Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2991

czy jest tu jakiś psycholog?

Polecane posty

Gość gość2991

Witam, chciałabym prosić o wypowiedź osoby które będą miały coś konkretnego do powiedzenia w tej sprawie... Od zawsze miałam kompleksy. Moje pytanie dotyczy bulimii... od roku zauważyłam że nie kontroluje mojego odzywiania. mam napady apetytu i niestety nie czuje tej granicy, nie wiem kiedy powiedziec stop. jem póki wszystkiego nie zjem. następnie mam wyrzuty sumienia i muszę to zwrócić. ostatnio po posiłku bez prowokowania wymiotowania po prostu idę i to robię, sam organizm na mnie to wymusza. nie robie tego czesto czasami kilka razy dziennie czasami raz na dwa tygodnie. czy to juz jest bulimia? proszę o pomoc

Gość gość2991
czekam na wypowiedzi

Gość gość2991
up

Gość gość
To juz niedobrze, brzydka ma nazwe ta choroba ale rzeczywiscie wpadlas w gnoj

Gość gość2991
jest szansa że sama jakoś wróce do normalności? najwiekszy problem mam z tymi napadami apetytu. po prostu nie czuję się najedzona :/

Gość gość
Jeśli kilka razy dziennie to często.Nie jestem psychologiem,ale miałam koleżanke,która na takie coś piła alkohol i pomagało.Tylko,że potem leczyła sie na alkoholizm i bulimie.To nie chodzi o to co robisz tylko dlaczego i jak bardzo przeszkadza Ci to w życiu.Żadna porada tutaj nie zastąpi Ci wizyty u psychologa/koniecznie takiego od uzależnień/

Gość gość2991
czasami kilka razy dziennie a czasami raz na dwa tygodnie, wiec nie jest za czesto... wszystko przez to ze mam kompleksy. wiem ze ze mna jest cos nie tak, czesto mam depresyjne stany. pracuje i studiuje, robie wszystko by nie miec ani jednego dnia wolnego, żeby nie myśleć......

Gość gość
witam. po info. w necie trudno jest postawić diagnozę. polecam konsultację u psychologa, najlepiej zajmującego się zaburzeniami odżywiania.uzależnienia nie mają nic do rzeczy, to jest inna działka.