Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tyle kobiet chodzi w legginsach????

Polecane posty

Gość gość
takie walenie to chyba wstydu nie maja czesto widze takie w legginsach caly cellulit sie odznacza i w za krotkich i za ciasnych bluzkach spod ktorych widac kazdy zwal tluszczu takie osoby powinny ubierac luzniejsze rzeczy

Gość gość
ja też sobie kupiłam Legginsy, jak wyglądam? myślę że ok. i jak się komuś nie podoba, PATRZEĆ NIE MUSI! to tylko i wyłącznie moja sprawa.

Gość prawictwo pospolite 137
Ja uważam , ze ten tyłek jest nawet spoko , tylko , że całoksztalt jest jednak zbyt agresywny .. To juz mogła zalozyć czarne stringi albo czarne figi do tych legginsów i by to lepiej wyglądało . http://www.bforbel.com/wp-content/uploads/2013/08/leggings.

Gość gość
spadaj onanisto

Gość gość
tak samo kiedys widzialam w lato w autobusie grubaske dupa jak szafa 3drzwiowa z ikei tluszcz az sie trzasl przy kazdym kroku a ta w obcislej bluzce ktorej ramiaczka wrzynaly sie wte tluste ramiona i spodnica ledwo zaslaniajaca dupsko cellulit na wierzchu myslalam ze rzygne nie wiem jak mozna tak wyjsc na ulice

Gość gość
Typowa patologia.

Gość gość
zero wstydu i samokrytyki

Gość gość
Jezus, co wam do tego kto w czym chodzi. Jego sprawa. Kto kaze sie wam lampcic skoro obraza to wasze poczucie estetyki. Zenada. Lepsi sie czujecie czy wrecz przeciwnie, gorsi.

Gość gość
Własnie ideą tego forum jest wyrażenie WŁASNEGO zdania na niektóre tematy. Nie rozumiem oburzenia. Jeśli komuś to nie pasuje, to tutaj nie wchodzi, nie czyta co piszą inni i nie komentuje, jasne? Przestańcie udawać, że nie wścibiacie nosa w nie swoje sprawy, jesli by tak było, to własnie to forum juz dawno by umarlo. Więc bez hipokryzji proszę.

Gość gość
Dlaczego zapytałaś: Bo sa modne Bo sa wygodne Bo z ciekawa tunika wyglądają fajnie Bo ładnie opinają ciało Bo maja takie szycie ze niektóre wyglądają jak spodnie Skoro ktoś pisze ze legginsy sa fe bo to tak jakby nie miec nic na tyłku to pieprzy jak ślepy o kolorach skoro nie nosi i nie wie jak to jest. Jeansowe spodnie bez kieszeni na pośladkach sa lepsze do krótkiej bluzki?? A czym sie różnią?? Materiałem?? Fest duzo.

Gość gość
Chyba sam/sama jestes hipokrytka gapiac sie na grube uda i udajac, ze nie masz radochy z tego, ze ty takich nie masz. Mnie gowno obchodzi kto w czym chodzi i to moje zdanie , ktore mam prawo wyrazac . Jasne?

Gość gość
Nie, nie mam radochy, czuję niesmak. I wcale nie gapie sie specjalnie na ta grube uda czy pupy. Tylko jak idę za kimś wciśnietym w coś obcisłego, z ogromnymi gabarytami to moj wzrok ze zgrozą taksuje takie widoki. Jesli taka osoba idzie tuż przede mna przez kilka metrow , w dodatku wydzierajac sie pzrez komorkę lub do dziecka w wózku no to nie ma innego wyjscia- zwracam uwagę, tak to działa :-D

Gość gość
A i gwoli ścisłości- moje uda do szczupłych nie należą :D ale nie masakruję ich widokiem wzroku przechodniow.

Gość gość
taa, ciekawe co kobiety nosiły zanim leginsy powróciły :-D zakładają je wszędzie, na imprezy, do kościoła, nawet na pogrzebie widziałam kretynki w leginsach ! a kiedyś to był obciach bo tylko w szkole na wf się je wkładało. jak ktoś kto ma wpływ na modę narzuci że worki po kartoflach są na czasie to w bez względu jak w tym będą wyglądać wytną dziurę w worku i będą go nosić bo to jest modne :-D :-D:-D

Gość gość
:-p

Gość gość
Ja sobie teraz przypomniałam, że był taki moment w modzie, że było obciachem mieć wąskie nogawki w spodniach :D Legginsy to już była skrajność, wyśmiewane w stylu "w kalesonach przyszłaś! piżamy zapomniałaś zdjąć?" nosiło się tylko pod spodnie zimą bo mama kazała i z wielką traumą :D ale takie zwykłe dżinsy z wąskimi były wyśmiewane, nogawki musiały być jak najszersze, mimo, że góra obcisła, im szersze na dole tym bardziej modne :D a teraz wszyscy w tych "wąskich niby gacie" latają. Za 20 lat też pewnie wrócą dzwony i leginsy bez tuniki i w zwykłych trampkach zamiast np. botków będą skrajnym obciachem.

Gość gość
Dlatego żeby takie jak ty mogły obgadywać za plecami, zakładać wątki i straaasznie się tym bulwersować. Zeby ci żyłka nie pękła.

Gość gość
ja ubieram takie legginsy cienkie, ale nie prześwitujące na siłownię i bluzkę do połowy pupy, czasem lekką krótszą- wygodnie mi w nich, a że nie mam super figury- no cóż, gdzie jak gdzie, ale na siłowni wszyscy rozumieją to

Gość gość
nienawidzę leginsów a szczególnie gdy maja odsłonięte dupska, wstrętnie to wygląda :-p

Gość oazawody
A co macie do szczupłych osób które nie nakłądają długiej bluzki na legginsy? Przcież tyłek jest zakryty, o co Wam chodzi? Odpowiadając na pytanie - chodzę, bo mi w tym najwygodniej i czuję się seksownie :)

Gość gość
To może ja odpowiem z perspektywy tych 'tłustych' :) W ciąży i po porodzie chodziłam tylko i wyłącznie w legginsach. Oczywiście nie były to najzwyklejsze czarne legginsy z prześwitami tylko takie dość grube w swojej strukturze które nie ukazywały ani kawałka mojego tyłka. A teraz dlaczego. To jest po prostu wygodne. W ciąży- proszę mi uwierzyć, że ciężko jest się poruszać w jeansach. Zaraz po porodzie ciało też nie jest jeszcze idealne. Do dziś dnia lubię legginsy. Ale tak jak zaznaczyłam, grubsze, nieprześwitujące. A Was moje Drogie proszę o wyrozumiałość. Niestety kobiety o większych rozmiarach mają bardzo małe pole do manewru jeśli chodzi o jeansy. Wiem po sobie że znaleźć sobie spodnie kiedy miałam rozmiar 46+ było bardzo ciężko dlatego legginsy były najlepszym rozwiązaniem. Czasami warto najpierw pomyśleć co się pisze :)

Gość gość
to ciekawe co nosiły otyłe kobiety zanim leginsy powróciły do łask ?

Gość Dasha 1995
Są wygodne

Ja nosiłam 46 kg temu i teraz nosze gdy juz kilogramów nie ma. zaslanialam odwłok i teraz też tak robię. Są bardzo wygodne. Na tyle się przyzwyczaiłam ze nosze tylko legginsy i rajstopy zamiennie ze spódnicami lub dłuższymi tunikami. Jak zaloze jeansy to mnie szlag trafia. Nosze jeszcze bojówki w kamuflarzu armii. Wam nie chodzi o legginsy tylko o grube tylki, prawda??