Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny ksiądz w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Siema, witam. Jest tak. Za niedługo święta, u spowiedzi nie byłam ze cztery lata czy może dłużej i teraz matka namawia mnie na spowiedz na te święta bo"następnych może nie dożyć i chce żebym w te poszla do komunii", wiem, że takie rzeczy trzeba robić tylko dla siebie ale wisi mi to. Po prostu nie chce cale święta słuchac narzekań, że jej się trafiła "córka heretyczka" i tak dalej. Dlatego szukam spoko księdza w Krakowie(choć nie ukrywam, że najlepiej by było na Krowodrzy, ale jak znacie z******tych gdzieś indziej to tez proszę napiszcie). Dzięki na odpowiedzi.

Gość gość
po co idziesz do spowiedzi jak ci wisi? idź połknij ten chlebek bez tego i już po problemie

Gość gość
Zgadzam sie z gosciem ,skoro masz to w d***e(jak wiekszosc ludzi w twoim wieku, bo zakladam ze jestes mloda) to olej to, jak niby matka sprawdzi, ze bylas u tej spowiedzi? wiekszosc ludzi to olewa, znam kolesia, ktory jest po dwoch rozwodach i normalnie przyjmuje komunie, moj ojciec u spowiedzi nie byl ze 30 lat ale tez komunie bierze. oczywiscie powinno byc tak, ze tylko po spowiedzi i zalu i takich roznych innych rzeczach mozn awziac komunie ale ty nie wygladasz na zbyt religijna wiec miej to w d***e.

Gość gość
Co prawda jestem ateistką ale wiem,że w kościele Mariackim spowiadają się często osoby, które wiele lat nie przyjmowały Komunii jak i bierzmują osoby dorosłe. Może spróbuj tam?

Gość gość
to prawda, w mariackim. Ale tez zalezy na jakiego ksiedza trafisz, i to jest wlasnie problem tej religii(zakladam, ze jestes katoliczka a przynajmniej w takiej wierze cie ochrzcili) na ksiedza debila,hipokryte i ciemnote ze sredniowiecza trafisz prosto ale fajnego ksiedza wlasnie trzeba szukac.

Gość gość
przykro sie czyta wasze komentarze, serio, tyle zostalo w tym kraju z religii? wez ten chlebek bez spowiedzi? misi mi to? miej to w d***e? co z tego, ze czyjs ojciec nie byl u spowiedzi 30 lat i bierze komunie? czyli mozna? szkoda slow na was...

Gość gość
w św. Marcinie sa spoko księża ale to protestancki kosciol, chociaz to w sumie znaczenia chyba nie ma, tym bardziej, ze masz to w d***e.

Po ch... spowiedź skoro zwisa Ci to oklapniętym kalafiorem ? Czy jak weźmiesz do buzi Jezusa :D po spowiedzi to poczujesz się lepiej ? Olej to i bierz do buzi bez spowiedzi .