30 minut w temperaturze 200◦C.

Gość gość
Mąż był obrażony bo się uparłam na p-a ale zdanie zmienił jak mu zaserwowałam żeberka w kapuście, golonko, szaszłyki albo czipsy serowe idealne do piwka :)

Gość gość
Wrzucajcie poproszę jakieś swoje przepisy

Gość gość
Obiad dla 4 osób w 10 minut. ZIEMNIAKI SMAŻONE „BRAT KARTOFLE” SKŁADNIKI: • ziemniaki • margaryna lub olej • sól • przyprawa do ziemniaków • olej do posmarowania płyt grzewczych SPRZĘT: bezpośrednio na płycie grzewczej TEMPERATURA: 200°C CZAS: ok. 5 minut PRZYGOTOWANIE: Ziemniaki obrać, pokroić w grube plastry i odsączyć. Rozgrzać urządzenie do 200◦C. Płyty grzewcze posmarować olejem. Dodać ziemniaki z przyprawami. Smażyć ok. 5 minut. Do tego: JAJKA SADZONE NA BOCZKU SKŁADNIKI: • paski boczku (bekon) • jajka • olej do posmarowania płyt grzewczych SPRZĘT: bezpośrednio na płytach grzewczych; podkładka prętowa TEMPERATURA: 200°C CZAS: ok. 2 min. PRZYGOTOWANIE: Rozgrzać urządzenie do 200◦C. Płyty grzewcze posmarować olejem. Paseczki boczku lub bekonu smażyć około 1 minuty. Założyć podkładkę prętową, dodać jajka i smażyć około 2 minut. I do tego maślanka.

Gość gość
Kotleciki drobiowe Składniki: 2 filety z kurczaka 2 żółtka 2 ubite białka 1 łyżka mąki pszennej 1 papryczka chilli 5 łyżek oleju do smażenia 1 cebula (czerwona) 1 łyżka mąki ziemniaczanej pieprz, sól Przygotowanie: Myjemy mięso i oczyszczamy z chrząstek. Jednocześnie obieramy cebulę i razem z mięsem kroimy w drobną kostkę. Siekamy również chili (uwaga na pestki, pozbywamy się ich). Do mięsa i dodatków dodajemy sól i pieprz oraz oddzielone żółtko. Mieszamy dodatki, do których po chwili dodajemy mąkę. Ubijamy białka na sztywno i dodajemy do masy mięsnej (z pianą z białek obchodzimy się delikatnie). Na patelni rozgrzewamy olej. Formujemy kotleciki drobiowe. Smażymy , aż kotleciki się zarumienią.

Gość gość
Polecam placki ziemniaczane, bez tłuszczu - palce lizać

Gość gość
Do dobrego łatwo sie przyzwyczaić :) bez premium było by teraz ciężko

Gość gość
Zapiekane pieczywo czosnkowe SKŁADNIKI: Chleb Czosnek Olej Sprzęt: bezpośrednio na płycie grzewczej Temperatura: 200°C Czas: ok. 2 min. Przygotowanie: Płytę grzewczą posmarować olejem, ułożyć na niej kromki chleba i zamknąć pokrywę. Gotowe grzanki natrzeć czosnkiem. Można również przyrządzać grzanki z chleba wcześniej posmarowanego masłem czosnkowym.

Gość gość
moja specjalność: LECZO SKŁADNIKI: • ½ kg kiełbasy podwawelskiej lub ½ kg cienkich parówek • 300 g boczku wędzonego • 300 g cukinii • 1 kg papryki: czerwona, żółta, zielona • 3 średnie cebule • 3 łyżki koncentratu pomidorowego • przyprawy do smaku: przyprawa do leczo, słodka papryka, ostra papryka, mała ostra papryczka chili drobno posiekana • 1½ szklanki soku pomidorowego • 1 puszka pomidorów bez skóry • olej SPRZĘT: brytfanna TEMPERATURA: 200°C CZAS: ok. 25 minut PRZYGOTOWANIE: Kiełbasę i boczek wędzony pokroić w kostkę umieścić w brytfannie. Rozgrzać premium do 250◦C . Umieścić brytfannę na rozgrzanej płycie. Smażyć około 10 min. Dodać pokrojoną cebulę, cukinię i paprykę. Dodać przyprawy, smażyć całość jeszcze 5-7 min. a następnie dodać pokrojone pomidory, koncentrat pomidorowy oraz sok i całość zagotować, ok. 5 min.

Gość gość
SCHAB ZE ŚLIWKĄ SKŁADNIKI: • 1 kg schabu bez kości • 250 g śliwek suszonych Marynata: • przyprawy do smaku: sól, pieprz, papryka słodka, vegeta • olej SPRZĘT: brytfanna TEMPERATURA: 200°C - 125°C CZAS: ok. 20 minut PRZYGOTOWANIE: Schab umyć, osuszyć i nakłuć przez środek długim, ostrym nożem. Do otworu włożyć śliwki na całej długości mięsa. Wszystkie składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią mięso i wstawić do lodówki na kilka godzin. Rozgrzać premium z brytfanną do 200°C, brytfannę nasmarować olejem. Obsmażyć mięso z każdej strony, zmniejszyć temperaturę do 125°C. Podlać wodą i dusić ok. 20 minut.

Gość gość
No to jeszcze jeden:) MACA SKŁADNIKI: • 300 g maki • 1 jajko • 1 szklanka zimnej wody • olej do posmarowania płyt grzewczych SPRZĘT: bezpośrednio na płytach grzewczych TEMPERATURA: 200°C CZAS: ok. 1 min. PRZYGOTOWANIE: Z mąki, jajka i prawie pełnej szklanki wody zagnieść sprężyste ciasto. Dość cienko rozwałkować, dużą filiżanką wycinać placki. Rozgrzać urządzenie do 200◦C. Płyty grzewcze posmarować olejem. Piec około minuty, aż maca uzyska lekko złotawe cętki.

Gość gość
ZUPA OSTRA!!! :) SKŁADNIKI: • 1 puszka pomidorów bez skórki • 3 duże cebule • 1 kg papryki (czerwona, zielona, żółta) • 150 g wędzonego boczku • 150 g mielonego wołowego mięsa • 1 puszka czerwonej fasoli • ½ litra bulionu wołowego • 4 ząbki czosnku • 3 papryczki chili • 2 łyżki słodkiej papryki • ½ szklanki czerwonego wytrawnego wina • przyprawy do smaku: pieprz, sól SPRZĘT: brytfanna TEMPERATURA: 250°C, 200°C CZAS: ok. 20 minut PRZYGOTOWANIE: Z mielonego mięsa uformować malutkie klopsiki. Boczek pokroić w kostkę. Rozgrzać urządzenie wraz z brytfanną do 250◦C. Wrzucić boczek piec około 2 minut, tak by wytopić tłuszcz. Klopsiki dodać do boczku i lekko obsmażyć. Zmniejszyć temperaturę do 200°C. Wrzucić pokrojoną cebulę i zmiażdżony czosnek oraz pokrojone w paski papryki, dodać paprykę w proszku zalać winem, dokładnie wymieszać. Gotować 4 minuty. Zalać bulionem i dodać rozgniecione pomidory. Gotować 5 min. Dodać odsączoną fasolę i drobno posiekane papryczki chili. Przyprawić. Gotować w Premium ok 7 minut.

Gość gość
Zapiekanka grecka Składniki: ugotowany makaron typu rurki 1 kg mięso mielone wieprzowo-wołowe 0,5 kg jaja całe 4 szt. przyprawy do smaku natka pietruszki świeża 1/2 pęczka koperek 1/2 pęczka Wykonanie Brytfannę posmarować olejem, ugotować makaron, wymieszać z dwoma całymi jajami. Mięso mielone wymieszać z pozostałymi dwoma jajami i doprawić do smaku. Koperek i pietruszkę posiekać, wsypać do makaronu, po czym wymieszać. Połączyć mięso mielone z makaronem warstwami, przełożyć do brytfanny, zapiekać w temp. 180 C. Czas 20-25 min. PYCHA :)

Gość gość
premium appetite opinie czy przepisy???

Gość zadowolona Ania
Nie widzę nic złego w przepisach :) jak ktoś wrzuca to chyba zadowolony :) Zadowolona Ania :)

Gość ALAZAMOŚĆ
Witam, mam do sprzedania premium-appetite, sama posiadam jedno i nie zamienię na nic innego :) zaqinteresowanych proszę o kontakt 507987611

Gość gość
Ja byłam na prezentacji naczyń Philipiaka. Teoretycznie można cały obiad przygotować za pomocą jednego zestawu, ale trochę to skomplikowane - trzeba się trzymać odpowiedniej kolejności czynności - bardzo to zobowiązujące. Dużo marketingu, nie zdecydowałam się. Mam mieszane uczucia, nie wiem jak wy.... Ktoś korzysta z tego typu garnków?

Gość gość
Gulasz z dzika z białą kiełbasą i jajkiem Składniki: Mięso z dzika – 1 kg Koncentrat pomidorowy – 1 łyżeczka Naturalna przyprawa do mięs Knorr – 3 łyżeczki Czerwone wino – 150 ml Biała kiełbasa – 3 szt Liść Laurowy – 3 szt Bulion grzybowy Knorr – 1 szt Ziele angielskie – 3 szt Jajka – 4 szt Oliwa – 40 ml Grzyby suszone – 5 szt Mąka – 2 łyżki Cebula biała – 2 szt Pieprz czarny – 1 szczypta Marchew – 2 szt Świeży rozmaryn- kilka gałązek do dekoracji Przepis - wykonanie 1. Mięso umyj i pokrój w grubą kostkę (3x3 cm). Przełóż do miski i wymieszaj dokładnie z marynatą Knorr i łyżką oliwy. Jajka ugotuj na twardo i obierz. 2. Suszone grzyby namocz w szklance gorącej wody. Następnie pokrój w cienkie paski – wodę z moczenia pozostaw. Cebulę pokrój w grubą kostkę, marchew w półplastry. 3. W brytfannie rozgrzej trochę oliwy, obsmaż mięso, cebulę oraz marchew wraz koncentratem pomidorowym. Dodaj liśc i ziele. Następnie oprósz mąką, wymieszaj i zalej winem – odparuj. 4. Po tej czynności dolej litr wody, dodaj wywar z moczenia grzybów, grzyby i zagotuj. Następnie wkrusz kostkę Rosół grzybowy Knorr. 5. Dodaj pokrojoną w krążki i kiełbasę, zmniejsz temperaturę i duś ok. 30 min – do momentu aż mięso będzie miękkie. 6. Jajka pokrój w grubą kostkę i dodaj do gulaszu przed samym podaniem. Podawaj z kaszą, udekoruj rozmarynem

Gość gość
Na święta mi wyszło super :) Pieczeń wielkanocna z grzybami i wędzoną śliwką Składniki: Mięso mielone wieprzowe – 500 g Wędzone śliwki – 150 g Mięso mielone wołowe – 500 g Jajka – 2 szt Sos borowikowy Knorr – 1 opakowanie Majeranek Suszone grzyby – 20 g Masło – 1 łyżka Woda – 300 ml Przepis - wykonanie 1. Grzyby namocz w wodzie na ok. 20 minut. Po tym czasie odcedź je, wlej czystą wodę (300 ml) do brytfanny, dodaj suszone grzyby i zagotuj. 2. Zagotowane grzyby odcedź, posiekaj i wrzuć z powrotem do grzybowego bulionu. 3. Dodaj teraz zawartość opakowania Sos borowikowy Knorr oraz majeranek. 4. Połącz oba rodzaje mięsa mielonego z jajkami, wyrób masę. 5. Śliwki pokrój w cienkie paski i dodaj do mięsa wraz z grzybowym sosem. 6. Brytfannę wysmaruj masłem i wysyp bułką tartą. Nałóż równo masę mięsną, posyp majerankiem i bułka tartą. Piecz w 180 stopniach przez 25 minut. Pieczeń podawaj pokrojoną w plastry np. z młodymi ziemniakami.

Gość gość
Pieczona biała kiełbasa wieprzowa z nowalijkami w sosie chrzanowo-śmietanowym Składniki: 1,5 kg białej surowej kiełbasy 5 szalotek 2 pory 3 małe marchewki 2 pietruszki 3 ząbki czosnku 3 łyżki masła Skórka z 1 cytryny Papryczka pepperoni średniej wielkości Świeże zioła: majeranek, lubczyk Chrzan: 1,5 kg świeżego chrzanu 4 szklanki wody 2 szklanki cukru Ocet winny biały ( prawie cała szklanka – można zastąpić sokiem z cytryny) Sos: 100 ml białego wina 600 ml śmietany 36% Kilka łyżek chrzanu Przepis - wykonanie 1. W mikserze z ostrymi nożykami umieść korzenie chrzanu i zacznij miksować dodając powoli i pozostałe składniki – ocet, aby chrzan nie ściemniał, wodę i dopraw cukrem. 2. Gotowy chrzan odstaw do lodówki. 3. Szalotkę, pora, marchew, pietruszkę, papryczkę i czosnek posiekaj jak lubisz i przesmaż na rozgrzanym premium, aż warzywa lekko się zarumienią. Dodaj świeży majeranek i lubczyk. 4. W brytfance ułóż kiełbasę i warzywa. Przygotuj sos. Chrzan połącz ze śmietaną i białym winem. 5. Kiełbasę, warzywa zalej sosem. Piecz ok. 10-15 min w 200 stopniach.

Gość gość
Wieprzowe zrazy z jajem przepiórczym Składniki: Karkówka – 1 kg Suszone podgrzybki – 5 szt. Naturalna Przyprawa do mięs Knorr – 3 ml Sól – szczypta Jaja przepiórcze – 8 szt. Pieprz – szczypta Jajko kurze – 1 szt. Oliwa – 20 ml Mięso mielone z indyka- 300 g Mąka – 30 g Kremowa zupa borowikowa Knorr – 1 opakowanie Natka pietruszki posiekana – 1 łyżeczka Przepis - wykonanie 1. Karkówkę umyj, pokrój na 8 jednakowej grubości plastrów. Następnie rozbij cienko i każdy płat posyp Marynatą Knorr. 2. Jajka przepiórcze ugotuj na twardo i obierz. Mięso mielone wymieszaj z surowym kurzym jajkiem, dodaj sól i pieprz do smaku i posiekana natkę. Grzyby suszone namocz w szklance gorącej wody. 3. Na każdy z plastrów mięsa nałóż masę z mięsa indyczego, rozsmaruj a na środku połóż 1 przepiórcze jajo i zwijaj zrazy. Zepnij wykałaczką, oprósz mąką i obsmaż w rozgrzanym premium. Odstaw. 4. Namoczone grzyby pokrój w cienkie paski, wodę z moczenia pozostaw. Zawartość opakowania Zupa borowikowa Knorr wymieszaj w 0,8 l zimnej wody, dodaj pokrojone grzyby oraz wodę z ich moczenia i zagotuj. 5. Do brytfanny z gotującą się zupą włóż obsmażone zrazy i zmniejsz ogień. Duś w niskiej temperaturze ok. 30 min. Podawaj z powstałym podczas duszenia sosem grzybowym.

Gość gość
Schab w sosie piwnym po bawarsku Składniki: schab karkowy – 1 kg, piwo jasne – 0,5 litra, marchew – 1 szt, ocet winny – 1 łyżka, pietruszka – 1 szt, sól, seler korzeniowy – 1 szt, pieprz, przecier pomidorowy – 2 łyżki. Przepis - wykonanie 1. Przygotowane mięso dokładnie umyj, natrzyj pieprzem, solą. 2. Do brytfanny wlej piwo, włóż mięso wraz z drobno pokrojonymi warzywami oraz przecierem pomidorowym. Gotuj ok. 40 minut w temperaturze 150 stopni ( pozycja 2). 3. Ugotowane mięso wyłóż na talerz a wywar przecedź przez sito. 4. Dodaj do niego mąkę ziemniaczaną rozmieszaną z zimną wodą. Gotuj sos ciągle mieszając aż do zgęstnienia. 5. Dodaj łyżkę octu winnego oraz do smaku pieprzem i solą. Mięso pokrój w plastry i dodaj do sosu. Zagotuj jeszcze raz aby uzyskało znakomity smak.

Gość gość
Pfefferpotthast ostry gulasz po westfalsku Składniki: chuda wołowina – 750 gram, mąka – 2 łyżki, cebula – 750 gram, pietruszka – 0,5 pęczka, ogórki konserwowe – 4 sztuki, cukier – 0,5 łyżeczki, bulion wołowy – 2 szklanki, sok z cytryny – 2 łyżki, goździki – 3 sztuki, sól i pieprz do smaku, liść laurowy – 2 sztuki, smalec – 30 gram, pieprz – 5 ziaren. Przepis - wykonanie 1. Mięso umyj dokładnie pod bieżącą wodą, osusz czystą ściereczką i pokrój w gruba kostkę. 2. Cebule obierz, również pokrój w kostkę, tyle, że drobną. Podsmaż w brytfannie razem z mięsem na rozgrzanym smalcu, podlej bulionem. 3. Ogórki konserwowe pokrój w cienkie paski i dodaj do gulaszu razem z liściem laurowym, goździkami i pieprzem. 4. Duś w premium w temperaturze 150 stopni (pozycja 2) przez ok. 40 min (aż mięso będzie miękkie). 5. Dopraw do smaku cukrem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. 6. Ostry westfalski gulasz podawaj z ziemniakami z posiekana natką pietruszki.

Gość gość
zapiekanka z makaronem Składniki: makaron – 250 gram, szynka gotowana – 200 gram, słodka śmietana – 0,5 litra, ser żółty – 150 gram, sól i pieprz do smaku, groszek z marchewką – 1 opakowanie, masło – 0,5 szt, papryka – 1 szt. Przepis - wykonanie 1. Makaron ugotuj w dobrze osolonej wodzie, tak aby nie był zbyt miękki. Odcedź,przelej zimną wodą, ostudź. 2. Pokrój na drobne kawałki szynkę, ser żółty i paprykę. Wymieszaj z marchewką i groszkiem i połącz wszystkie składniki z makaronem. 3. Przygotuj brytfannę, wysmaruj ją masłem, przełóż do niej zapiekankę i zalej śmietaną. Można wymieszać śmietanę z jednym jajkiem,zapiekanka będzie lepsza. Dopraw zalewę do smaku solą i pieprzem. 4. Premium rozgrzej do 200 stopni ( pozycja 3 ) i zapiekaj zapiekankę przez 20-30 minut.

Gość gość
Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adres paula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adres paula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D

Gość gość
Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adres paula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adres paula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D