Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy udziela sie tutaj jeszcze uzytkowniczka hh29?

Polecane posty

Gość gość

Pisze jeszcze w jakichś temat?

Gość gość
po tym, jak ją zdemaskowano, przemalowała się na pomarańczowo :D 🖐️

Gość gość
a kto ją zdemsakował j i jak? ktos ja rozpoznal?

Gość gość
up ja naprawdę jej szukam i nie obchodzi mnie kto i jak ją zdemaskował

Gość gość
Tak, udziela się na temacie o ciąży po poronieniu. W grudniu zaszła w ciążę, ale niestety.. Nie utrzymała..

Gość gość
znowu poroniła?

Gość gość
poronila 3 razy. To przykre co napsize ale jak widac jakas sprawiedliwosc ja dopadla za te bzdury co wypisywala:( A taka przeciez byla najlepsza, wyksztalcona i obyta:O

Gość gość
po tym co pisala dziewczynie ktorej rodzice zgineli w wypadku i jak to wysmiewala to śmiało mogę napisać, że zasłużyła sobie na to:D Dlatego tak przestała szczekać, bo za szczęśliwa nie jest. Kogo jak kogo ale tego pustaka mi nie szkoda.

Gość gość
Jak mozesz pisac takie rzeczy? Niewazne jaki ktos jest. Poronienia nie zyczylabym nawet najgorszemu wrogowi... Nie ciesz sie z cudzego nieszczescia.

Gość gość
hh29 to dziunia wredna i zarozumiala baba na kazdym kroku wyśmiewa sie z biednych i pracujących fizycznie:(

Gość gość
Ja tam życzę jej zeby poroniła jeszcze z sto razy bo dla mnie to jest jej lekcja pokory . Tylko ona jest tak zapatrzona w siebie ze nawet nieszczęśliwy wypadek w zyciu jej nic nie nauczy .

Gość gość
Dobrze, mnientez nie raz wkurzyla,bo sie wymadrzala,a nie miala racji przewaznie,ale nigdy nie napisalabym,ze zasluzyla na poronienie, na to zadna nie zasluzyla. Poza tym to nie ona ucierpiala tylko niewinny plod,wiec nie ma sie z czego cieszyc. Jestescie okropne, gorsze od hh.

Gość gość
wlasnie ze wazne jaki ktos:O to jak ona traktuje innych jak wysmiewa cudze nieszczescia i tragedia swiasdczy o tym, ze nie zasluguje w zyciu na nic co dobre. Jeszcze tylko brakuje by w biede popadala, ale tego nigdy sie nie dowiemy nawet jesli tak sie stanie.

Gość gość
ale mnie ona nie wkurzyła:D Czytałam jej wypociny i pomyślałam sobie, ze jeszcze ją za to spotka w życiu co trzeba. No cóż jak widać trochę sprawiedliwości jest na tym świecie;)

Gość gość
hehe ooo temat o dziuni :) moja ulubienica na kafe Kiedys napisała ze jak idzie do sklepu to kasjerki zazdroszcza jej ze kupuje ser żółty z orzechami eheh

Gość gość
nie z orzechami a z żurawiną:P I pisałam, ze hołota może sobie przez szybę popatrzeć jacy ludzie (w domyśle kulturalni i bycie) robią zakupy w Almie:D haha:D przez szybę:D

Gość gość
pisała* I jeszcze, że wolałaby aby na kasie w Almie nie pracowąły takie kasjerki, które jej zazdroszczą kupowania wędliny za 50zł:D ciekawe jak one tą zazdrośc okazaywały?:D

Gość gość
gość dziś masz racje z żurawina hehe

Gość gość
hh29 jestes?