Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta ktora przed 30stka ma więcej niz 5 plomb jest zaniedbana!!

Polecane posty

Gość gość

bo to znaczy ze nie myje zębów i nie dba. więcej plomb niż 5 to juz tragedia w tak mlodym wieku niech nikt nie mowi ze to nie jest wina slabego dbania o zęby.

Gość gość
Raczej to, co nie ma jest zaniedbana.

Gość Taki_jeden_964
Niedługo zaczniecie krytykować ludzi których nie znacie że mają czarne włosy, zielone oczy albo za małe stopy. :P

Gość gość
Dobrze prawisz 94

Gość gość
Jak ma plomby tzn, że o zęby dba. Nie każdy ma superhiperekstra twarde szkliwo i kości z których nie uciekają minerały.

Gość gość
TROCHE WSTYD MIEC AZ TYLE PLOMB

Gość gość
albo chora, albo ciąża zniszczyła jej zęby, albo ma genetycznie słabe szkliwo...

Gość gość
czy jak mam już 40 lat to wreszcie mogę iść do dentysty i założyć sobie 6 plombę, czy dalej będę głupia zaniedbaną kurwą

Gość gość
Ja mam obecnie 31 lat, już w wieku 18 lat miałam 3 plomby i 2 wyrwane zęby a teraz jedźcie po mnie jak po łysej kobyle :D :P

Gość gość
TROCHE WSTYD MIEC AZ TYLE PLOMB wstyd to pier..ić głupoty na kafe, trochę pojęcia o stomatologii i będziesz wiedzieć, że dbanie dbaniem, ale to wszystkiego nei załatwia. Im bielsze szkliwo tym słabsze zęby.

Gość gość
Jak ktoś ma bardzo ładne, zdrowe i białe zęby, to jednak nie zrozumie tego, wiecie? Moja koleżanka ze studiów, miała ładne jasne szkliwo, zdrowe zęby - jak w wieku 22 lat miała mieć pierwszą plombę w życiu, to rozpaczała, jak to będzie, jak ona mogła tak zaniedbać zęby, że plomba??! popatrzyłam na nią jak na idiotkę i poweidziałam jej (w tym samym wieku bylysmy), że ja mam już 1 ubytek i 4 plomby - ona od razu założyła, że pewnie zęby myje nieregularnie, niedokładnie, za krótko - zaczęła mnie wręcz obrażac !

Gość gość
prawda