Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraspodniara

Moja kolezanka mowi ze nie wypada

Polecane posty

Gość Domi2709
Staraspodniara: jeśli dobrze w nich Pani wygląda i dobrze się w nich czuje to nie widzę powodu, dla którego miałaby Pani zacząć chodzić w czymś zupełnie innym TYLKO ze wzgledu na wiek ;) w tych czasach nie patrzy się aż tak na wiek w dokumencie - ważne na ile się ktoś czuje... patrząc od drugiej strony - są dziewczyny 20-paroletnie które ubierają się staro - dlaczego IM się tego nie zabrania i nie każe ubierać odpowiednio do wieku? :D Pozdrawiam

Gość Staraspodniara
Gdy moj kochanek przychodzi w sobote na seks, to jestem na gorze gola a na dole tylko stringi i biale obcisle spodnie. Gdy mnie taka widzi to jest on w 7 niebie. Bierze mnie na reke i zanosi na tapczan gdzie sie namietnie kochamy.

Gość Mlodyspodniarek
Pytanie do Starejspodniary, mozy bys potrzebowala jeszcze drugiego kochanka bo strasznie mnie krecisz.

Gość gość
TA baba z tymi spodniami boalymi kreci sie na kafe od lat, obsesja widze sie poglebia, lyknij swoje lekarstwa :D

Gość Staraspodniara
Hallo Mlodyspodniarek, no niestety mnie wystarczy ten kochanek ktorego mam. On jest wspanialy mam zawsze kilka orgazmow i nie zamienie go na nikogo. Postaraj sie w poblizu twojej miejscowosci znalesc dojrzla kobiete ktora Ci dogodzi a jest ich tysiace.

Gość antykoletankowiec
Twoja kolezanka jest glupia. Jezeli masz seksowny tyleczek to biale obcisle spodnie w sam raz. Szkoda ze nie moge spojrzec na takie bostwo.

Gość Staraspodniara
hallo 09.44 a co Ty masz do tego. Ja lubie pokrecic w glowie mlodym chlopakom, pomimo ze moglambyc ich matka.

Gość staraspodniara
Czy sa kobiety ktore maja dobrego kochanka o 30 lat mlodszego. bo ja mam dobre doswiadczenie.

Gość gość
zmien kolezanke, zazdrosci ci

Gość Staraspodniara
Masz racje, wiem ze mi zazdrosci, ale nie z powodu tego ze mam zgrabna figure i chodze w bialych spodniach, ale to ze moj kochanek jest ode mnie 35 lat mlodszy i bardzo sprawny przy ktorym mam kilka orgazmow.

Gość gość
Dobra kolezanka nigdy nie zazdrosci jest zyczliwa, a Twoja to nie kolezanka to zazdrosznica.

Gość gość
Ten temat założył pusty prawik ten sam który zakłada durne tematy o 50 letnich kobietach w związkach z chłoptasiami, pewnie sobie trzepie pod Wasze odpowiedzi

Gość Staraspodniara
Ale ty glupcze, chyba sadzisz po sobie ze jestes zboczony! Pozatym widac ze nie lubisz gdy ktos jesz szczesliwy, wolisz ludzi nieszczesliwych. zazdroszcisz kazdemu ktoremu sie powodzi. W zyciu ci sie nie bedzie ukladac przy takim mysleniu.

Gość gość
!3.01 to psychopata. Czesto wyraza sie sie obrazliwie o forumowiczach. Nie zwracajcie uwagi na niego.

Gość Mlodyspodniarz
Staraspodniara a ile razy w tygodniu masz seks?

Gość staraspodniara
Raz w tygodniu (sobota) zawsze czasami w srode gdy mam ochote. Czesto oralnie 69.

Gość gość
okresu już nie dostaniesz nigdy to noś do woli tylko nie siadaj na brązowym bo pomyślą że pampersa zapomniałaś

Gość Staraspodniara
Znow jakis stukniety psychopata sie odzywa ktory zazdrosci szczescia innym.

Gość Staraspodniara
Moj kochenek w przyszlym roku konczy studia. wiem ze znajdzie sobie dziewczyne a ja sobie znow poszukam chlopaka ponizej 25 lat. Ten obecny gdy bedzie mial partnerke jest dobrze przygotowany do pozycia seksualnego ze swoja przyszla parnerka. Wielego nauczylam.

Gość gość
Staraspodniara, gratulacja. a moze potrzebujesz jeszcze jednego?

Gość Staraspodniara
Na razie nie potrzebuje nikogo. Gdy zajdzie potrzeba to ja sobie wyszukam kochanka a nie odwrotnie, bo mam kilka wymagan. Musi byc dlugodystansowiec, sprzet co najmniej 20 cm i musi lubiec moja muselke ktora mu wkladam do ust gdy on lezy na plecach.

Gość gość
Kolezaka bzdury gada. Nie sluchaj jej.

Gość Kolegamodnisz
Jak masz dlugie nogi to pasuja biale obcisle spodnie. Nie sluchaj nikogo, wazne ze podobasz sie facetom.

Gość gość
No masz dobrze.

Gość Tylkowiec
Wiek tez robi swoje, ale gdy ma okragly tyleczek to moze byc!

Gość Podnieconych
No nie bardzo w tym wieku. Podniecasz mlodych chlopakow.

Gość staraspodniara
Ja wiem ze podniecam nie tylko mlodych ale i starszych. Lepiej podniecac niz odstraszac.

Gość Staraspodniara
Faceci najczesciej patrza na moja pupe ktora jest bardzo okragla, ale mam i waska talie.