Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZenek

Smiesza mnie laski z pipidówek przyjeżdżające do dużych miast i lansujące się

Polecane posty

Gość gośćZenek

Myślą, że jak zmienią ciuchy, umalują usta na czerwono i zrobią sobie tatuaż, to wieśniactwo z nich wylezie. Niestety ta powłoczka niczego nie zmienia, w głowie im tylko znaleźć faceta, który będzie na nich robił, zero ambicji. Szybko zrobić dzieciaka, żeby facet nie odszedł i żyć na czyimś utrzymaniu - oto szczyt ich marzeń.

Gość gość
autorko, jesteś po prostu zazdrosna :D

Gość gośćZenek
Autorko? Czytać ty umiesz, czy raczej nie?

Gość gość
on jest zazdrosny, bo dziewczyny wyjechały i biedak sam został na tej pipidówie...

Gość gość
Szybko zrobić dzieciaka, żeby facet nie odszedł i żyć na czyimś utrzymaniu - oto szczyt ich marzeń. x no nie wiem :classic_cool: a bez dzieciaka sie nie da?

Gość gość
zwłaszcza ten tatuaż to jasny znak że mamy do czynienia z wieśniaczką:o

Gość gośćZenek
Od urodzenia mieszkam w dużym mieście, tu studiowałem i pracuję. Niedawno do mojej pracy przyszła jedna taka zabawna laska, która desperacko poszukuje faceta z dobrymi zarobkami. Jakiegoś tam podobno już ma, ale niby im się nie układa. Nosi do roboty szpilki i obcisłe sukienki i smaruje usta na czerwono, wdzięczy się do wszystkich facetów z kierownictwa, tatuaż też oczywiście ma. Trochę żałosne zjawisko.

Gość gość
Ty autorze masz jakas obsesje z tymi laskami, bez przerwy zakładasz durne tematy na temat lasek ze wsi, wiesniar itp. Któż ci tak wielka krzywdę uczynił. Potrzebujesz natychmiastowej pomocy. Lecz sie kimkolwiek jestes.

Gość gośćZenek
Chyba mnie z kimś mylisz, bo to mój pierwszy temat założony tutaj.

Gość gość
Zenek ma duzo racji. Mieszkam w Warszawie od urodzenia, mase tu takich właśnie lasek jak opisał. Myślą, że torebka od Michaela Korsa uczyni z nich wielkomiejskie pięknotki. Podczas gdy rodowite warszawianki sa normalne, wyluzowane, tamte dziewczyny uważają się za nie wiadomo kogo. Mam aż 2 takie w robocie i nikt z miejscowych za nimi nie przepada.

Gość gość
Z rodowitymi warszawiankami zrobiono porządek w 44

Gość gość
chyba autorem tek g ..nianego postu jest ta sama ropucha którą rażą dziewczyny wystrojone na ulicach. Sama ma paszczę jak deska sedesowa to i krytykuje.

Gość gość
ja tam nie wiem, w Warszawie nie bywam. Nawet by mnie nie wpuścili w garderobie ze szmateksu...pozdrawiam z biednego zakątka Polski

Gość gość
myślicie ze jak znacie kilka kobiet to już na pewno wszystkie są takie same, takie myślenie o wszystkich osobach które wyjeżdżają do dużych miast jest po prostu żałosne jeśli ktoś znając jedną czy dwie osoby takie jak w temacie uważa wszystkich "przyjezdnych" za takich czy owakich jest ograniczony , ludzie są różni , niektórzy może po prostu widzą w większym mieście możliwość rozwoju? zastanówcie się , gdyby wszyscy byli tacy sami to na tym świecie byłoby nudno

Gość gość
"chyba autorem tek g ..nianego postu jest ta sama ropucha którą rażą dziewczyny wystrojone na ulicach. Sama ma paszczę jak deska sedesowa to i krytykuje. " X Jaka kultura. Od razu widać, ze jesteś z pipidówki i masz na tym punkcie spoooore kompleksy, hehe

Gość gośćZenek
Czytajcie proszę ze zrozumieniem. Nie piszę o WSZYSTKICH przyjezdnych, ale konkretnym, denerwującym typie lasek. Dziewczyny tego typu traktują inne osoby z małych miejscowości z wyższością, bo one same uważają się za bardzo wielkomiejskie, no cóż...

Gość gość
chyba raczej ważne jest jakim jest się człowiek i co sobą reprezentujesz, kultura wypowiedzi Zenka świadczy, iż jest zacnym kawalerem

Gość gość
No cóż, jest w tym temacie sporo z prawdy, też znam pewną wywłoke ze wsi, której się wydaje ze jest z******ta, niestety szkoda że jej się tylko wydaje........

Gość gość
gośćZenek dziś Autorko? Czytać ty umiesz, czy raczej nie? x ja czytać umiem :) ale czy ty masz tak mało odwagi by się uczciwie podpisać?

Gość gość
a może ta babka oglądała za dużo "seksu w wielkim mieście" i teraz myśli ze jest taka z******ta jak kobitka z serialu

Gość gość
Wiejskie wywłoki daja za remizą:-)

Gość gość
" gość dziś ja tam nie wiem, w Warszawie nie bywam. Nawet by mnie nie wpuścili w garderobie ze szmateksu...pozdrawiam z biednego zakątka Polski " To identycznie,jak ja:)🌼

Gość gośćZenek
"ja czytać umiem usmiech.gif ale czy ty masz tak mało odwagi by się uczciwie podpisać? " X Ja się podpisałem - Zenek jestem. A Ty tylko "gość". Przyganiał kocioł garnkowi. X Dziewczyny, ale ja nie piszę z pogardą o nikim biednym i w skromnym stroju, ale o osobach, które się wywyższają, bo właśnie założyły jakąś tam firmową kieckę i uszminkowały się jak na odpust. Sam jestem normalny chłopak, nie traktuję ludzi inaczej dzieląc wg. miejsca pochodzenia czy stroju.

Gość gośćZenek
Wg bez kropki oczywiście, ale byka walnąłem, sorry :)

Gość gość
No nie, Lafiryndy ostatnie

Gość gość
Co lafiryndy????? o co ci chodzi?

Gość malinowa77
no właśnie Zenek nie ubliża wszystkim ze wsi czy biednym itp. tylko wyraża swoje zdanie o kobietach, które tak się zachowują jak jest to opisane wyżej, żałosne to jest niestety.... aby mieć tylko bogatego męża i tyle zero własnej inwencji twórczej we własnym życiu

Gość gośćZenek
Co do tych lafirynd, to coś w tym jest, że pchają się w ręce wszystkim facetom dookoła z nadzieją na przylgnięcie do śmietanki. Wyżej wspomniana koleżanka prawie sobie nogi łamie w swoich wysokich bucikach gdy się wygina przed jednym z dyrektorów. Nadmienię, że zaręczonym, o czym wie cała firma.

Gość gość
Ja tam nie zaobserwowalam takiego zjawiska, moze to kwestia tego w jakim kto sie srodowisku obraca.

Gość gość
Faceci to szybko zaobserwuja