Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZenek

Smiesza mnie laski z pipidówek przyjeżdżające do dużych miast i lansujące się

Polecane posty

Gość gość z krakowa
Zyj i dac zyc innym.

Gość gość
Moze byly karlowate. Bo jak laska jest kaczka to faceci mysla ze dobra do obciagania.A jak wystrojona to wiadomo ze leci na kase.

Gość gośćZenek
Ja piszę o pewnym schemacie zachowań, a nie o ludziach, którzy są z małych miejscowości i mieszkają w dużych miastach. Co więcej, kilka moich znajomych też pochodzi z małego miasta. Nigdy nie ubierały się wyzywająco i nie robiły z siebie panien "Ą Ę" chociaż naprawdę dużo osiągnęły. Osoby, które mnie drażnią i które krytykuję, to takie uważające się za lepsze i poniżające innych. A przy tym pozbawione zasad moralnych.

Gość gość z krakowa
Ostoja moralnosci. ..a czemu tak bardzo skupiasz sie na innych, skup sie na swojej moralnosci.swoja droga w pierwszym poscie rzucasz oszczerstwa na dziewczyne na podstawie tego ze nosi szpilki, sukienki i uzywa szminki. Na tej podstawie Ty juz wiesz co ona mysli i jaki jest jej cel.mamusia byla apodyktyczna? :-) I wciaz slyszysz ten stukot obcasow?;-)

Gość gość
gosc z krakowa to jest forum. tu sie pisze i dyskutuje. zenek ciekawie pisze. laske latwo poznac ze z pipidowy po szmatach i sponsorze. tyle w temacie.

Gość gość
gosc z krakowa i nie rzucaj oszczersw na zenka ze mu sie pustaki nie podobaja. ty masz sponsora ze sie tak rzucasz

Gość Agnieszka z wlkp
gośćZenek dziś "ja czytać umiem usmiech.gif ale czy ty masz tak mało odwagi by się uczciwie podpisać? " X Ja się podpisałem - Zenek jestem. A Ty tylko "gość". Przyganiał kocioł garnkowi. X Dziewczyny, ale ja nie piszę z pogardą o nikim biednym i w skromnym stroju, ale o osobach, które się wywyższają, bo właśnie założyły jakąś tam firmową kieckę i uszminkowały się jak na odpust. Sam jestem normalny chłopak, nie traktuję ludzi inaczej dzieląc wg. miejsca pochodzenia czy stroju. x rozumiem cię, co ciekawsze panny do miasta, a tu u ciebie na wsi, nie ma komu robić :D

Gość gośćZenek
Obracanie kota ogonem na mnie nie działa. Nie będę po tysiąckroć tłumaczył, o co mi chodzi. Nic nie poradzę. że osoby o mniejszym intelekcie nie pojęły. Widocznie jednak coś w mojej opinii bardzo kogoś ubodło, jak widzę :)

Gość gość
Zenek nie martw sie.Obciaganie brzydkiemu sponsorowi to tez ciezka praca. A ile sie trzeba nagadac zeby uwierzyl ze to tru laf :)

Gość gość
A czemu nie odpowiedziales na pytania goscia z krakowa?

Gość gość
Bo gosc mial racje a ty jestes karaluchem oceniajacym po wygladzie i w dodatku masz problemy z kobietami.

Gość gość
którąś prawda zabolała i będzie teraz szczekała na autora do upadłego :D

Gość gość
Pewnie wywłoka sie wściekła

Gość gość
Koleś wyraznie napisl, że ocenia po zachowaniu. Ale jakaś panienka, któą ubodło, będzie go teraz wyzywać od karaluchów. Widocznie rzeczowych argumentów zabrakło. W pracy (o ile ją masz) też wyzywasz szefa od karaluchów, jak się z nim nie zgadasz?

Gość ula289
Przecież to jasne jak słońce, że temat założyła zazdrosna laska :D Żaden facet by się tak nie rozpisywał i nie oburzał na szpilki, miniówy i szminki :D A głupie baby przyklaskują autorce myśląc, że to facet ma takie super dla nich poglądy , że krytykuje odwalone laski Każdemu facetowi podobają się odwalone laski. Nie podobają się takie natomiast zaniedbanym kobietom.

Gość gość
"Każdemu facetowi podobają się odwalone laski. Nie podobają się takie natomiast zaniedbanym kobietom. " V jesteś facetem, ze wiesz co sie podoba każdemu facetowi? Autor napisał, że go śmieszy że laska robi z siebie idiotke wypinając i mizdrząc do facetów, a nie że mu przeszkadza że jest odwalona. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to wróć do szkoły. Nie o wygląd a o zachowanie tu chodzi, nie obracaj kota ogonem.

Gość gość
Wypindrzone czy nie, do stałego związku wolą raczej takie, które nie ocierały się tyłkiem o krocze połowy biura. Można nosić szpilki, mieć gustowny, wyrazisty makijaż i nie zachowywać się jak panna spod latarni. Nie o ubiór tu chodzi.

Gość gość
Zenek. jak Twoja koleżanka z pracy obciągnie kilku kolesiom z roboty żeby stać się jeszcze bardziej miastowa, a potem kopną ją w dupę, to będzie zabawnie. Korzystajcie póki możecie, takie wytatuowane lafiryndy zazwyczaj są łatwe i każdy może je mieć :)

Gość gość
Jako facet powiem ze fajny temat i komentrze. Zgadzam sie z autorem i mam te same spostrzezenia. Tzn jest grupa i to nie tylko kobiet taka co ubraniami maskuj***adz chce cos nadrobic a zachowanie jest tragiczne. Nie dotyczy to wszystkich oczywiscie. A od siebie dorzuce co mnie smieszy. Wiedziaem w miejscach gdzie pracowaldm ile ktos zarabie czasem szacunkowo po stanowisku bo nikt wiecej nie da choc ogolnie mnie to nie interesuje ale smieszy mnie jak ktos tyra zx slabe jeszcze pieniadze a koszule czy kiecke lub cokolwiek innego zaklada drozsze noz ktos na wysokim stanpwicku z x razynwyzsza pensja. Dls .nie to jest wiesniactwo szczegolnie jak idzie w żarze z lansrm lub szukaniem meza.