Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EleAle

Chyba jestem chora psychicznie

Polecane posty

Gość EleAle

Witajcie. Ogólnie to ja mam problem z sobą i swoim charakterem. Chodzi głównie o to, że jest taki jakby "podwójny", jak rozdwojenie jaźni. Mam takie sytuacje, że postępuję zupełnie niezgodnie ze swoimi poglądami, stylem, charakterem itd. nie zauważając tego, dopiero kiedy głębiej się zastanowię nad tym, co robię, to wychodzi na to że swoim zachowaniem zaprzeczam sama sobie. W końcu doszło do tego, że mam myśli typu "mój charakter jest taki zmienny że go w ogóle nie mam, jestem nikim". To przytłacza i czuję się trochę rozdarta. Nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem też strasznie zmienna emocjonalnie. Niezależnie od sytuacji w jednej minucie potrafię się zdenerwować tak, że mogłabym zdemolować chyba pół miasta, a za chwilę być strasznie przygnębioną depresantką. Na dodatek moje emocje są skrajne. Co o tym myślicie? Pragnęłabym jeszcze dodać, że nie mam możliwości udania się do psychologa. Po prostu jest to niemożliwe.

Gość gość
Poczytaj o Borderline

Gość EleAle
Lubie też jeść kupę najchętniej psią zebraną wczesnym porankiem na trawniku i ozdobioną kroplami rosy .

Gość EleAle
@up Zawsze kiedy człowiek szuka pomocy, nawet tej w internecie i postanawia skorzystać z niej pierwszy raz, oczywiście znajdzie się ktoś, kto z czyjegoś problemu kpi i tym samym zraża te osobę to szukania dalszej pomocy. Ah, mój kraj taki piękny.