Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraspodniara

Moja kolezanka mowi ze nie wypada

Polecane posty

Gość Staraspodniara

chodzic w bialych obcislych spodniach bo jestem za stara, bo mam 59 lat. Co wy na to.

Gość Staraspodniara
Kolezanka mowi biale owszem ale nie obcisle, bo jestem za stara.

Gość gość
Każdy nosi to, na co ma ochotę.

Gość gość
Koleżanka ma rację. Dopasowane ubrania w jasnych klorach należy odstawić ok 40-45 roku życia najpóźniej. W tym wieku jasne lniane spodnie będą idealne na lato i nie będzie to wyglądało niewłaściwie.

Gość gość
jeśli masz figurę do obcisłych rzeczy to dlaczego nie? No chyba, że masz kilkadziesiąt kg nadwagi to sobie odpuść.

Gość gość
Jesli jestes zgrabna to nie ma znaczenia ani kolor ani ile masz lat.Co maja kokory do wieku? Bzdura totalna!

Gość gość
Deine Kollegin ist in Irrtum. Gerade eine Frau mit 59 Jahren hat das Recht noch sexy auzusehen durch tragen knallenge Hosen.

Gość gość
16:12,Nastepna,madra ekspertka od mody sie znalazla.Jak kobieta jest zgrabna,to niech jak najbardziej odejmuje sobie lata jasnymi kolorami.Co za pruderia,wypada- nie wypada ;)

Gość gość
białe spodnie na upał jak najbardziej, ale w marcu to trochę śmieszne jest. Mowa o polskim klimacie. Na południu Europy jak najbardziej.

Gość gość
ja zauwazylam, gdy mam ubrane biale obcisle spodnie to guzo facetow sie za mna oglada.

Gość Staraspodniara
Powyzej ma byc duzo nie guzo.

Gość gość
To nie pruderia tylko trzeba mieć lustro w domu i korzystać z niego. To ze nam się wydaje "że mamy figurę" nie ,musi oznaczać, że tak jest. Jeśli ktoś zwraca nam uwagę trzeba krytycznej może na siebie spojrzeć. Lat nie należy sobie ujmować, a zaakceptować to ile się ich ma i ubierać stosownie do metryki. Bo inaczej można wyglądać śmiesznie. No chyba, że chodzi o to żeby mówiono "z tyłu liceum z przodu muzeum" :-P

Gość gość
mozesz nosic co chcesz ale kolezanka ma racje trzeba sie ubierac do figury i rowniez wieku. Białe spodnie biale kozaczki to bezguscie brak klasy a chyba zadna kobieta nie chce wygladac jak wiesniara

Gość gość
do m czyli 38 dobrze wygladaja, jesli masz wiekszy roz to sobie odpusc,m bo bez wzg na wiek bialy kolor b pogrubia

Gość gość
Dziekuje wam wszystkim za dobre rady. W przysla sobote przejde sie deptakiem przez miasto. Ubiore biale obcisle spodnie i jestem pewna jak faceci beda pozerac mnie wzrokiem.

Gość gość
Tylko pytanie czy będą patrzeć z podziwem czy będą zniesmaczeni? Ale tego się już nie dowiemy bo ewidentnie ten post miał utwierdzić pytającą w jej przekonaniu, że białe spodnie są dla niej idealne.

Gość Staraspodniara
Jezeli ktos patrzy tzn. ze sie podoba. Jezeli sie nie podoba to sie odwracaja.

Gość gość
Obcisłych spodni w ogóle nie wypada nosić szanującej się osobie. Chyba, że leginsy do tuniki.

Gość gość
czasem patrzą i sie smieją i to nie znaczy ze im sie podoba

Gość gość
Wisi mi co sobie kto myśli na mój temat tra la la.

Gość Staraspodniara
16.56 to podszyw. Ja tak nie mysle.

Gość gość
Biale spodnie nie kazdemu pasuja i nie ma to nic wspolnego z wiekiem. Jesli ktos jest bardzo szczuply (powtarzam bardzo szczuply) to moze nosic takie spodnie nawet po 60sce. Ale do tego trzeba byc wysokim i miec dlugie nogi. No i klase i umiar! Czyli jesli kobieta po 50 decyduje sie na obcisle spodnie to powinna do nich wybierac luzniejsze bluzki, albo jakas marynarke.

Gość Staraspodniara
Jak chodze w spodniach to ubieram bluzki ktore nie zakrywaja pupy, bo to bardzo wazne, na nia gapi sie najwiecej facetow.

Gość gość
czy ty masz chcice?? ja wole wygladac łądnie i stylowo niz tandetnie a zeby ogladali sie na mnie faceci. Widac ze jakas niewyzyta jestes.

Gość Staraspodniara
Tak mam chcice, ale mam mlodego kochanka 24 lata ktory odwiedza mnie 1-2 razy w tygodniu. Bardzo go podnieca gdy widzi mnie w bialych obcislych spodniach.

Gość gość
Autorko o 16;56 wyraziłam swoje zdanie, wiem że ty inaczej podchodzisz,gdyż liczysz się ze zdaniem koleżanki.

Gość gość
Autorko fajnie się bawisz?

Gość gość
to wiesz co stara pudernico??? jak chcesz by sie za toba oglądali CHODZ BEZ SPODNI wtedy na bank sie beda oglądac na twoje wielkie doopsko

Gość Starasopniara
Zazdrocza mi mlodego kochanka 24 lata, bo moj syn ma 39 lat.

Gość Staraspodniara
Kobiety, a czy za wami tez ogladaja sie faceci gdy chodzicie w obcislych spodniach?